10 cele mai bune lucruri de interpretat în Milos, Grecia [cu tururi sugerate]

intenționați să călătoriți în Milos, Grecia în curând? Verificați sugestiile noastre de mai jos despre lucrurile de efectuat în Milos cu tururi sugerate!

Fotografie de Emma Van Sant pe Unsplash
Una dintre cele mai distincte insule din Grecia. Milos este o insulă vulcanică găsită în Marea Egee. Datorită apelor sale de culoare bijuterii, Milos (sau Melos) este înțeles popular drept „insula culorilor”. Pentru cei care doresc să -și petreacă escapada una relaxată, aceasta este cea mai bună locație pentru a fi, deoarece Milos este unic, precum și neatins în același timp.

Alte articole pe care le puteți citi:

Cele mai frumoase 10 stațiuni all inclusive, precum și hotel din Grecia

10 cele mai bune lucruri de interpretat în Lefkada, Grecia [cu tururi sugerate]

7 lucruri remarcabile de efectuat la Atena, Grecia

5 motive pentru care am putea online fericit în Creta, Grecia!

Seria de ghid de călătorie DIY: 11 zile verificând Grecia

Cuprins

Lista celor mai bune lucruri de interpretat în Milos, Grecia

1. Plaja Sarakiniko
2. Plaja Kleftiko
3. Muzeul ecleziastic din Milos
4. Plaja Firopotamos
5. Teatrul roman antic – Milos
6. Muzeul minier Milos
7. Plaja Tsigrado
8. Minele vechi de sulf
9. Plaja Paliochori
10. Castelul Venețian din Milos
11. Descoperiți cazarea în Milos, Grecia
Unde să stai în Milos, Grecia Hotel
Hotel de lux

Cum să mergi la Milos, Grecia din Londra

Lista celor mai bune lucruri de interpretat în Milos, Grecia

1. Plaja Sarakiniko

Fotografie de Graeme Churchard CC de 2.0
Oricine merge la Milos înțelege dinainte că Sarakiniko este plaja la care ar trebui să meargă. Stâncile albe de zăpadă cu forme diverse pe un cer albastru strălucitor sunt doar minunate, precum și un vis imediat. Puteți imagina că sunteți în deșert. Aceasta este ceea ce apare această locație distinctă pe care ar trebui să o vezi pe Milos.

Tur sugerat: Insula Milos: croazieră cu barca cu micul dejun, precum și prânzul

2. Plaja Kleftiko

Fotografie de Julien Maury Public Domain Mark 1.0
În plus față de Sarakiniko, Kleftiko este al doilea punct culminant al naturii pe insula Milos, care are cu adevărat foarte mult de oferit. Cu toate acestea, este mult mai dificil să ajungi la Kleftiko. Acest farmec natural poate fi atins doar cu barca. Kleftiko este o colecție de roci, precum și peșteri, apa îndepărtată vă invită la snorkel! merită să vă vedeți.

Tur sugerat: Kleftiko Cruise de navigare cu o zi întreagă cu snorkeling și prânz

3. Muzeul ecleziastic din Milos

Foto de Nikos Niotis CC BY-NC 2.0 Biserica splendidă a Sfintei Treimi funcționează ca un muzeu ecleziastic. O mică biserică cu un muzeu care ascunde o istorie excelentă a religiei. Acolo veți descoperi moaște ecleziastice concentrate din epoca bizantină târzie.

4. Plaja Firopotamos

Foto de David T pe Unsplash
O locație de biți extrem de idilică cu casele pescariilor, o mică capelă, precum și ruina. Extrem de bun pentru a face fotografii sau pentru a înota. Standul nu este mare, cu toate acestea, are un fundal frumos, neobișnuit, încorporat în micul sat de pescuit. Chiar aici puteți înota bine, precum și o priveliște fantastică asupra caselor albe ale locului.

5. Teatrul roman antic – Milos

Fotografie de Graeme Churchard CC de 2.0 Acest cinematograf roman antic a fost dezvoltat în secolul al III -lea î.Hr. dezvoltat de locuitorii orașului Klima. După ce a fost distrus, cinematograful a fost reconstruit la o dată ulterioară, precum și a ținut aproximativ 7.000 de spectatori. Unele șederi în acest sens pot fi văzute și astăzi. Există chiar și evenimente muzicale de rutină aici. De altfel, site -ul Venus de Milo a fost extrem de aproape. A ar trebui pentru cei care se gândesc la istorie!

6. Muzeul minier Milos

Toate pietrele minerale de pe insulă sunt expuse, precum și explicate aici. Muzeul minier Milos este un mic muzeu contemporan după standardele grecești, care oferă un rezumat al mineralelor descoperite pe insulă, precum și istoria mineritului. Există un ghid audio cu căști într -o serie de limbi. Muzeul este contemporan, de asemenea, merită vizitat.

Tur sugerat: Milos: Geologie și vulcan Tur de jumătate de zi de dimineață

7. Plaja Tsigrado

Fotografie de Kostas Limitsios CC cu 2.0
Vă puteți integra călătoria pe plaja Tsigrado cu un a vedea pe plaja Firiplaka, deoarece aceste 2 plaje sunt aproape de fiecare. Coborârea spre plajă este într -adevăr un pic aventuroasă, precum și nu este complet în siguranță. Cu toate acestea, atunci când veți coborî acolo, veți fi răsplătit cu o plajă minunată de cristal îndepărtați apa!

Tur sugerat: Milos: călătorie caiac la Tsigrado, precum și plaja Gerakas

8. Minele vechi de sulf

Există foarte multe lucruri de găsit chiar aici, precum și oferte mari de oportunități de imagine. Absolut să nu fie ratat în timpul unei vacanțe în Milos. Este o locație fermecată care adăpostea o mină veche de sulf, care a fost abandonată în 1956, cu toate acestea, timpul pare să se fi oprit. Orice ar fi rămas așa cum a fost când a funcționat. Cu toate acestea, cel mai bun lucru este că este într -o locație fantastică.

9. Plaja Paliochori

Fotografie de Graeme Churchard CC de 2.0
Foarte minunat golf prelungit cu un cuplu de Trunull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A Taste of Jacksonville Sunshine
Next post 5 idei despre exact cum să navigați din New York, precum un oraș regional