O scrisoare de dragoste către Maine

Postată: 8/8/2020 | 8 septembrie 2020

Înclinat în colțul de nord -est al Statelor Unite, Maine evocă imagini cu țărmuri interminabile, păduri sălbatice, Stephen King, faruri iconice, precum și multe, precum și o mulțime de mese de homar.

În ciuda faptului că am crescut la doar 90 de minute de stat, am vizitat o singură dată în viața mea. Am fost la facultate, precum și amicul meu George era de acolo, așa că într -un weekend, am condus până în orașul său natal Gorham.

Maine a fost întotdeauna unul dintre acele locuri pe care am simțit că le pot verifica oricând, așa că nu a fost niciodată o grabă în acest sens. Întotdeauna a existat un zbor către un teren îndepărtat pentru a continua. Maine putea aștepta.

Oamenii tind să pună la cale să călătorească „curtea” lor până la sfârșit, precum și nu eram altfel.

Dar atunci Covid a izbucnit la fel de bine ca nu mai erau zboruri către țări îndepărtate.

A fost doar curtea mea de văzut.

Așa că, în timp ce mă întorceam în Boston, dorind de natură, am decis să verific în sfârșit Maine. Planul meu inițial era să petrec aproximativ zece zile acolo înainte de a se îndrepta spre Vermont, apoi Upstate New York, precum și apoi înapoi la Boston.

Dar, în timp ce zilele bifate, 10 s -au uitat la 12, care se uitau la 14, ceea ce arăta la 21.

Pur și simplu nu am putut renunța la Maine.

Mi -a plăcut ritmul liniștit și lent al statului.

Mi-a plăcut simțul orașului mic în orașe, precum și faptul că nu ai fost niciodată departe de natură. Fiecare oraș a avut acces la el, precum și a existat întotdeauna undeva pentru a face drumeții. Chiar și Tiny Bangor avea parcuri, precum și căi verzi.

Mi -a plăcut mâncarea. Pe lângă homari tradiționali, precum și stridii, precum și alte fructe de mare despre care știm cu toții, au existat mâncare thailandeză excelentă, americană de lux, precum și gastronomie creativă. În Maine a fost o mulțime de mâncare bună și, ca cineva care își planifică călătoriile în mare parte în jurul mâncării, Maine a fost perfect.

Mi -au plăcut toate microbreweries. Maine este una dintre cele mai bune state pentru bere, precum și m -am trezit că am sărit de la Microbrew la Microbrew în căutarea celor mai bune IPA. (Câștigătorul a crescut valul în Portland.)

Și, desigur, erau oamenii. Există ceva despre statul care îi face pe toți să zâmbească, să vorbească, precum și să fie primitor. Te -au întrebat de unde te afli, împușcă rahatul cu tine, precum și întotdeauna au idei despre unde să mergi. De la proprietarul restaurantului din Bangor la personalul de la hotel am sfârșit să mă extind la șederea mea la însoțitorul din parc – care, când am cerut indicații, a decis că aceasta este posibilitatea lui de a intra într -un soliloquy lung asupra statului său nenumărați alții, oamenii din Maine au fost foarte drăguți.

Timpul meu m -a dus în Portland, Bangor, Camden, Parcul Național Acadia, Lacul Moosehead, precum și orașe mici de coastă pentru opriri de prânz. Am învățat să trântesc stridii. Am plecat într -o drumeție în fiecare zi. Am citit o mulțime de cărți. Am mâncat multă mâncare delicioasă. Deoarece Covid-19 a închis majoritatea muzeelor, precum și atracții interioare, nu mai aveau altceva de făcut. (Dar, într -adevăr, cine are nevoie de mai mult decât atât?)

În orașul mic, restul țării, precum și necazurile sale păreau departe. Un pal a descris -o drept locul pentru cei care doresc să se îndepărteze de societate, cu toate acestea, se simt că Alaska este prea departe. Într -un stat în care densitatea populației este de 41 pe mile pătrate (38 în țară), pare o analogie perfectă.

Maine pare să fermeze oamenii, aruncând o vraja magică care durează pentru totdeauna. Nu este de mirare că atât de mulți oameni pe care îi cunosc de la Boston merg la Maine în fiecare vară. La fel de bine, nu este de mirare de ce m -am trezit brusc calculând cât de mult va costa o casă de vară acolo și, dacă aș dori și eu, vreau să petrec restul verii aici.

Într -un cuvânt, Maine este magic.

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă îndepărtați de toate, cu păduri superbe pentru a face drumeții, linii lungi de coastă pentru a explora, mâncare delicioasă pentru a mânca, precum și oameni prietenoși cu care să discutați, trebuie să consultați Maine.

Mulțumește-mi mai târziu.

Și trimite -mi o carte poștală.

Informații logistice
Mâncați: Duckfat (Portland), Eventide (Portland), Bite in Maine (Portland), Gidded Point Oyster Farm (Damariscotta), Long Grain (Camden), The Traveling Lobster (Bar Harbor), Havana (Bar Harbor), Rosalie’s (Bar Harbor), Beal’s Lobster (Southwest Harbor), The Fiddlehead (Bangor), Judy’s (Bangor), stress free Moose Pub (Greenville)
Drink: Rising tide (Portland), stress free Moose Pub (Greenville), Atlantic Brewing business (Bar Harbor), Bissell brothers (Portland), urban farm (Portland), Mason’s Brewing (Bangor)
Stay: Black Elephant Hostel (Portland), leisure Life (Moosehead Lake), Bar Harbor Manor (Bar Harbor)

Note: Don’t check out Maine right now if you can’t meet their COVID restrictions.

Book Your trip to the United States: Logistical tips as well as Tricks
Rezervați -vă zborul
Use Skyscanner or Momondo to find a inexpensive flight. They are my two favorite search engines since they search websites as well as airlines around the globe so you always know no stone is left unturned. start with Skyscanner first though since they have the biggest reach!

Rezervați -vă cazarea
You can book your hostel with Hostellumea, deoarece au cel mai mare inventar, precum și cele mai bune oferte. Dacă doriți să rămâneți în altă parte decât o pensiune, utilizați Booking.com, deoarece acestea returnează în mod constant cele mai ieftine tarife pentru casele de oaspeți, precum și hoteluri ieftine.

Nu uitați de asigurarea de călătorie
Asigurarea de călătorie vă va proteja împotriva bolilor, a vătămării, a furtului, precum și a anulării. Este o protecție detaliată în situație, orice nu merge bine. Nu plec niciodată într -o călătorie fără ea, așa cum a trebuit să o folosesc de mai multe ori în trecut. Companiile mele preferate care oferă cel mai bun serviciu, precum și valoare sunt:

Aripă de siguranță (pentru toată lumea sub 70 de ani)

Asigurați -mi călătoria (pentru cei de peste 70 de ani)

MedJet (pentru o acoperire suplimentară de repatriere)

Căutați cele mai bune companii cu care să economisiți bani?
Consultați pagina mea de resurse pentru cele mai bune companii pe care să le utilizați atunci când călătoriți. Enistând toate cele pe care le folosesc pentru a economisi bani atunci când sunt pe drum. Vă vor economisi bani și atunci când călătoriți.

Aveți nevoie de un RV favorabil bugetului pentru călătoria dvs. rutieră?
RVShare vă permite să închiriați RV -uri de la persoane private din toată țara, economisindu -vă tone de bani în acest proces. Este ca Airbnb pentru RV -uri.

Vrei mai multe informații despre Statele Unite?
Asigurați -vă că consultați ghidul nostru de destinație robust din SUA pentru mai multe sfaturi de planificare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cum să obțineți o viză turistică iraniană la Londra pentru cetățenii britanici
Next post Sunshine Coast se referă la Sydney și o noapte spumantă la cinema