Geocaching în Florida

săptămâna trecută am călătorit în Florida pentru a participa la Amelia Island Geocaching Challenge. Deoarece școala s-a întors în sesiune, am profitat de ocazie pentru a călători solo cu copilul meu de aproape patru ani, Owen. Sandwich -ul unui sejur de trei zile pe Insula Amelia, am zburat în Pensacola și am mers la familie de o parte și de alta a călătoriei. În principal, geocaching pe insulă și în orașul Fernandina Beach, ne -am despărțit vizita în cache în toată Panhandle Florida.

Distanța dintre Pensacola și Jacksonville pe I-10 este puțin peste 350 de mile. De -a lungul acestei unități, veți găsi o oprire de odihnă aproximativ la fiecare 30 de minute. La aceste opriri de odihnă sunt chioșcuri informaționale cu hărți, sfaturi de călătorie și afișul „Șerpi din Florida”. Citiți acest poster; Veți fi uimit să aflați că bumbacul pot fi agresivi atunci când sunt provocate. „Inima” șerpi agresivi, veninoși, nu -i așa?

De asemenea, poate doriți să știți cum arată un păianjen de banană. Deși nu este veninos pentru oameni, o mușcătură de păianjen de banană poate fi incomodă, dacă nu traumatică pentru arahnofobul din noi toți. După ce am mers personal cu fața mai întâi într -o pânză de păianjen de banane, primul meu gând a fost să găsesc păianjenul și apoi să șterg standuri enorme de mătase groasă departe de gură. Cred că țipătul meu asemănător cu Hyenia ne-ar fi putut speria cu succes pe amândoi.

Să vorbim despre căldură și copii, nu -i așa? Chiar și la mijlocul lunii septembrie, temperaturile din Florida încă împingeau mijlocul anilor 90. Având deja sculptate dovleci și aprovizionate cu cidru de mere, revenirea la căldura de vară a fost un șoc pentru corpurile noastre alb-pal. Iată cum s -a stins Tantrumul copilului: 1. Florida este fierbinte. 2. Hotelul Out are o piscină minunată. 3. Copilul vede piscină. 4. MOM a plătit 622 USD în bilete de avion către Geocache în Florida (suntem geocaching și vă va plăcea.). 5. Copilului nu -i pasă. 6. Mama îl trage pe Kid într-un teritoriu de păianjen de dimensiuni de șarpe și pumn agresiv. 7. Mama și copilul devin amândoi crabby. 8. Sticla de apă se usucă. 9. Incident păianjen de banane. Cache abandonat – DNF! 10. Copilul învață un nou cuvânt cu patru litere. 11. Mama se întoarce înapoi la piscină. 12. Piscina este foarte drăguță. 13. SMIRKS KID.

În călătoria noastră, am avut ocazia să o prezentăm pe sora mea și familia ei în Geocaching și am avut cu toții o explozie. După cum mi-a amintit cumnatul meu (un originar din Alabama care face cele mai bune grătari din sud), atacurile de șarpe sunt rare și este mizerabil să te înlăture în zăpadă adâncă. Geocache -urile erau abundente oriunde am merge. Folosiți bunul simț și, dacă intestinul dvs. vă spune să nu mergeți de -a lungul băncii, unde un alt Cacher a încărcat o fotografie a unui aligator cu titlul „Atenție!”, Încercați în altă parte.

Mai jos este un videoclip de patru minute pe care l -am pus împreună folosind clipuri din călătoria rutieră.

Legate de

Găsirea comorii ascunse pe Insula Insulei Amelia, o insulă de barieră din nord -estul Florida, este plină de frumusețe naturală, plaje frumoase și stațiuni de lux alături de hanuri minunate. Familiile pot participa la provocarea de geocaching la nivelul întregii insule sau pot juca doar pirat pentru un weekend întreg în această destinație de escapadă plină de aventuri.
4 octombrie 2010in „Vacanții pe plajă”

Revizuirea GPS: caiac și geocaching pe grozavul Calusa Blueway în călătoriile din FloridaRoad pentru familii s -au întors în Florida la Geocache de caiac de -a lungul grozavului Calusa Blueway, lângă Ft. Plaja Myers. În cadrul aventurii, am folosit două dispozitive GPS, un PN-40 de pământ de Earth-40 de DeLorme și un Etrex Venture HC de Garmin, pentru a găsi comoară ascunsă de-a lungul plajei.
7 februarie 2011in „Geocaching”

Călătorii de geocaching, Cache Away The Winter Sezon Blues! Cache Away The Winter Season Blues! Geocaching Journeys, o companie specializată de călătorii în grup, se potrivește cu solicitanții de aventuri cu gânduri similare cu itinerarii de călătorie all-inclusive. Alăturați-vă unui grup de geocachers legați de insulă din Hawaii în perioada 22-29 ianuarie 2011.
15 septembrie 2010in „Geocaching”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Știi cu adevărat ce înseamnă relaxare? Day Spa Anise la Spicers Tamarind Retreat
Next post Barele de pe acoperiș Bangkok, precum și Vegas, care se petrece cu hoteluri Yonderbound