3 motive pentru care un permis de șofer internațional este esențial pentru următoarea escapadă

pe parcursul a doi ani de blocare constantă și restricții au trecut, iar lumea se deschide din nou. Acum este cel mai bun moment pentru a planifica acele escapade atât de necesare și excursii frumoase rutiere către destinațiile tale de vis. Dacă sunteți un călător frecvent, luați în considerare să investiți într -un permis internațional de șofer (IDP) înainte de următoarea călătorie.

Fotografie de Pixabay

Alte articole pe care le puteți citi:

Experiență Ultimate RoadTrip în Ruta 40 – Conducerea de -a lungul Patagoniei, Argentina

Conducerea în jurul Toyota Highlander 2017 vs 2017 Toyota RAV4 Hybrid

Cum să obțineți permisul de conducere internațional în Filipine

Ghid complet pentru închirierea auto și conducerea în Filipine (pentru străini)

Cele mai bune modalități de a ocoli Mallorca

Cuprins

Ce este un permis de șofer internațional?
Vă oferă siguranță, securitate și liniște sufletească
Vă permite să luați traseul sigur și frumos
Durează doar 2 ore pentru a se asigura 1. Pregătiți -vă cerințele și completați formularele
2. Trimiteți fotografii clare și de înaltă calitate
3. Puneți o comandă
4. Obțineți aprobarea

rezumat

Ce este un permis de șofer internațional?

În prezent, 186 de țări din lume recunosc IDP. Este un dosar oficial sancționat de Națiunile Unite (ONU) și este relativ ușor de achiziționat. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie confundat cu permisul de conducere.

IDP este separat de licența dvs .; Veți avea nevoie de ambele atunci când călătoriți. De asemenea, este demn de remarcat faptul că va fi responsabilitatea titularului IDP de a cerceta orientările drumului. Aceasta include cunoașterea părții drumului pentru a conduce și a necesară contacte în caz de urgență. Ar trebui să cunoașteți orientările și politicile rutiere pentru fiecare țară în prealabil.

În acest articol, veți înțelege cele mai bune trei motive pentru care permisul unui șofer internațional (IDP) merită investiția și unde puteți aplica.

Vă oferă siguranță, securitate și liniște sufletească

Cel mai bine ar fi dacă nu ați lua în considerare valoarea de a avea un IDP din punct de vedere legal. În schimb, luați în considerare să obțineți unul pentru liniște sufletească în cazul în care aveți probleme în timpul vacanței.

Unii oameni au condus cu siguranță o mașină auto într -o țară străină, fără permis, în special călătorii frecventi. Această situație este destul de frecventă și există modalități în jurul necesității unui permis. Acest lucru este valabil mai ales în țările cu reguli rutiere nedorite.

Cu toate acestea, acest lucru nu este același în fiecare țară, în principal cele care nu vorbesc limba engleză. Țările din prima lume, precum Japonia, chiar în măsura în care deportarea sau arestarea turiștilor au prins conducerea fără permise. După cum vă puteți imagina probabil, a fi închis în străinătate este o escapadă Ender pe care nimeni nu și -ar dori să o aibă vreodată.

IDP este un fișier oficial tradus în zece limbi diferite, inclusiv araba. A avea unul face mai simplu să comunici cu autoritățile din țările care nu vorbesc limba engleză.

Vă permite să luați traseul sigur și frumos

Imaginați -vă că puteți conduce în mod legal o mașină auto în 150 de țări, fără a vă face griji că este smuls sau mușcat. Acest lucru se întâmplă adesea în destinațiile de călătorie mult mai populare. Vestea bună este că un IDP face acest lucru complet posibil, motiv pentru care ar trebui să solicitați pentru unul.

Spuneți că închiriați un RV pentru a conduce de-a lungul coastelor pline de natură din Australia. Aveți un scaun din față pentru priveliști frumoase, răsăritul soarelui și apusurile de soare și viața sălbatică frumoasă în timp ce vă aflați pe drum.

Poate că visezi să treci pe străzile Italiei într -un Vespa în timp ce te -ai aruncat. Oprirea de către cele mai bune cafenele pentru unele pizza și gelato este un lucru obligatoriu. Poate alegeți gustul aerului sărat, mâncarea de delicioasă a străzii și marea câmpurilor de orez nelimitate din Indonezia.

Toate aceste țări și mult mai mult acceptă și onorează IDP ca document oficial. Îl puteți folosi pentru a proteja mașina la alegere pentru vacanța dvs. ideală. Puteți arunca o privire la lista completă a țărilor aici.

Durează doar 2 ore pentru a se asigura

Multe permise de această natură durează mult timp pentru a se asigura, dar un IDP nu este unul dintre acestea. Au dispărut zilele în care a trebuit să îndurați linii lungi și chiar timpi de așteptare mai lungi.

Cu Asociația Internațională de Chauffeurs, puteți obține IDP -ul dvs. în 2 ore după confirmare. În ceea ce privește procesul de cerere, puteți face acest lucru în patru pași simpli. Întregul proces ar trebui să dureze doar 3 minute pentru a finaliza:

1. Pregătiți -vă cerințele și completați formularele

Aveți permisiunea de conducere și adresa de livrare pregătită pentru o tranzacție mai ușoară

2. Trimiteți fotografii clare și de înaltă calitate

Toți solicitanții ar trebui să prezinte o fotografie cu ei înșiși și o imagine a permisului de conducere original în scopuri de verificare.

3. Puneți o comandă

Asociația Internațională de Chauffeurs are diferite planuri de prețuri pentru diferite nevoi. Puteți alege să aveți un permis pur digital. De asemenea, puteți opta pentru ca o copie tipărită trimisă la adresa dvs. Acesta din urmă este foarte recomandat, așa că aveți o copie de rezervă în cazul în care lucrurile se descurcă. O copie tipăritănull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post #Southusa: Best of the Trip
Next post A Taste of Jacksonville Sunshine