A Taste of Jacksonville Sunshine

Kate aventuroasă include legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Există foarte puține locuri în lume unde trebuie să mergi spre nord în achiziție pentru a merge spre sud. Unul dintre acele locuri este Florida.

Deși Florida este cea mai sudică parte a Statelor Unite contigue, cea mai mare parte din Florida nu se simte deloc la Sudul American. Dar partea de nord a statului este sigur!

Având în vedere acest lucru, m -am trezit să trec în vârful Florida, conducând de la Pensacola la Jacksonville. Călătoria respectivă – opt ore de conducere, plus câteva opriri de -a lungul drumului – s -a încheiat aproape de miezul nopții, lăsând doar o zi întreagă pentru a explora Jacksonville înainte de a se îndrepta spre Savannah a doua zi.

După acea zi lungă de conducere, nu voiam o altă zi nebună – așa că, în loc să merg atât la Jacksonville, cât și la St. Augustine, am ales să mă lipesc de Jacksonville și să văd ce avea de oferit acest oraș.

În timp ce zona de metrou a lui Jacksonville are o populație de peste un milion, are senzația unui oraș mic. Când am verificat diferitele cartiere, mă așteptam să fie mult mai urbane și ocupate, cu transportul public și cartierele mari.

Cartierul foarte recomandat din San Marco, în timp ce un loc bun pentru a petrece ceva timp, a fost minuscul, cu un mic grup de afaceri, numeroase dintre ele deținute independent.

Veți găsi, de asemenea, un teatru vintage …

Și unii lei, modelate pe cele ale lui Piazza San Marco din Veneția.

San Marco este, de asemenea, acasă la Peterbrooke Chocolate – și dacă treci prin Jacksonville, nu pleci fără să încerci această delicioasă ciocolată! Au slănină acoperită cu ciocolată, Oreos acoperite cu ciocolată și este delicios.

Dacă explorați orașul, cu siguranță, faceți un pic la San Marco.

Următoarea a fost cinci puncte: zona hipster a lui Jacksonville, acasă la o mulțime de restaurante uimitoare, mese și magazine. Dacă aș locui aici, aici eram locul în care aș sta.

Singura problema? Check -ul nostru a fost într -o duminică. O mulțime de magazine erau închise, iar altele au avut ore limitate.

Și așa am decis să trăiesc așa cum a făcut Jacksonvillians. Dacă oamenii nu lucrau astăzi, m -aș îndrepta spre locul în care oamenii se distrează.

Și așa am luat niște cafea și m-am îndreptat spre Memorial Park, cel mai bun pe râu, pentru unii care vizionează.

Jocuri de fotbal, copii care se învârt în jur, câini pe leashes care își conduc oamenii în jur, chiar și jocul ocazional de acțiune în direct.

După lunga conducere cu o zi înainte, o zi cu cheie joasă în Jacksonville a fost modalitatea ideală de a se recupera-mai ales că a fost atât de glorios însorită.

Punctul culminant al șederii mele: Country Inn and Suites, Jacksonville

Am iubit Country Inn din Jacksonville din numeroase motive. S-ar putea să vă amintiți că au existat probleme de internet în Pensacola-dar în Jacksonville, m-am conectat rapid la internetul super-rapid-Internet atât de rapid, aproape că se apropia de nivelurile din Hong Kong.

„Internetul tău este uimitor”, i -am spus managerului.

„Am adăugat doar mai multe routere”, a răspuns el cu un rânjet.

Îmi place când oamenii din industria hotelieră prioritizează conectivitatea. Este ceva care este extrem de lipsit și inutil, având în vedere că multe pensiuni o oferă în totalitate gratuit, fără a clipi un ochi (și cele care nu sunt destul de mult în Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă, unde este un internet complet gratuit nelimitat greu de găsit, perioadă).

Mai târziu, am avut două dintre servitoarele să se prezinte pe coridor. Asta nu mi s -a întâmplat niciodată într -un hotel, până acum!

Locația hotelului este cea mai bună în afara autostrăzii, la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Jacksonville și la aproximativ 35 de minute cu mașina de plaje. Un pic de mers cu mașina, dar Jacksonville este un oraș cu multă extindere.

Înainte de a pleca, mi s -a oferit o mulțime de idei despre lucruri de văzut în zonă, cartiere pentru a verifica (San Marco și cinci puncte!) Și mărcile locale care merită încercate (iubesc ciocolata Peterbrooke). Într -adevăr – tratamentul prietenos pe care l -am primit la acest hotel a fost un punct culminant autentic al lui Jacksonville.

Tarifele încep de la 89,00 USD pe noapte.

Campania #Southusa vă este adusă de Hanuri și Suites Country de Carlson și Holiday Autos. Toate opiniile, ca întotdeauna, sunt ale mele.

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 3 motive pentru care un permis de șofer internațional este esențial pentru următoarea escapadă
Next post 10 cele mai bune lucruri de interpretat în Milos, Grecia [cu tururi sugerate]