Recapitularea lunară AK: aprilie 2018

Kate aventuroasă conține legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Luna aceasta, uimitorul meu, am născut cel mai perfect băiețel. Nu numai că sunt nebun de acest copil, sunt o mătușă pentru prima dată! Acesta, departe și departe, este punctul culminant al acestei luni trecute.

De asemenea, m -a făcut să mă simt și mai recunoscător pentru cariera și stilul meu de viață. Majoritatea persoanelor care încearcă să devină bloggeri de călătorie visează la avantajele de călătorie – călătorii „gratuite”, fiind plătite pentru a călători, timpul de vacanță nelimitat. Dar pentru mine, cele mai bune avantaje sunt capabile să -mi fac propriile ore și să fiu acolo pentru cei dragi atunci când au nevoie de o mână de ajutor.

Așa că, când amicul meu a aflat că va avea copilul mai devreme decât se aștepta și a lamentat că nu a avut timp pentru fotografii de maternitate, am aruncat totul pentru a face o filmare cu ea și soțul ei (și câinele lor!). Am petrecut timp cu amicul meu în timp ce ea lucra și am vizitat dimineața după ce s -a născut copilul. Chiar am ajuns să -i citesc prima sa carte! De îndată ce mă recuperez dintr -un atac dur de Strep (mai multe despre asta de mai jos), intenționez să o ajut în timpul săptămânii, în timp ce toți ceilalți sunt la serviciu.

Deci da, avantajele de călătorie sunt drăguțe … dar pentru mine, a fi acolo pentru amicul meu în primele zile ale maternității este cel mai mare avantaj al angajării independente.

Destinații vizitate

Lectură, Lynn, Lynnfield și Burlington, Massachusetts

New York, New York

Repere

Un program de stea rock în Massachusetts și New York. Am avut dușul de copii al prietenului meu în Massachusetts, care s-a încheiat la 16:30 și petrecerea de 30 de ani a surorii mele (cum am o soră de 30 de ani?!) Mai târziu în acea seară în Manhattan. Am făcut -o să funcționeze – am zburat! Am ajuns acolo la timp pentru ca Sarah să arunce lumânările de pe tortul ei Dunkin Donuts, care este destul de mult cel mai bostonian.

Timpul familiei în Massachusetts. Am tendința de a face o verificare de primăvară în fiecare an și de data aceasta am ajuns să petrec Paște și ziua mamei mele cu mulți membri diferiți ai familiei, ceea ce a fost frumos. De asemenea, există acum o librărie Amazon în apropierea orașului meu natal și acel loc este probabil cel mai periculos loc în care aș putea merge. Toate cărțile fantastice la prețurile Amazon.

Trebuie să -l văd din nou pe Hamilton! Amicul meu Eric a avut un bilet suplimentar la emisiune și mi -a oferit -o cu drag. Ce spectacol fantastic. A fost atât de interesant să văd cum noua distribuție își interpretează rolurile – în special liniile pline de umor. Gândiți -vă doar la toate modalitățile prin care puteți spune: „Totul este legal în New Jersey!”

A fost la fel de bun ca prima dată? L -am văzut pe Hamilton cu distribuția originală, am intrat în cea mai mare parte orb și am fost aruncat într -un milion de direcții diferite. Nu puteți reproduce această experiență, deși încă îmi place spectacolul la fel de mult ca oricând. Și de data aceasta am găsit câțiva actori noi pe care i -am adorat – în special Michael Luwoye, care l -a jucat pe Hamilton atât de spectaculos încât voi face față majorului pentru a -l vedea în literalmente (și dacă visul meu se va împlini, Shylock în comerciantul din Veneția sau poate în Rolul titular în Macbeth) – și am câștigat o apreciere pentru lucrurile pe care le -am trecut cu vederea prima dată.

(De asemenea, am luat cina la Osteria Doge în prealabil și a fost remarcabilă. Am crezut că nu există o mese bună în Times Square, dar am greșit greșit! Dacă mergeți la un spectacol, mâncați acolo. Îți va plăcea. Solicitați -vă pentru Risotto Milanese.)

Am învățat să croșetez. A trecut mult timp de când am învățat o abilitate complet nouă! Fiind în Antarctica mi -a arătat cât de mult apreciez timpul departe de ecrane, așa că am decis să ridic un hobby care îmi permite să mă deconectez și să -mi limpezesc mintea.

Am luat câteva clase la Lion Brand Yarn Studio (le -am găsit pe curs de curse – primiți 15 dolari din prima clasă de curs de curs aici). Simt că m -am dus repede la asta – poate am moștenit câteva abilități de la bunica mea, care a fost fantastică la orice implicând fire sau fir. Din păcate, am ratat a treia și ultima clasă din cauza bolii, dar sper să o crească luna viitoare. Dar este în regulă pentru că YouTube este o mină absolută de aur !! Puteți învăța cum să croșetați tot felul de lucruri nebunești pe YouTube! Sunt deja dependent. Abia aștept să împărtășesc creațiile mele cu tine.

Un tur al Uptown New York. Palul meu Dani a avut un bilet suplimentar (temă recurentă în această lună?) Și m -am alăturat ei pentru un tur de artă și cultură la Washington Heights și Central Harlem. A fost plăcut să văd unele locuri din cartierul meu pe care nu le -am vizitat niciodată, cum ar fi Sylvain Terrace, una dintre cele mai unice străzi din Manhattan. De asemenea, am apucat niște mâncare sufletească la Sylvia – nu pot să cred că nu am fost acolo până acum!

Câteva zile superbe de primăvară. Nu voi minți, a fost o problemă aspră din aprilie (a nins nu mai puțin de trei zile în aprilie !!), dar nu este nimic mai plăcut decât să faci o plimbare lungă prin Central Park în primele zile calde ale anului. Nu este nimic de divin.

Și vechea mea piatră de browns, prima mea casă din New York, a ieșit la vânzare. Dacă sunteți intenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mărturisire: nu pot suporta Luang Prabang.
Next post 10 cele mai bune lucruri de efectuat în San Antonio, SUA [cu tururi sugerate]