5 idei despre exact cum să navigați din New York, precum un oraș regional

din New York, distins pentru dimensiunea sa pură, clădiri celebre, precum și mai mari decât energia de viață. Pentru un vizitator pentru prima dată, poate fi descurajant: să-ți dai seama exact cum să te ocolești, ce să vezi la fel de bine ca și unde să mănânci, precum și exact cum să obții la maxim călătoria ta. Eric de la newyork.co.uk este chiar aici pentru a ajuta! După ce a trăit, precum și a lucrat în uriașul Apple de mulți ani, a înființat un site web, la început pentru prieteni buni, precum și pentru familie, oferind idei, precum și recomandări despre cele mai bune lucruri de văzut, precum și pentru a efectua noi York City. Acest site a luat în considerare faptul că a crescut, precum și împreună cu pagina sa de Facebook (Facebook.com/NewYork), Eric sfătuiește acum orice persoană din Regatul Unit care planifică o călătorie la New York. Iată câteva dintre sfaturile sale personale pentru a vă ajuta să vă începeți planificarea.

Sunrise în spatele imperiului Specificați clădirea din New York de Anthony Quintano / CC până la 2.0

Cuprins

1. Vezi calendarul său din New York
2. Planificați în avans
3. Obțineți recomandări personale de la un New Yorker
4. Descărcați această nouă aplicație: Eric’s New York
5. Știți ce puteți face gratuit

1. Vezi calendarul său din New York

După ce a petrecut o ofertă excelentă a vieții sale de adult în oraș, care nu doarme niciodată, Eric este complet calificat pentru a vă menține la fel de mult ca data cu programul în continuă schimbare al orașului. El a produs un calendar lunar de evenimente din New York, așa că veți fi întotdeauna la fel de mult ca dată cu ceea ce se întâmplă în New York în timpul șederii dvs. Fie că sunteți în căutarea de a vedea un spectacol, de a prinde un joc sportiv, de sărbătoriți la o excursie de bar pe acoperiș sau de a vedea trupa dvs. mult iubită. Alegeți luna în care veți fi în New York, precum și inspectați toate posibilitățile.

Sfat suplimentar: inspectați Plumguide pentru cele mai bune case de vacanță, precum și închirieri de vacanță din New York.

2. Planificați în avans

Majoritatea oamenilor care călătoresc la New York sunt în mod obișnuit acolo pentru o perioadă scurtă de timp (3-5 zile). Pentru a profita la maximum de timp, planificați -vă exact ceea ce doriți să vedeți, precum și să efectuați în avans. Eric sfătuiește să vă grupați activitățile, precum și atracțiile pe loc, precum și să economisiți timp călătorind. De exemplu, dacă aveți trei zile în New York, intenționați să petreceți o zi în Midtown, o zi în centrul orașului, precum și o zi în Central Park, precum și în Uptown. În acest fel, nu risipi o secundă valoroasă din timpul tău în New York. Planificarea dinainte, de asemenea, indică faptul că preveniți frustrarea atunci când este oferit un spectacol sau un joc sau un restaurant este complet rezervat. Rezervați înainte de a călători, precum și asigurarea pe care o vedeți, precum și faceți orice pe lista de dorințe. Eric poate chiar să producă un plan personal de călătorie de zi cu zi pentru tine, dacă îți place: spune -i doar datele tale de călătorie, precum și trebuie să faci, precum și el va pune la dispoziție o rutină pentru tine, cu sfaturi despre cum să -ți folosești timpul.

3. Obțineți recomandări personale de la un New Yorker

Eric este tipul tău pe teren atunci când se referă la recomandările personale de la un New Yorker. Indiferent dacă aveți nevoie de recomandări cu privire la rezervarea transferurilor de terminal de zbor, ce show -ul Broadway să vadă sau exact cum să descoperiți zborurile de închiriere a bicicletelor sau elicopterul, nicio îngrijorare nu este răspuns. Eric vă poate spune unde să stați la un joc sportiv, precum și unde să descoperiți o sală de duș public gratuit (le -a verificat pe toate!). Toate recomandările sunt furnizate din experiența personală, Eric nu ar oferi niciodată idei despre lucruri pe care nu le -a întâlnit chiar de la prima mână.

Pentru a începe, el a compilat această listă a primelor 10 atracții din New York. Sfatul său de top? carte în avans. Veți economisi timp, bani, precum și dificultăți. Aveți biletele la mână, precum și puteți economisi în mod obișnuit și coada.

4. Descărcați această nouă aplicație: Eric’s New York

Hot of the (virtual) Press vine aplicația sa recent introdusă: Eric’s New York, cea mai bună aplicație offline pentru New York. Această aplicație pentru smartphone -ul sau tableta dvs. este formată din hărți, informații despre atracții, sfaturi, tehnici, precum și puteți obține bilete direct (toate mobile prietenoase), pentru orice ar putea dori să efectuați în New York.

Descărcați datele la casă (sau prin intermediul WiFi la hotelul dvs.), apoi utilizați aplicația offline imediat ce ajungeți la New York. Apoi, aveți acces fără restricții la harta orașului, care arată toate punctele de puncte, locațiile WiFi gratuite, precum și toaletele publice. În plus, harta trenului care prezintă liniile de metrou, precum și stațiile pot fi, de asemenea, utilizate offline. Datorită GPS-ului încorporat, puteți vedea întotdeauna exact unde vă aflați, precum și ce obiective turistice, precum și atracții sunt în jurul vostru! Aveți, în ciuda informațiilor substanțiale din aplicație, mai aveți îngrijorări pe parcurs? Cu un simplu clic al unui buton, puteți lua legătura cu Eric direct prin e -mail sau WhatsApp.

5. Știți ce puteți face gratuit

New York se poate adăuga, doriți să vedeți la fel de bine, precum și să profitați la maxim de timp, care poate ajungenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 cele mai bune lucruri de interpretat în Milos, Grecia [cu tururi sugerate]
Next post Vacanța în familie în Louisville, Kentucky