#Southusa: Best of the Trip

Kate aventuroasă conține legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Călătoria mea rutieră prin sudul american a fost una dintre cele mai bune călătorii pe care le -am făcut vreodată. De asemenea, este cea mai exploratoare pe care am făcut-o în SUA de când mi-am început călătoriile cu normă întreagă în 2010. Descoperirea Sudului a fost întârziată și nu ar fi putut merge mai bine.

Călătoria a început în New Orleans și după o oprire rapidă la Oak Alley Plantation din Vacherie, Louisiana, s -a mutat la Ocean Springs și Biloxi, Mississippi. În continuare am trecut în Pensacola, Florida și m -am retras în Foley, Alabama.

Cea mai lungă zi a mea de conducere m -a dus de la un capăt al Florida la celălalt: Pensacola la Seaside, apoi Apalachicola, apoi Jacksonville.

În cele din urmă, am condus pe coasta de est în Georgia: Insula Jekyll, apoi Savannah, terminând în Charleston, Carolina de Sud.

Voi scrie despre această călătorie luni și luni – dar pentru prima postare, iată cele mai importante momente.

Primele trei destinații

Mi -a plăcut oriunde am vizitat, dar trei destinații au fost excepționale.

New Orleans

Superb și ciudat și tragic și ciudat. Un loc magic, cu muzică de muzică din toate direcțiile, iar vremurile bune nu se oprește niciodată.

Savannah

Lent, leneș, incredibil de romantic și drapat în mușchiul spaniol, acolo unde este posibil.

Seaside, Florida

Un vis trippy devine realitate. Pasteluri Pleasantville, străzi imaculate, nu un păr în afara locului, clădirile proiectate de arhitecți maeștri.

Mile conduse

1.355

Total cheltuit pe gaz

152 USD

Cea mai bună unitate

Conducerea pe ruta 30 de pe Panhandle Florida m -a dus adesea de -a lungul mării, în special de -a lungul plajei Mexic și Port St. Joe pe coasta uitată.

Cea mai proastă unitate

Chiar la nord de Jacksonville. Drumurile confuze se încrucișează reciproc și o mulțime de camioane supraîncărcate.

Cea mai bună plajă

Plaja Pensacola, Florida. Cel mai alb nisip pe care l -am văzut vreodată (chiar mai albi decât Boracay!), Și apă adâncă, intens albastră. Părțile din plaja Pensacola sunt ocupate, dar îndreptați -vă mai departe, iar plaja este abia dezvoltată.

Cel mai bun fel de mâncare local

Oh, lista de mâncare remarcabilă ar putea continua de veacuri!

Dar, dacă există un fel de mâncare la care încă mai visez, este stridiile charbroiled la Half Shell Oyster House din Biloxi, Mississippi. Erau atât de buni, încât îi răzuiam cu dinții.

Cel mai bun han de țară

De-a lungul călătoriei, am stat la șase hanuri și apartamente de țară diferite-fiecare dintre ele oferind un serviciu remarcabil care i-a făcut să se simtă ca o proprietate de patru stele pe un buget de trei stele.

Dacă ar trebui să aleg un favorit, ar fi districtul istoric Savannah. Este una dintre proprietățile cu senzație de mai multe ori, iar locația este perfectă-la fel ca majoritatea hanurilor de țară, este chiar în afara autostrăzii, dar este, de asemenea, la o plimbare de trei minute de inima Savannah. Personalul a fost minunat, iar waffles -ul pentru micul dejun a fost distractiv.

Cel mai bun loc istoric

Oak Alley Plantation, la aproximativ o oră din New Orleans. Nu mă așteptam ca afișările despre sclavie să fie la fel de cuprinzătoare și bine cercetate ca și cum ar fi fost. Dacă vizitați o regiune în care a existat sclavia, vă recomand să vă faceți timp să vizitați o plantație și să vă confruntați cu istoria față în față.

Cea mai bună sărbătoare

Mardi Gras în New Orleans, desigur! Cu siguranță este un eveniment de o dată în viață.

Cel mai bun suvenir

O poezie originală scrisă de pui poetul. Pentru 5 dolari, puteți oferi puii un subiect și el vă va scrie unul la fața locului. Mi-a scris o poezie cu temă de călătorie numită „Two Nikons”.

Puteți găsi pui pe Royal Street din New Orleans, vizavi de curtea a două surori, în majoritatea zilelor.

Cea mai bună activitate

Categoric turneul Dead of Night Ghost în Savannah. Savannah este unul dintre cele mai bântuite orașe din America și Ghost Tours fac afaceri mari aici. Turul Dead of Night este doar pentru adulți și pleacă la 23:00.

Ghidul meu, Skippy, a fost unul dintre cele mai bune ghiduri turistice pe care le-am avut vreodată, plină de povești rapide, fascinante, pline de tone de istorie și cunoștințe locale. Merită mult 30 de dolari.

Cea mai mare revelație

„Ultimul tip de călător pe care am vrut să -l fie vreodată a fost o„ persoană din Florida ” – în mintea mea, pe cineva care tocmai se întoarce în același loc în Florida în fiecare an. Nu asta mi -am dorit pentru mine.

Dar Florida are toți acei turiști dintr -un motiv – plajele sunt glorioase, climatul este fantastic și este de încredere. Există ceva de spus despre asta. După ce am experimentat litoralul, am fost șocat să mă găsesc căzând în Florida.

Da, sunt o persoană din Florida.

Cea mai mare dezamăgire

Îmi pare rău să spun că au fost stridii din Apalachicola. Apalachicola a fost un pelerinaj pentru mine – a trebuit să gust celebrele stridii și am auzit că platoul mixt de stridii de la Boss Restaurant era calea de urmat.

Aceste stridii erau mici, dezordonate și atât de supraîncărcate cu accesorii, încât nici măcar nu le puteam gusta. Nu s -au comparat de la distanță cu cele pe care le -am avut la jumătate de coajă din Mississippi.

Poate că ar fi trebuit să le fac crude.

Cel mai ciudat exnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cum să zonezi un trabuc cubanez fals
Next post 3 motive pentru care un permis de șofer internațional este esențial pentru următoarea escapadă