10 cele mai bune lucruri de efectuat în San Antonio, SUA [cu tururi sugerate]

intenționați să călătoriți în San Antonio în curând? Am verificat ideile noastre de mai jos despre lucrurile de interpretat în San Antonio cu tururi sugerate!

Fotografie de Jonathan Cutrer CC BY-NC 2.0locată în sudul sud-central Texas, San Antonio este un oraș important al statului declarat. Cu reperele sale istorice, grădini superbe, precum și parcuri, este una dintre cele mai bune locații la care mergeți în Texas. De asemenea, în comparație cu orașele sale mai mari, precum Houston, precum și Dallas, este mult mai accesibil să călătorești în San Antonio. Deci, care sunt locațiile la care puteți merge aici? Mai jos este o listare a locațiilor la care trebuie să mergeți, precum și lucruri de făcut

Alte articole pe care le puteți citi:

8 lucruri incredibile de interpretat în Dallas, Texas

Listarea finală a celor mai frumoase hoteluri ieftine din Texas, SUA

Ghid pentru B2 Probleme de interviu – Cerere de viză din SUA pentru a merge la partener sau iubită

Idei de viză SUA pentru filipinezi (viză B2 non-imigrantă)

21 destinații mai puțin călătorite care te vor face să mergi în America de Sud

Cuprins

Lista celor mai bune lucruri de interpretat în San Antonio, SUA

1. Plimbarea râului San Antonio
2. Caverne naturale de pod
3. Alamo
4. Grădini de ceai japoneze
5. Obiectiv San Jose
6. San Antonio Missions Park istoric național
7. Grădina botanică din San Antonio
8. Muzeul Witte
9. Catedrala San Fernando de Bexar
10. SeaWorld
Unde să stai în San Antonio, hotel Usabudget
Hotel de lux

Fapte amuzante despre San Antonio

Lista celor mai bune lucruri de interpretat în San Antonio, SUA

1. Plimbarea râului San Antonio

Foto de Pedro Szekely CC By-sa 2.0 San Antonio River Walk este o atracție obligatorie atunci când verificați această zonă din Texas. Există o mulțime de locații cu o gamă largă de utilizări, precum și de cerințele americane, nici măcar costisitoare. O necesitate este într -adevăr o excursie cu barca în care veți descoperi foarte multe despre San Antonio. Seara, plimbarea râului este extrem de bine luminată, precum și la fel de bine participată. Este ca un pic Amsterdam în Texas – merită absolut o călătorie!

Tur sugerat: tur de autobuz hop-on-off

2. Caverne naturale de pod

Fotografie de Gsloan CC de 2.0
Dacă doriți să vedeți ceva diferit, nu ar trebui să ratați cavernele. Există o excursie ghidată în grupuri mici la fiecare 15 minute. La început, trebuie să cobori mai întâi pe peșteri. Când se află în peșteri, merge cu o serie de camere înainte de a merge înapoi. Vederea în jos este absolut uluitoare. Rețineți că este extrem de umed în interior, așa că purtați haine confortabile, precum și încălțăminte.

3. Alamo

Foto de Jonathan Cutrer CC până la 2.0 Alamo este o locație din San Antonio care este cu adevărat fascinantă istoric. Puteți descoperi foarte mult despre istoria Texasului, precum și despre eroi naționali precum David Crocket. Este o locație pe care americanii îl consideră un loc crucial, înțeles pentru decesele tuturor voluntarilor din Texas care se luptă cu Mexicul pentru încrederea în sine din Texas. Este o clădire destul de mică, cu toate acestea constă într -o mulțime de informații istorice despre stat.

Tur sugerat: tur turistic de o zi întreagă

4. Grădini de ceai japoneze

Fotografie de Cameliatwu CC BY-NC-ND 2.0AN VIZIUNE UNDIMABILĂ pentru a merge în San Antonio. Grădinile japoneze de ceai este o grădină frumos amenajată, cu iazuri, precum și o cascadă. Grădina este extrem de bine proiectată. Nu este atât de mare, cu un număr mai mare de vizitatori, poate fi destul de aglomerat. Cu toate acestea, pentru orice individ căruia îi place grădinile botanice, acesta va fi cu siguranță locul ideal.

Tur sugerat: Turul de vizitare după-amiază de jumătate de zi

5. Obiectiv San Jose

Foto de Mobilus în Mobili CC până la 2.0 Acest loc, pe lângă faptul că este atât de istoric, este extrem de frumoasă. Acesta vă va oferi șansa de a descoperi exact cum în trecut a fost utilizat pentru a fi o locație în care frații i -au învățat pe nativi atât pentru a se proteja, pentru a cultiva pământul, precum și exact cum să aibă grijă de animale. De asemenea, veți vedea exact cum au fost învățați să macine grâul, precum și să -l mănânce. Este extrem de sugerat să optați pentru un ghid pentru a vă asigura că pot descrie în detaliu misiunile franciscane

6. San Antonio Missions Park istoric național

Fotografie de Wally Gobetz CC BY-NC-ND 2.0
În San Antonio există 5 misiuni franciscane din San Antonio din momentul viceroyalty al noii Spaniei, precum și care sunt acum un patrimoniu mondial, cel mai bine înțeles este Alamo, lângă Muzeul cu același nume din centrul San Antonio . Celelalte 4 (Espadas, San Juan Capistrano, precum și San José și la Concepción), aceste 4 misiuni sunt parohii active unde masele catolice sunt încă sărbătorite. Excursia vă poate duce cel puțin 4 ore, puteți merge cu vehiculul unul câte unul; Începeți în misiunea San Jose, în obiectivul San Jose există biciclete pe care le puteți închiria pentru a face călătoria; Excursia continuă în San Juan, Espadas, precum și poate cea mai mare care mai păstrează pictura originală pe câțiva dintre pereți, cea a lui Concepción.

Sugnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Recapitularea lunară AK: aprilie 2018
Next post Cum să zonezi un trabuc cubanez fals