Cum să zonezi un trabuc cubanez fals

Achiziționarea unui trabuc autentic cubanez ar trebui să fie foarte distractiv – în special atunci când sunteți în Cuba. Cu toate acestea, este atât de esențial să înțelegem exact cum să zonezi un trabuc fals. Chiar aici sunt sugestiile noastre cu privire la descoperirea trabucurilor false.

Trabucurile cubaneze sunt cele mai bune trabucuri din lume. Pentru a cita un profesionist cubanez cu cubanez cu care am vorbit când am fost acolo: chiar și trabucurile cubaneze de a treia rată vor fi gândite la clasa mondială oriunde altundeva.

Sunt numeroasele exporturi cunoscute din Cuba, precum și unul dintre cele mai bune amintiri pe care le puteți achiziționa atunci când călătoriți în Cuba.

Și fumatul unui trabuc fin, lucrat manual, care ar trebui să fie gândit cu adevărat la o operă de artă, este într-adevăr un lucru fantastic.

Cu toate acestea, atunci când achiziționați un trabuc – în special dacă este dintr -o locație, nu puteți asigura că este autentic – trebuie să înțelegeți ce să căutați pentru a face un fals.

Ce este un trabuc fals?

Există două tipuri de trabuc fals.

În Cuba, există trabucuri „fermierului” care pot fi fumate, sunt făcute manual folosind tutun de calitate de trabuc, cu toate acestea, cu una dintre etichetele de acasă.

Mai rău decât atât, există „trabucuri” care arată reale, cu toate acestea, sunt într -adevăr făcute din frunze de banane laminate sau o serie de lucruri diferite care să te facă să crezi că sunt trabucuri adecvate.

În afara Cuba, este posibil să descoperiți trabucuri care arată afacerea autentică, însă sunt doar trabucuri inferioare din alte părți ale lumii, cu o etichetă de trabuc cubaneză pusă pe ele pentru a vă păcăli.

Experiența noastră de trabucuri false

Din fericire, nu am cumpărat niciodată un trabuc fals, deși mi s -a oferit unul într -un bar din Havana. Barmanul a declarat că trabucurile sunt autentice – chiar aveau gulere Montecristo – precum și „speciale”. Erau într -o cutie de lemn veche pe care o ținea în spatele barului, precum și atât de neplăcute.

S -ar putea să văd repede din exact cât de greșite erau la fel de bine ca și că etichetele erau zguduite, precum și decolorate că acestea nu erau reale. În plus, barmanul mi -a spus că sunt aproximativ 2 dolari fiecare. Aceasta este metoda de a fi accesibilă – chiar și în Cuba.

Cu toate acestea, am cumpărat trabucurile fermierilor.

Cele pe care le puteți vedea chiar aici sunt trabucurile fermierilor. Le -am achiziționat de la un fermier de tutun din Vinales – regiunea tutunului din Cuba, unde toate cele mai bune case de trabucuri își furnizează tutunul.

Fermierii nu se pretind niciodată că aceste trabucuri sunt nimic, cu toate acestea, ceea ce sunt: ​​trabucurile pe care le -au făcut cu propriul tutun. Cu toate acestea, sunt exemple grozave despre ceea ce vorbim.

Cum să zonezi un trabuc cubanez fals

Capac slab conectat

Capacul este o bucată de frunze de tutun care este lipită cel mai bine la sfârșitul procesului de creare a trabucurilor. Aceasta este atingerea finală de completare, precum și atunci când fac rolele experților, este perfect.

Dacă capacul nu este pe drept, este la fel de imens sau nu este blocat în toată metoda, este fals.

Forma câștigătoare

Trabucurile rulate profesional merg cu mai multe verificări extinse la atelier înainte de a ajunge oriunde lângă ușă. Dacă un trabuc nu este mort drept, va fi respins. Dacă este la fel de mult, va intra, de asemenea, în grămada de declin.

Goluri în picior

Piciorul trabucului – mușchiul pe care îl lumina – ar trebui să arate ca secțiunea transversală a unui twirl Cadbury al unui fulg. Ar trebui să puteți vedea exact cum este umplut umplutura, precum și la pachet atunci când rola a făcut -o.

Dacă există vreun tip de lacune, găuri sau bucăți uriașe de tutun cu aspect lemnoase, este cel mai probabil un fals. Rolele au grijă excelentă pentru a se asigura că umplutura este consecventă. Dacă nu, trabucul nu va fuma corect.

Înveliș baggy, zdrențuit sau slab în formă

Învelișul este o singură frunză de tutun care se încadrează în exteriorul trabucului, precum și ține în umplutură, precum și liant. Învelișul ar trebui să fie neted, un pic strălucitor, o culoare uniformă, precum și să se potrivească îngrijit, precum și strâns la trabuc.

Frunzele pe care rolele le folosesc pentru ca învelitorii să meargă cu inspecții chiar mai stricte decât celelalte părți ale unui trabuc, așa că ar trebui să fie perfecte. Dacă învelișul pare liber sau slab făcut, acesta ar putea fi un trabuc fals.

Senzație liberă sau extrem de moale pentru corp

Dă -i trabucului o apăsare blândă. Dacă există la fel de bine să vă ofere între deget, precum și degetul mare, cel mai probabil există un spațiu în umplutură, ceea ce implică că trabucul cel mai probabil nu a fost rulat de un profesionist. Unele trabucuri sunt rulate mai strânse decât altele ca parte a mărcii lor, așa că dacă aveți câteva, puteți inspecta, comparați -le. Dacă toate sunt libere, s -ar putea să fie doar stilul acelui trabuc.

Prea ieftin

Să ne ocupăm de asta, trabucurile nu sunt accesibile – chiar și în Cuba. Dacă costul este mult mai mic decât te așteptai să plătești sau decât ceea ce ai văzut în magazine, este cel mai probabil din moment ce sunt false. După cum se spune: dacă pare la fel de grozav să fie adevărat, cel mai probabil este.

Gulerul nu este direct sau culorile decolorate

Inspectați gulerul – eticheta care merge în jurul trabucului. Dacă este decolorat, câștigat sau arată un pic „făcut manual” (este singura parte a trabucului care este făcută de o mașină), este cel mai probabil un falstrabuc. Căutați gulere care arată puțin crescute sau utilizate-contrafacatorii reutilizează în mod obișnuit gulerele vechi.

Așadar, dacă sunteți în Cuba, precum și cineva vă oferă trabucuri accesibile pe stradă sau vă spune despre o „cooperare” într-o casă din colț, prin toate implică o privire, totuși fiți pregătiți să descoperiți doar falsuri.

De asemenea, ar trebui să vă inspectați celelalte ghiduri despre trabucuri:

9 sugestii despre exact cum să selectați un trabuc

Este mucegaiul tău, precum și îl poți fuma?

Biblioteca noastră de povești de trabuc, precum și ghiduri

Și dacă vă îndreptați spre Cuba, ar trebui să inspectați cu siguranță calea de trabucuri HAVANA ZIUA AVENTURI CUMENTURI.

Ați avut vreun tip de experiențe de a fi oferit trabucuri false în Cuba sau în orice altă parte? Aveți vreun tip de alte sugestii de adăugat pentru a observa un trabuc fals? Spune -ne în comentarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 cele mai bune lucruri de efectuat în San Antonio, SUA [cu tururi sugerate]
Next post #Southusa: Best of the Trip