Cele mai bune orașe din Berkshires, Massachusetts

Kate aventuroasă conține legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Un lucru care m -a surprins a fost exact cât de greu a fost să descoperi informații despre cele mai bune orașe din Berkshires. Sigur, am avut multe informații despre lucruri de efectuat în Berkshires, cele mai bune locații pentru a mânca și a rămâne, dar practic nu există informații despre orașele în sine. Care erau orașele care erau orașe reale, orașele pe care le puteai să te plimbi și să te bucuri?

Turnurile disponibile sunt mai degrabă un pic de gamă în Berkshires.

Când mi -am organizat călătoria în Berkshires, am dorit să descopăr ce orașe din Berkshires erau drăguțe de explorat. Ce orașe ai putea să te plimbi și să te bucuri? Ce orașe aveau personalități reale? Ce orașe aveau un centru real pentru a se plimba și nu erau complet rezidențiali sau terenuri agricole?

M -am dus la Berkshires. Și am avut un timp splendid! Dar am dorit ca mai mulți oameni să aibă o perioadă mai ușoară de cercetare decât mine, așa că am decis să compun un ghid care a mers în profunzime cu fiecare oraș.

Acest ghid a fost foarte distractiv de scris și sper să vă placă!

Aș dori să recunosc și să onorez oamenii Mohican, Wabanaki și Pocumtuc, ispravnții autohtoni și proprietarii tradiționali ai pământului neîncetat înțeles acum ca Berkshires.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune lucruri pentru a efectua în Berkshires, inspectați -mi ghidul meu Ultimate Berkshires aici.

Cuprins

Cele mai bune orașe din Berkshires
Stockbridge cele mai multe lucruri de efectuat în Stockbridge

Great BarringtonBest lucruri de interpretat în fantastic Barrington

Lenoxbest lucruri de efectuat în Lenox

Leebest lucruri de interpretat în Lee

North Adamsbest Things To Fresh in North Adams

WilliamstownBest Things To Free în Williamstown

Pittsfieldbest Things pentru a efectua în Pittsfield

Alte orașe din Berkshires care merită vizitate

Cele mai bune orașe din Berkshires

Ce face un oraș din Berkshires să merite vizitat? Județul Berkshire, cel mai vestic județ din Massachusetts, are 33 de orașe în întregime (31 de orașe, iar Pittsfield și North Adams sunt gândite la orașe). Dar nu toate orașele sunt tipul de locație în care doriți să vă petreceți și să petreceți timp.

Deci, care sunt cele mai bune dintre cele mai bune? Am redus -o până la cele mai bune șapte.

Stockbridge este chintesențialul oraș al New England Little, direct dintr -o carte de povești.

Great Barrington este o locație aproape urbană, plimbabilă și un oraș distractiv în care să stea.

Lenox este de lux și elegant și drăguț, pe lângă casa pentru câteva dintre cele mai cunoscute site -uri ale Berkshires.

Lee este un oraș casual, mai ieftin, mai divers, printre cele mai bogate locații din Berkshires.

North Adams a fost un oraș de moară în declin care s -a reinventat ca o comunitate artistică hip.

Williamstown este un mic oraș imaculat centrat în jurul Colegiului Williams.

Pittsfield este cel mai mare oraș din Berkshires și echilibrează atracțiile culturale cu oferte mari de spațiu în aer liber.

Care sunt cele mai bune orașe la care să mergi în Berkshires? În opinia mea, cele mai bune orașe la care mergeți în Berkshires sunt Stockbridge, orașul Norman Rockwell; Fantastic Barrington, Brooklyn of the Berkshires și, în timp ce mulți oameni ca Lenox, House to Tanglewood și Centrul Social al Berkshires, prefer North Adams, coolul revitalizat de artă.
Care sunt câteva dintre orașele ieftine din Berkshires? Părțile din Berkshires pot fi scumpe, dar orașe precum Lee, Pittsfield și North Adams sunt la sfârșit mai favorabil bugetului.
Ce orașe din Berkshires pot fi explorate fără mașină? Aveți cu adevărat nevoie de o mașină în Berkshires, dar Fantastic Barrington este un oraș în care puteți vedea mai degrabă un pic pe jos.
Care sunt cele mai sigure orașe din Berkshires? Berkshires este o parte extrem de fără riscuri din Noua Anglie. De cele mai multe ori ai fi la fel de fără riscuri ca și în orașul natal.

Stockbridge apare ca și cum ar fi ieșit dintr -o carte de povești!
Stockbridge

Stockbridge, Massachusetts, pe scurt: Stockbridge este frumosul, istoricul oraș, a adus case înapoi, spațiu ecologic nesfârșit și un centru adorabil care arată direct dintr-o ilustrare Norman Rockwell.

Desigur, acesta a fost orașul pe care Norman Rockwell l -a numit House mulți ani. Există o familiaritate pe care o simți atunci când conduci cu acest oraș rural din New England, cu casele sale frumos aduse înapoi, conacele istorice, grădinile și magazinele mici.

Când oamenii călătoresc la Berkshires – mai ales în fruntenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ella’s Deli & Ice Cream Parlor din Madison, Wisconsin
Next post 30 de băuturi mixte în 30 de zile – Ziua 5: Martini francezi