Ella’s Deli & Ice Cream Parlor din Madison, Wisconsin

Ella’s Deli & Ice Cream Parlor din Madison, Wisconsin este probabil cel mai prietenos restaurant din județul Dane. Locația la 2902 East Washington Ave face ușor de găsit și nu o puteți rata – singura clădire tematică de circ cu un carusel uriaș, funcțional, unul întreg Istmus.

Ella este un loc greu de descris. Practic, interiorul este ca și cum ai lua masa într -o carte Dr. Seuss. O banană gigantică te salută la ușă și o mulțime de mese de colecții de colecții de, să zicem, automobilele Matchbox au jocuri interactive pentru a juca (favoritul nostru este standul Wooly Willy cu bărbierit și baghete magnetice).

Tencuiala personajelor de desene animate din Paris zboară deasupra capului, încrucișând și înconjurând sala de mese. O roată mare de ferestre în fereastra afișează lângă deliul kosher, unde puteți cumpăra carne sau recipiente pentru a face ciorbă cu bilă matzo.

Diverse „lucruri” interactive sunt împrăștiate în jurul sălii de mese. Obișnuiam să aducem un ban pentru a merge pe poneiul mecanic lângă camerele de odihnă, dar nu am mai văzut -o de ceva vreme. În apropierea casei de marcat se află o selecție de jucării și bomboane de dimensiuni medii; De asemenea, puteți achiziționa bilete de carusel în aer liber.

Dacă veniți la Ella de ziua de naștere a copilului dvs., ei vor primi o lingură de înghețată, un balon de heliu legat de bomboane cu buton și o plimbare gratuită pe carusel (sau un voucher pentru o plimbare gratuită când se termină sezonul de iarnă).

Chiar și meniul este copleșitor; Este mult mai mult ca o carte mică, cu diverse secțiuni, inclusiv un meniu substanțial pentru copii, cu alegeri, de la Kid’s Kugel, la Sloppy Joe, la pește și cartofi prăjiți. Dacă aveți un copil sau un copil mic, doar să mâncați mâncare cu degetele, încercați „foarte puțin din fiecare” masă (sos de mere, iaurt, portocale mandarine, curcan, brânză, biscuiti, jeleu, mazăre și morcovi pentru 1,95 USD).

Copiii mănâncă gratuit luni și marți seara, iar specialele de prânz includ mese de 5 dolari. Verificați site -ul web pentru ore, evenimente speciale și promoții precum The Voucher Books care apar în noiembrie și decembrie. Nu a trebuit niciodată să așteptăm prea mult o masă la Ella’s, dar dacă petrecerea dvs. este de peste opt persoane sau mai mult, este posibil să doriți să apelați mai departe.

Pin pentru mai târziu:

Legate de

Cele mai bune muzee pentru copii din Wisconsinbet între anii 2010 și 2015, am verificat aproape fiecare muzeu pentru copii, muzeu public, muzeu de istorie și Centrul de descoperire din statul Wisconsin (cu excepția Muzeului Copiilor din Northwood din Eagle River și relativ nou Muzeul Copiilor Wausau din Wausau). Această poveste este punctul culminant …
6 februarie 2016in „Midwest”

Muzeele și atracțiile de la Universitatea din Wisconsin, Madisonin Madison, Wisconsin Universitatea din Wisconsin, Madison este un centru al distracției prietenoase pentru familie. De la geologie, spațiu, fizică și înghețată, această postare vă va face să vă planificați excursia de a doua zi în campus.
26 aprilie 2011in „Midwest”

Trei restaurante prietenoase pentru copii din județul Door, județul Wisconsindoor, Wisconsin nu este nimic de o meca pentru alimente. De la vinăriile premiate până la fierberea de pește, cluburi de cină, brutării și bistros, ceea ce nu veți găsi în destinația de vacanță iubită din Wisconsin este o abundență de locuri de luat masa comune.
30 iunie 2011in „Alimente și băuturi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Unde să stai în LA: The Mondrian Hotel, West Hollywood Review
Next post Cele mai bune orașe din Berkshires, Massachusetts