Unde să stai în Valea Hunterului – Aldora Cottage, Pokolbin

nu departe de picioarele largi ale munților din spate rupte și chiar mai aproape de unele dintre cele mai bune vinării ale regiunii, Aldora Cottage din Pokolbin este ascunzătorul romantic ideal pentru o oare -ascunzătoare romantică ideală pentru o o ascunzătoare romantică ideală pentru o o ascunzătoare romantică ideală pentru un Hunter Valley Escape.

Să trecem direct la obiect. Cabana Aldora este trecută cu vederea. Privit de toată lumea. Soarele, luna, câțiva miliarde de stele, păsările urâte ale munților – ca să nu mai vorbim de mai multe mafii de canguri – nu există aproape deloc confidențialitate.

Dar, atunci când acești vecini rătăciți nu își trântesc gâtul și își răsfrâng perdelele, liniștea frumoasă a acestei suprafețe (30 de acri pentru a fi exacte) este sublimă.

Vezi aici viziunea noastră rapidă:

Cabana în sine a fost dezvoltată pentru a fi complet în afara rețelei; Ferma solară a proprietății furnizează energia electrică, iar Aldora are propria sa alimentare cu apă.

Acest loc este complet autosuficient.

Dar nu vă faceți griji, Aldora nu este cu greu un buzunar al supraviețuirii sau al unui prepper. Fiecare lux vi se oferă aici, de la canapeaua confortabilă și șemineul alimentar cu gaz până la o bucătărie completă, un pat imens și o cadă de umplutură adâncă.

Afară, pe verandă, grătarul instalat este tot al tău pe care îl folosește în timp ce vecinii tăi și Joeys își mestecă gazonul și își răsucim nasul.

Mai multe despre Aldora Cottage

De la poarta protejată (primiți un cod esențial la ora de check-in) benzile de curbare prin casă te conduc până la un teren înalt, unde așteaptă Aldora Cottage. Ușa din față-de asemenea, codificată esențială-se deschide pe mâncarea confortabilă.

În cel mai bun caz este bucătăria, prevăzută cu un dispozitiv Nespresso și alte moduri Mod.

Dar ochiul tău este prins de șemineul lung de sub televizorul mare de pe perete, iar canapeaua squashy te coaxează pentru a te confrunta.

În jurul colțului, dormitorul găzduiește un pat Kingsize minunat confortabil. Mesele laterale au ambele lămpi inteligente – puncte de încărcare wireless pentru telefoanele dvs. O atingere inteligentă.

Baia, care este întreaga lățime a casei, are o cadă foarte atrăgătoare, duș cu precipitații și încălzire în pardoseală.

Ușile franceze te scot din spate spre verandă, unde poți configura pentru o Barbie cu locuri în aer liber pentru patru.

Există, de asemenea, o mică rufe dacă aveți nevoie să faceți o spălare de urgență.

Singura noastră critică dacă o puteți numi că – mult mai mult o observație – este că, deoarece această casă este pe propriile rezervoare de apă, pompa poate fi puțin zgomotoasă, mai ales dacă vă spălați la toaletă sau folosiți robinete în mijlocul noapte.

Dar restul Jindalee Estate?

Aldora Cottage nu este singurul loc în care poți sta pe această proprietate. Jindalee Estate găzduiește, de asemenea, o cabană similară ascunsă în copaci – Yarrimbah Cottage. Există, de asemenea, o clădire mai mare – Jindalee House – care găzduiește până la opt persoane.

Potențialul de a-ți extinde retragerea romantică la o adunare mai mare de până la 12 persoane, dintr-o dată, devine foarte tentantă-fie că este vorba despre o familie multi-generațională, sau pe tine și pe colegii tăi, pentru o distracție în vânător.

Amintiți -vă doar, nu va fi doar tu și cel mai apropiat când sunteți aici. Acei „Roos le place doar să se implice!

Am stat la Aldora Cottage ca oaspeți media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Surfing în Punta de Mita, Mexic
Next post O seară în Dallas cu un superstar britanic