Recenzie Gogokid: Câștigați 25 USD/oră online ca profesor de engleză

Predarea online a devenit un mod din ce în ce mai popular de a obține un venit de la distanță. Dar toate companiile online sunt la fel? Desigur că nu. În această recenzie Gogokid, vă voi anunța exact cum este să lucrați pentru această companie. (Alertă spoiler: este destul de minunat!)

Sunt în industria ESL de 2 ani și, în ultimii doi ani, am obținut o experiență destul de mare. Am lucrat pentru două școli de cărămidă și mortar din China și am avut contracte cu două companii diferite de învățătură în limba engleză online.

Gogokid a fost primul meu loc de muncă de predare online și am aflat multe mai multe despre predare în prima lună decât am făcut -o în primul meu semestru de predare la o școală din China. În experiența mea, sunt o companie grozavă pentru care să lucreze.

Nota editorului martie 2021: S -a raportat că Gogokid are un proces de angajare lung și convolut. Magic Ears (26 USD/oră) și Vipkid (22 USD/oră) sunt mult mai ușor să obții un loc de muncă și ambele angajează în prezent! Calificările și cerințele sunt aceleași cu Gogokid.

Actualizare august, 2021: Predarea limbii engleze arată puțin diferit în aceste zile. China și -a schimbat politicile referitoare la profesorii de engleză străină. Acest lucru indică faptul că, din păcate, o mulțime de platforme online furnizate în această postare nu angajează în acest moment. Vom actualiza această postare pe măsură ce auzim mai multe.

Acestea fiind spuse, nu vă faceți griji! Există încă o mulțime de companii care nu se bazează pe China pe care le puteți aplica, cum ar fi: Pregătiți, Cambly, Italki, Outchool, Teachable și Profy.

În această recenzie Gogokid, voi acoperi ceea ce este cu adevărat să lucrați pentru ei, câți bani puteți câștiga și cum să vă angajați.

Cuprins
Ce este Gogokid?
Care sunt cerințele Gogokid pentru a deveni profesor?
Cât plătește Gogokid?
Cum îmi pot maximiza veniturile la Gogokid?
Ce materiale am nevoie pentru Gogokid?
Cât de multe ore pot lucra la Gogokid?
Cum aplic la Gogokid?
Cum este procesul de interviu Gogokid?
Recenzie Gogokid: experiența mea de primă mână
GOGOKID REVIZUI: PRO -urile
Recenzie Gogokid: contra
Gogokid este potrivit pentru tine?

Ce este Gogokid?

Gogokid este o companie ESL online cu sediul în Beijing, care angajează profesori din SUA și Canada pentru a arăta studenților chinezi. Este una dintre cele mai noi companii ESL online de pe piață, dar are multe de oferit.

Compania a început în 2018, așa că au fost destul de mult timp pentru a rezolva erorile și a construi totuși o bază de studenți de dimensiuni respectabile.

De asemenea, fac o treabă destul de bună pentru a sprijini noii profesori și a lucra din greu pentru a se asigura că nu angajează prea mulți profesori la un moment dat.

Și cea mai bună parte? Acestea sunt una dintre cele mai de încredere și cu cea mai mare plată companii ESL online pe care le veți găsi.

Clasa mea ESL cu Gogokid
Studenții au între 3 și 14 ani. Cu toate acestea, majoritatea vor fi între 4 și 9. Clasele vor avea vreodată un singur elev la un moment dat. În mod normal, clasele au 25 de minute, dar dacă clasa începe târziu, trebuie să vă prezentați până la 28 de minute.

Gogokid este o companie rezervată pentru părinți, ceea ce indică faptul că va trebui să vă construiți profilul și recenziile pentru a obține rezervări consistente. De -a lungul timpului, puteți construi un grup devotat de studenți pe care veți aștepta cu nerăbdare să -l vedeți în fiecare săptămână!

Care sunt cerințele Gogokid pentru a deveni profesor?

În cumpărare pentru a lucra pentru Gogokid, trebuie să îndepliniți următoarele acreditări:

Fii vorbitor de engleză nativ din Statele Unite sau Canada.

Trebuie să aveți un ID valid.

Deține o diplomă de licență (sau mai mare).

Au finalizat și au primit un certificat TEFL.

Experiență de lucru cu copiii într -o anumită calitate.

Un fond penal curat.

☞ Faceți clic aici pentru a citi recenzii despre cele mai bune 7 companii TEFL online. Sau, aruncați o privire la recenzia mea despre cursul MyTefl pe care l -am luat. Utilizați codul de reducere GOATS35 pentru a primi 35% reducere la cursul MyTefl.

În timp ce acestea sunt singurele cerințe de bază pentru a fi angajat, există alte lucruri pe care le puteți adăuga pentru a face cu adevărat aplicația dvs. să iasă în evidență.

Asigurați -vă că includeți orice experiență de muncă conexă pe care o aveți cu copiii – antrenament, babysitting, predare, voluntariat, îndrumare, lucrul la o tabără de vară etc.

A avea o educație sau o diplomă conexă în engleză vă va ajuta probabil să vă angajați ca profesor Gogokid, dar nu este o regulă.

Gradul meu este într -un domeniu complet fără legătură și nu a fost o problemă pentru mine. Dacă aveți un master sau doctorat, vă puteți aștepta să primiți un salariu de pornire mai mare, dar nu este întotdeauna o garanție că veți fi angajat.

În afară de asta, trebuie doar să vă asigurați că aveți un CV (CV-ul) bine editat și un aspect profesionist cu aspect profesionist atunci când aplicați. Încercați să vă asigurați că vă oferiți cele mai bune șanse posibile.

Cât plătește Gogokid?

Răspunsul scurt este că veți face între 14-25 USD USD pe oră.

Predarea online cu Gogokid este una dintre cele mai plătite locuri de muncă din industria ESL online. Acestea oferă tarife foarte bune, dar sistemul lor de plată și stimulent poate fi puțin confuz la început.

Care este Gogokid sTaxa de ervice?

Când semnați un contract cu Gogokid, veți fi de acord cu o taxă de serviciu (salariu) între 7-10 USD pentru fiecare clasă.

Deoarece nu sunteți angajat al Gogokid, ci mai degrabă un contractant independent, sunteți de acord că taxa de serviciu este rata pe care compania vă va plăti pentru fiecare clasă pe care o predați.

Asigurați -vă că sunteți de acord cu o rată pe care o considerați corectă. Este foarte greu să obții o majorare a plății de bază!

Reduceri potențiale ale plății cu Gogokid

După ce începeți să învățați, veți primi întotdeauna acea plata de bază (taxa de serviciu) pentru fiecare clasă predată, cu excepția cazului în care nu reușiți să finalizați feedback -ul elevului în 12 ore. În acest caz, veți primi doar 60% din taxa de serviciu.

Pentru un spectacol fără, stai în clasă și aștepți 15 minute, dar dacă studentul nu se conectează în acea perioadă, poți părăsi sala de clasă – dar încă mai plătești 55% din taxa de serviciu.

Pentru o anulare în termen de 24 de ore, nici nu trebuie să vă conectați și veți primi în continuare 55% din taxa de serviciu.

Deci, practic, nu trebuie să faceți nicio predare, dar totuși să fiți plătiți.

Cum îmi pot maximiza veniturile la Gogokid?

Adevărata distracție a sistemului de plată Gogokid este programul său de stimulare. Nu numai că rulează o varietate de stimulente pe tot parcursul anului (cum ar fi concursurile de vacanță, rotirea roții, tombolele etc.), dar oferă bonusuri prin „scorul de credit”.

Așa vă puteți maximiza veniturile cu compania.

Scor de credit Gogokid

În esență, este un program de 5 nivel pe care Gogokid îl numește „scorul de credit”, iar profesorii care sunt la nivelurile 3, 4 sau 5 pot câștiga bonusuri în funcție de ratingurile lor și de numărul de clase pe care le arată într -o zi.

Clasele predate în timpul timpului de înălțime (7-9 pm în China) poartă o greutate mai mare decât alte clase.

Este puțin complicat, dar va începe să aibă mult mai mult sens în timp. Adevăratul lucru de știut este că puteți face un plus de 2,50 USD pe clasă cu acest sistem, așa că, într -un fel, sunteți responsabil de propria creștere!

Cum să mențineți un scor bun de credit cu Gogokid

Cele mai bune lucruri de făcut pentru a -ți îmbunătăți scorul scorurilor de credit sunt următoarele:

Păstrați un program consistent.

Lucrați în timpul timpului de predare a înălțimii (ora 19:00 – 21:00 Timp de Beijing).

Faceți tot posibilul pentru a menține un rating de 5 stele.

Învață mult mai multe clase într -o singură zi (bazată pe fusul orar al Chinei). Este mai bine să arătați 4 clase într -o singură zi decât să arătați 2 clase într -o zi și 2 multe altele.

Practic, cu atât mai multe recenzii de 5 stele pe care le obțineți, iar cu atât mai multe clase pe care le predați, cu atât scorul dvs. devine mai mare. La rândul său, acest lucru va crește plata pe care o primiți pe clasă.

Gogokid plătește, de asemenea, 5 USD USD pentru fiecare student care se înscrie după ce ați luat clasa de încercare.

Lucruri care afectează negativ scorul scorurilor dvs. cu Gogokid

Dacă primiți o recenzie negativă în timp ce predați o clasă de „timp de vârf”, acest lucru ar putea afecta scorul scorurilor dvs. de credit mult mai puternic.

Mai mult, problemele de prezență și punctualitate care sunt vina profesorului vă vor reduce și scorul.

Sancțiunile și deducerile vor fi scoase din câștigurile dvs. de stimulare, dar nu vor ieși din taxa de servicii de bază.

Ce materiale am nevoie pentru Gogokid?

Pentru a cumpăra pentru a lucra ca profesor Gogokid, va trebui să aveți un laptop bun, căști cu un microfon atașat și o conexiune WiFi respectabilă.

Recuzite și recompense

Gogokid necesită, de asemenea, un sistem secundar de recompense și cel puțin două recuzite pentru fiecare clasă.

Un sistem secundar de recompense este orice altă formă de recompensă pentru student, pe lângă cea încorporată în clasă. Cu platforma Gogokid, puteți acorda elevului dvs. o bijuterie de până la 5 ori în timpul clasei cu sistemul încorporat.

Recompensa dvs. secundară poate fi orice, de la autocolante pe o bucată de hârtie care este vizibilă în spatele tău, până la jocuri scurte pe care le joci cu elevul tău.

Fiecare profesor are propriile preferințe pentru recuzită și recompense. Puteți utiliza orice, de la carduri flash DIY la lucruri pe care le aveți deja în jurul casei dvs. – animale umplute, fructe și legume, jucării, fotografii etc.

Este mult mai puțin despre ce recuzită aveți și mult mai multe despre modul în care le utilizați!

Dacă nu sunteți o persoană deosebit de creativă, există o mulțime de idei online. De asemenea, puteți tăia imagini din cărți sau reviste, dar fiți conștienți de strălucirea pe hârtie lucioasă. Magazinele în dolari sunt, de asemenea, un tezaur de recuzite cu costuri reduse pe care le puteți utiliza.

Un fundal

De asemenea, veți avea nevoie de un fel de fundal, dar poate fi la fel de de bază sau la fel de sofisticat pe cât doriți. Vă recomand să -l păstrați destul de de bază pentru interviul dvs. și apoi să găsiți ceva puțin mai strălucitor odată ce ați fost angajat.

Un fundal bun trebuie să fie primitor și interesant, dar nu distragerea. Una dintre cele mai bune și mai ușoare idei pe care le recomand este să folosești o hartă mondială ca fundal. De asemenea, s -ar putea să vină util atunci când elevii întreabă de unde sunteți.

Alt echipament

Veți dori absolut să vă asigurați că aveți un mouse de predat. Clasa online este destul de dinamică. Platforma Gogokid are mai multe instrumente diferites built in that you can use to make the class a lot more interactive for the student.

It’s very challenging to use these tools with just your touchpad on your laptop because it just isn’t fast enough.

If you really want to go the extra mile, you’ll probably want to invest in some desk lamps and maybe even an external webcam to make sure your students get a clear picture of you and your classroom.

Some of the easy diy props I use during my GoGoKid class
Cât de multe ore pot lucra la Gogokid?

GoGoKid has classes on the hour and half-hour each day between 9:00 am and 9:00 pm in China.

The company does not have a minimum or a maximum number of hours that you can work in a week. depending on your timezone, those can be really crazy hours!

While GoGoKid does not set a limit on the number of hours you can work, every teacher has a limit on how lots of classes they can show well before being burnt out.

For me, I could only do 4-5 classes back to back without needing a break, but I know there are some who show 10 or a lot more (They need to be superhuman!)

Online teaching with GoGoKid can be exhausting at times as you need to keep your energy up to keep the students engaged. start slow and work your way up to longer teaching periods.

It will probably be a bit challenging for your voice at first. Take breaks and drink a lot of water.

Also, keep in mind that GoGoKid incentivizes classes taught between 7:00pm and 9:00 pm in China. If you cannot show during those times it will be tough to reach a level 5 credit scores score and earn the higher end of your salary potential.

Cum aplic la Gogokid?

You can apply directly on their website. It’s very straightforward and easy to follow. have scanned copies of your ID or passport, TEFL certificate, bachelor’s degree, and updated CV ready and you’re all set!

Be sure to fill everything out as completely as you can. once you apply you will need to schedule a time for an interview.

Interviews can be hard to come by if there are a lot of other applicants applying around the same time. You just have to keep checking back. It took me 3 days to get an interview time that worked for me.

CLICK here TO learn a lot more & apply TO GOGOKID

Cum este procesul de interviu Gogokid?

The hiring process has been simplified considering that November 2020! sign up for our emails to receive the insider scoop to help you pass your GoGoKid interview ?  

☞ Click here and we’ll help you with the GoGoKid application process & give you your best chances of getting hired and making $25/hour.
Here’s what to do for the interview with GoGoKid:

When the (recorded) interview begins, you’ll need to introduce yourself and answer a few questions. This must be 1-3 minutes long total.

1. Your full name.

2. Where are you from?

3. Your time zone.

4. What is your educational background?

5. Which TEFL certification do you hold?

6. What is your online and offline teaching experience? (as pointed out in our previous email to you, this can include babysitting, volunteering, teaching music, working at summer camp, tutoring, etc.)

7. how lots of hours are you intending to show each month? (the a lot more the better)

8. What is your expected base pay rate? ($7-$10/class) If you’re experienced, then $10/class must be your answer, and describe why.

9. Why would you be a terrific fit for GoGoKid?

Here’s what to do for the Demo class with GoGoKid:

After you introduce yourself, it’s time to do the recorded demo class by following the slides.

☞ Click here to sign up to our email list and we’ll send you the exact slides ahead of time so you can practice!
This demo class must be a 10 minutes long.

Remember, there’s not actually a student that you are teaching, it’s all pretend and just a “demo” to verify that you know how to teach.

So, you can pretend that a student answered you correctly and receives a reward. Similarly, you can pretend they didn’t pronounce something correctly, and you then right them.

Teaching in an empty classroom is a bit awkward, but try your best. once I passed the demo, I was i

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cebu Pacific Promo: 11.11 Piso Sale
Next post 5 Lesser-Known but Must-Visit places in China