Bariloche, Argentina: Prima noastră oprire în districtul lacului

de la ghețari și munți acoperiți cu zăpadă până la lacuri și dealuri rulante, ne-am mutat spre nord de Patagonia sudică a Argentinei și ne-am îndreptat spre districtul lacului. Era timpul să vedem ce trebuie să ofere nordul Patagoniei.

Plimbarea cu autobuzul a fost brutală. Nu că a fost prea incomod, dar a fost lung … și implic mult timp.

Nu ratați sugestiile noastre de călătorie și videoclipuri de călătorie la sfârșitul acestei postări!

Autobuzul Marga este singurul care merge de la El Chaltén la Bariloche
Ne -am urcat în autobuzul în El Chaltén la 21:00 și am ajuns în Bariloche 26 de ore mai târziu. Acum, de obicei, nu ne -am plânge de autobuzele din Argentina. Am avut o călătorie incredibilă de 18 ore pe Andes Mar de la Cafayate la Mendoza, completată cu scaune largi din piele (care au înclinat 3/4 din drum), filme și un joc de vin roșu de vin!

Acest autobuz era opusul complet. Scaunele erau înguste și pânză, abia se înclină și era o bară metalică care îmi bătea în spate. Nu s -au dat pături sau perne, autobuzul era vechi, nu existau filme care să ajute la uciderea timpului, iar autobuzul s -a oprit doar o singură dată spre mâncare și doar de 2 ori pentru a ne lăsa să ne întindem picioarele.

Această masă ne -a fost dată în timpul călătoriei cu autobuzul – ne -am adus propriile mese de curry și orez, dar când le -am deschis, ne -am dat seama că au mers prost!
Dar, cred că nu ar trebui să mă plâng, întrucât acest cunoscut Ruta 41 obișnuia să aibă diverse întinderi de pietriș și drumuri denivelate, iar călătoria a fost considerată ceva doar „intrepidul” a încercat să facă. În aceste zile, doar aproximativ 70 de kilometri sunt neasfaltați – deși am avut ploaie torențială în timpul drumului și am fost practic blocați în noroi.

Indiferent de călătoria cu autobuzul pe care am îndurat -o, ajungând în Bariloche a făcut călătoria în valoare.

Am auzit că Bariloche are asemănări cu Europa și că este chiar supranumit „Little Elveția” și ne -am dat seama curând de ce. Numeroase dintre magazinele care acoperă centrul orașului se aflau într -un stil de cabană alpină, completate cu finisaje din lemn și piatră, iar orașul avea mult mai mult un sentiment european, mai degrabă decât sud -americanul. Pentru a depăși totul, au existat diverse magazine de ciocolată și restaurante de fondue care aliniau străzile!

Un oraș în Alpi? Nu, Argentina
După ce am făcut câteva cercetări și am întrebat în jur, am aflat că Bariloche a fost dezvoltat de fapt în jurul unui magazin deschis de un imigrant german pe nume Carlos Wiederhold.

El a călătorit peste Anzi din Chile și a înființat un mic magazin aici, în zilele noastre, Bariloche. Până în 1895, mica așezare a fost ocupată de imigranți de limbă germană din Austria, Slovenia și Germania. Până în anii 1930, orașul a fost transformat și reproiectat pentru a arăta mult mai mult ca un oraș din Alpi, mai degrabă decât în ​​Patagonia.

Unul dintre numeroasele, numeroase magazine de ciocolată din Bariloche
Orașul în sine a fost suficient de bun, dar am fost aici pentru natura din jur. Și, dacă te uiți la o hartă a districtului lacului, vei ști de ce! Cu Munții Anzi care domină granița dintre Chile și Argentina, 7 lacuri de explorat și activități în aer liber nelimitate, această zonă este una dintre cele mai pitorești și populare destinații pentru cei care călătoresc în Argentina.

Închirierea unei mașini în Bariloche

De departe, cel mai bun mod de a explora districtul lacului este independent cu propriul vehicul. Am închiriat o mașină de la Hertz Argentina și am pornit să vedem unele dintre lacurile, munții și pădurile din apropiere și să sperăm să facem niște drumeții.

Am citit despre zona Circuito Chico din apropiere, care se afla la doar o jumătate de oră de mers cu mașina de Bariloche și am ales că va fi prima noastră oprire. O modalitate excelentă de a aborda această zonă este începând cu binecunoscuta stațiune Llao Llao și pornind pentru drumuri scurte de acolo.

Admirând priveliștile asupra punctului de vedere pe traseul de mers al lui Arrayan
Sendero de los Arrayanes (traseul de mers al lui Arrayan) este ușor, pașnic și frumos. Ne -am plimbat prin pădure, pe lângă tufișurile sălbatice de mure (și am mâncat unele!) Înainte de a ajunge la Lacul West Moreno, cu vedere la Anzi din fața noastră. Ne -am plimbat în jurul țărmului aici pentru o căi și ne -am așezat și ne bucuram de priveliști.

Continuând, am condus întregul circuit care a trecut prin diverse plaje și puncte de vedere. Există chiar și câteva muzee dinozauri pe parcurs, o bere de bere artizanală și un sat elvețian.

O zi frumoasă pentru o drumeție
Spre sfârșitul circuitului nostru, am traversat un mic pod care a separat Lacul Moreno West și Lacul Moreno East. Privind spre vest, era vânt și apa era ondulată, aruncând o privire spre est, apa era calmă și, din cauza unui mic terasament, nu exista vânt.

Aceasta a fost plaja ideală pentru prânzul nostru de picnic.

De la 8 zile TREk în Torres del Paine, purtasem în jurul unui kit de mizerie, completat cu o sobă de buzunar și un mic recipient de combustibil. Am configurat -o, am fiert niște apă pentru paste și am încântat într -un prânz de spaghete, completat cu salată și bare de ciocolată.

Moreno East Lake a fost locul ideal pentru un picnic

Cu excepția unui câine dulce, nu era nimeni pe această plajă. Am avut priveliștile frumoase despre Lago P. Moreno Este (Lacul Moreno East), toate pentru noi înșine.

Diferitele trasee de mers, puncte de vedere frumoase și natură spectaculoasă fac ca această zonă a districtului lacului să fie o vedere obligatorie. Închiriați o mașină, împachetați un prânz și încântați -vă în zi.

Am avut mașina noastră de închiriere timp de 6 zile, consultați aceste mesaje din călătoria noastră rutieră:

Districtul lacului din Argentina: călătoria rutieră la vacanță la Angostura și San Martín de Los Andes

Pescuit cu muște în districtul Lacul Patagonian din Argentina

Vederi uimitoare pentru noi pe noi înșine pe traseul Circuito Chico

Unde să stai în Bariloche

Hotel Panamericano

Am ajuns la hotelul Panamericano și, deși am mirosit, am privit și am simțit că am fi fost într -un autobuz timp de 26 de ore, spiritele noastre au fost ridicate când ni s -a spus că am fost modernizați la suita Penthouse!

Era exact ceea ce aveam nevoie după lunga călătorie spre Bariloche. Camera era masivă, cu un pat confortabil de dimensiuni regele, o mică zonă de ședere, cu un șemineu și un balcon cu vederi perfecte asupra imaginii asupra lacului Nahuel Huapi și spre Munții Anzi la vest.

Uită -te la această priveliște! Am petrecut mult timp pe această punte
Dacă există un lucru pe care argentinianul îl face corect, este micul dejun (și friptura și vinul …), iar aici, la Panamericano, micul dejun a fost exact așa cum am devenit să știm și să iubim în această țară. O secțiune a furnizat o mare varietate de dulciuri, zona antică a mesei uriașe avea fructe, iaurt, brânză și granola, în timp ce la capătul îndepărtat erau câteva recipiente metalice umplute cu cartofi, ouă și carne.

Cel mai bun mic dejun răspândit vreodată!
Răspândirea micului dejun a fost masivă și a fost cea mai bună pe care am văzut -o până acum în călătoriile noastre argentiniene. Băutura de bun venit la barul atașat a fost și o atingere bună.

Faceți clic aici pentru a compara prețurile camerei și pentru a vedea recenzii despre Panamericano Hotel.

Camera noastră la Panamericano Hotel

Alma del Lago Suites and Spa

Acesta a fost al doilea hotel la care am stat 3 nopți și nu am fost dezamăgiți. Personalul de aici a fost extrem de prietenos-tipărirea fișierelor de care aveam nevoie, ajutând cu indicații și permițându-ne să rămânem în camera noastră pentru o check-out târzie la 17:00-ceva ce credem că ar trebui să ofere mult mai multe hoteluri!

Datorită check -out -ului târziu, am reușit să obțin o muncă atât de necesară

Camera noastră de aici avea un pat de dimensiuni king, o toaletă mare, cu o cadă bună și o masă mică cu scaune. Priveliștea neobstrucționată asupra sclipitorului lac Nahuel Huapi și Muntele Cerro Catedral de la fereastra noastră a fost glazura de pe tort.

O răspândire mare de mic dejun a fost servită în fiecare dimineață în restaurant, iar mediul a fost spectaculos.

Camera asta era foarte confortabilă!
Camerele și personalul au fost incredibile și, ca o caracteristică adăugată, ni s -a oferit acces complet gratuit la spa. Ne -am îmbrăcat hainele și ne -am dezvăluit în piscina fierbinte cu jeturi în fiecare zi. Ne -am încântat cu adevărat șederea noastră la Alma del Lago.

Faceți clic aici pentru a compara prețurile camerei și vedeți recenzii despre Alma del Lago.

Medspa de la Alma del Lago a fost uimitor! Uită -te la acele priveliști

Unde să mănânci în Bariloche

La fel ca în toate cele din Argentina, fiți conștienți de faptul că cina începe la 20:00, iar restaurantele nu se deschid de obicei până în acest moment. De fapt, veți fi înconjurat de turiști dacă alegeți să mâncați la 20:00, cu argentinii cu privire la masa în jurul orei 22:00.

Alto El Fuego

Până când am călătorit la Bariloche, cea mai bună friptură pe care am avut -o a fost vreodată la restaurantul de la Patios de Cafayate, dar, acum, am mâncat 4 fripturi la restaurantul Alto El Fuego, am un nou favorit!

Acest mic restaurant bâlbâia cu clienții de la 20:00 înainte până la ora de închidere. Am luat masa pe fripturi de ochi de coastă perfect pregătite (Ojo de Biefe), cu laturi de piure de cartofi și salate de legume mixte. Porțiunile au fost masive, serviciul a fost de primă clasă, iar prețurile au fost bune.

Cea mai bună friptură vreodată
Sfat privilegiat: au 3/4 porțiuni oF Totul din meniu, chiar dacă nu este listat. Dacă achiziționați friptura „mică” sau miel, sau laturi, va fi totuși suficientă mâncare pentru a vă umple … iar prețul este mai mic. Porțiunea mică de miel este de 220 pesos (14,25 USD), ochiul de coaste este de 220 pesos (14,25 USD) și o parte mică de piure de cartofi și salată verde mixtă sunt 55 pesos fiecare (3,60 USD). O sticlă de vin roșu este în jur de 300 pesos (20,00 USD).

Merită să mănânci la acest restaurant cel puțin o dată în timpul șederii tale.

La 10 empanadas

Pentru ceva puțin mai scump și pentru o gustare excelentă în călătoria dvs. rutieră, consultați acest loc Empanada. Au diferite tipuri din care să aleagă și fiecare costă 25 de pesos (1,60 USD).

Ren

Acest restaurant vegetarian servește un stil bufet de mâncare, iar prețul se bazează pe greutate. Mâncarea aici a fost bună și un loc bun dacă căutați o masă non-carne. Un recipient mare de alimente și un recipient mai mic ne -a costat 200 de pesos (12,80 USD).

Stai de stradă

În plaza principală din weekend, un bărbat a servit sandvișuri și hamburgeri Churrasco de la grătarul său pentru 40 – 50 de pesos fiecare (2,60 USD – 3,23 USD).

Acest vânzător de stradă a avut mâncare bună la prețuri bune

Mergând de la Bariloche

Bariloche în sine a fost suficient de bun și are câteva lucruri pentru a vă menține ocupat câteva zile. Dar adevărata vedetă a districtului lacului este pustiul din jur și orașele din partea lacului. După ce s -a rătăcit pe străzile pietonale, ne -am dezvăluit la spa -ul hotelului nostru, văzând farmecul lacurilor din apropiere și mâncând mult prea numeroase fripturi, a venit momentul să relocă și să vedem despre ce a fost restul districtului lacului din Argentina.

Vezi videoclipurile noastre de călătorie din districtul lacului!

Sfaturi pentru călători:

Cu excepția cazului în care aveți propriul vehicul sau veniți de la El Calafate unde există un aeroport, singura dvs. opțiune de la El Chaltén este cu autobuzul. Costul este de 2.040 pesos (130 USD). Aduceți mâncare și apă cu voi.

Un taxi de la stația de autobuz în oraș este în jur de 100 de pesos (6,50 USD) și vor folosi contorul.

Pentru a reloca de la Bariloche în satele din apropiere, vă sugerăm să închiriați o mașină și să stați în sate sau să mergeți într -o excursie de o zi. Dacă mașina este prea scumpă pentru dvs., luați în considerare să împărtășiți costurile cu noi prieteni! La Hertz Bariloche, mașinile de închiriat optează pentru aproximativ 50 USD / zi (am plătit 65 USD / zi în Salta!).

De la Bariloche la Buenos Aires, puteți zbura sau lua autobuzul timp de 26 de ore. Adesea vor fi reduceri dacă achiziționați biletul de autobuz la stație și în numerar. Un bilet este de 1.670 pesos (108 dolari), dar pentru că am plătit biletul în numerar la stație, am primit o reducere de 500 de peso (32,50 USD) pe fiecare bilet.

Vezi videoclipurile noastre din Argentina aici!

O mulțumire mare echipei de la Destino Argentina pentru organizarea de cazare și mașina noastră de închiriere în timpul șederii noastre în Bariloche! Nu trebuie să oferim recenzii pozitive și, ca întotdeauna pe acest site web, toate opiniile rămân proprii.

Imi place? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un asociat Amazon și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru implică că câștigăm comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru și cumpărați de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Degustare de vinuri roșii de la mijlocul iernii – 3 roșii fierbinți care vă vor menține cald și confortabil
Next post 5 things to Do at home while your travel is on Hold