Sunshine Coast se referă la Sydney și o noapte spumantă la cinema

HI februarie! De unde ai venit? Tocmai ai apărut ca un fel de truc magic de lună.

Nu că sunt trist să te văd. Pe măsură ce se dau luni, cred că Feb este unul dintre cei buni. Scurt, până la obiect (chiar și atunci când este o zi mai mult ca anul acesta), februarie are intensitatea pe care o lipsește multe luni.

În emisfera nordică este adesea cea mai rece lună înainte de primăvară. Aici, în sud, este de obicei cel mai tare dintre cele 12. Și, într -adevăr, este începutul anului pentru toată lumea, nu -i așa? Ianuarie este doar o practică de practică.

În ceea ce privește această ediție săptămânală, la fel ca februarie, o împachetăm pe toate.

Eșantam unele dintre cele mai bune produse din Sunshine Coast din Queensland și învățăm mult mai multe despre asta înainte de călătoria noastră acolo în august (mai multe despre asta mai târziu) și verificăm un nou hotel din Sydney în același timp.

De asemenea, trebuie să încercăm noua colaborare cu Sunshine Coast și Tim Tams!

Există un nou bar din Sydney, pe care l -am găsit, o nouă fabrică de bere și o nouă vină. Și atunci mergem la Croser Lounge la cinematograful în aer liber Westpac.

Ți -am spus că este unul ocupat.

Sperăm să vă încântați în această ediție săptămânală.

Cheers – Jim & Christina xx

În acest prânz, Christina și cu mine am ajuns la Potts Point pentru o întâlnire de prânz la Spicers Potts Point.

În mijlocul străzii foarte frumoase Victoria, bine înapoi de la cruce, Spicers Potts Point și fațada sa ornamentată cu balcoasă albă este o raritate.

Această mică retragere este o mică bijuterie și atât de discretă, am trecut direct pe lângă ea la început. Ascunzându-se în spatele frunzelor străzii sale căptușite de copaci, acest Spicers poartă același lucru înflăcărat, dar măreț în interiorul pe care îl sugerează din exterior.

În mod obișnuit, acest Spicers nu are opțiuni de prânz sau cină și nu este un restaurant. Dar astăzi, ne bucurăm de atenția specială a vizitei Sunshine Coast – Consiliul de turism pentru una dintre cele mai subestimate părți din coasta de est a Australiei.

Pentru început, această roză de la Flame Hill Vineyard din Montville este extraordinară.

Când vă gândiți la Queensland – în special la mai mult nord, mergeți – vinul roșu nu este ceva care să -i treacă imediat în minte. Cu toate acestea, acest Fiano și Barbera de la Bambino Rosé și Flame Hill sunt remarcabile.

Astăzi, suntem la mila culinară a unuia dintre bucătarii Kingpin de la Spicers – Cameron Matthews.

În prezent, cu sediul la restaurantul Hunter Valley éremo în calitate de bucătar executiv, Cameron a coborât astăzi la Sydney pentru a ne arăta unele dintre cele mai bune produse care provin din Coasta Sunshine.

Începem cu o intrare a ciupercilor Mooloolaba Squid și Mountaintop, tot din Montville. Calmarul este atât de fraged, ciupercile atât de proaspete și de bucătarul Cameron atât de priceput încât texturile și aromele se combină superb. Acesta este un fel de mâncare uimitor.

Alături de ciupercile și calmarul, am descoperit macadamii, orez sălbatic pufnit și susan negru.

Rețelele vin sub forma unui fantastic Wagyu vindecat în stil prosciutto din Maleny, cu o emulsie de hrean, o ceapă de primăvară la grătar și un jus de pui.

În timp ce ne aruncăm, auzim de la CEO -ul Visit Sunshine Coast, Simon Latchford. El ne spune câteva dintre lucrurile fascinante care se întâmplă în Coasta Soarelui, precum remodelarea uriașă pe aeroportul Sunshine Coast.

Cu o nouă pistă care va face cel mai nou hub internațional din Australia, Sunny Coast va vedea multe schimbări în acest an. Noua pistă va fi deschisă în mai.

Simon ne spune despre numeroase alte evoluții interesante în coasta Sunshine. De la noi bare de pe acoperiș și taphouse până la hoteluri cu Suites Flash și Luxe Caracteristici.

Personal, am găsit și premiul pentru premiul pentru Best Wellness Medspa în Australia, care va merge la Ikatan Medspa în Noosa foarte interesant. Am fost la Ikatan Medspa acum câțiva ani și mi -a plăcut.

Felicitări, băieți. Bine meritat.

Dar mulți interesanți au auzit despre întoarcerea plăcii curate în acest an. În cel de-al doilea an, acest festival alimentar merge între 6-9 august și prezintă produse locale în ligă cu mințile fantastice ale bucătarilor profesioniști.

Acest prânz este foarte preludiu al acestui festival.

Programul complet va fi lansat în martie, așa că vizualizați acest spațiu-biletele de pre-vânzare vor apărea în același timp.

Aștept cu nerăbdare să fiu pe coasta soarelui pentru placa curată în acest an. Ne vedem acolo!

O altă veste interesantă este că Tim Tams s -a asociat cu Sunshine Coast pentru a produce destul de mult cea mai delicioasă iterație a biscuitului meu de ciocolată preferat: Sunshine Coast Strawberries și Cream.

Păstrează -ți ochiul deschis pentru această versiune specială limitată. Nu vor dura mult … nu dacă ajung la ei mai întâi!

Trebuie să luăm unii dintre acești fraieri gustoși acasă, împreună cu alte câteva mori de alegere de pe coasta soarelui. Aceste gustări Buderim Dark Choc Ginger dispar atât de ușor!

De asemenea, obținem alte produse locale pentru a lua acasă – un alt gust din cum va fi placa curată va fi în acest an.

Chutneys delicioși, gustări cu macadamia și ceaiuri elegante vor fi prezentate la festival.

Sper, de asemenea, să existe mult mai mult din acest stil Rocky Road, de la Kokopod. Este excelent. Am pus -o chiar pe rețeta de drum stâncoasă a vecinului nostru – dar nu -i spuneți asta!

De asemenea, blocăm câteva dintre cele mai rămase preparate de la prânz – beneficiul de a fi ultimul care a plecat! Fiano -ul Flame Tree este un adevărat câștigător și este interesant un soi popular în Marea Britanie în acest moment. Suntem încântați să vedem că este un vin roșu care vine și aici.

De asemenea, avem o parte din cidrul Sunshine Coast pe care abia aștept să -l am mult mai mult. Există, de asemenea, câteva cutii ale Maleny Lager de la Brewery de la Brouhaha, de care sunt foarte mulțumit. O picătură atât de frumoasă-bogată și plină de corp pentru un lager, dar totuși minunat răcoritoare.

După prânz, Christina și cu mine nu ne putem ajuta pe noi înșine; direct vizavi de Spicers Potts Point este majordomul.

Această bară este o surpriză, cu mica sa față discretă care duce la o unitate profundă, cu trei niveluri,, cu o verandă care se uită peste Woolloomooloo și orașul.

Este un loc popular, dar am prins o masă înainte ca lucrurile să fie prea ocupate aici și să ne strecurăm într -un martini obraznic (perfect făcut) și un pahar de roz. Este posibil să fi cumpărat și un bol de cartofi prăjiți.

Noi am facut. Au fost minunați!

Cu siguranță, o bară de care trebuie să țineți cont dacă căutați un spațiu mișto, cu scaune exterioare și interioare. Băuturile sunt făcute genial și toată mâncarea pe care am văzut -o trecând pe lângă noi (precum și cartofii prăjiți care au ajuns la masa noastră) arătau și delicioase.

În această seară, ne -am îndreptat prin Grădinile Botanice către cinematograful în aer liber Westpac pe scaunul doamnei Macquarie. Este un loc sezonier care merge de câțiva ani acum, dar nu devine niciodată plictisitor. Ce locație!

Cu toate acestea, și mai bine, suntem aici pentru a vedea Croser Lounge – o zonă VIP dedicată găzduită de cel mai bun spumant australian pe care îl veți găsi. Din această perspectivă ridicată, obțineți vederi inegalabile ale portului și toate cele mai bune caracteristici ale sale, ca să nu mai vorbim de unele dintre cele mai frumoase persoane care vizionează.

Puteți achiziționa actualizarea Croser Lounge la biletul dvs. aici.

Pentru a face lucrurile, suntem aici la Croser Lounge cu partenerul nostru RAF de la Travel Lifestyle și frumoasa sa prietenă Sophie Benbow.

Nimic ca să te bucuri de un pahar sau două de bule excepționale cu oameni buni.

Pe măsură ce soarele apune, ne pregătim să ne îndreptăm spre scaunele noastre special rezervate la cinematografia în aer liber din secțiunea Croser. Dar există întotdeauna timp pentru o fotografie mult mai rapidă!

Vederea ecranului care pare să se ridice din apă nu îmbătrânește niciodată. Toată lumea devine dintr -o dată foarte încântată și se grăbește pe scaunele lor.

Și pe măsură ce lumina se estompează în aur în spatele orașului, ecranul roșu se referă la viață.

Nu numai că Croser face uimitor spumant și ne oferă cele mai bune locuri din casă la Open Air Cinema în această seară, ci și în acest moment se ocupă de un remarcabil de fonduri de fonduri.

Până la 22 februarie 2020, Croser organizează o competiție socială pentru șansele de a câștiga o călătorie la Adelaide Hills.

După cum veți ști, Adelaide Hills a fost recent afectat de focurile de tufă – Croser oferă acest premiu ca parte a sprijinului continuu pentru comunitate, încurajând turismul și cheltuielile în zonele care au cel mai mult nevoie.

Pentru a intra, tot ce trebuie să faceți este să împărtășiți o fotografie cu „momentul dvs. Croser” la cinematograful în aer liber Westpac, cu un pahar sau o sticlă de Croser, postați fotografia pe Instagram folosind hashtag -ul #croSermoMent și eticheta @crosersparkling.

Mult noroc. Adelaide Hills are nevoie de tot ajutorul pe care îl putem oferi, așa că vă rugăm să luați parte.

Sperăm că v -ați încântat în această ediție săptămânală. Ne vedem data viitoare.

Cheers – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post O scrisoare de dragoste către Maine
Next post Cele mai bune 12 lucruri pe care le -am mâncat în 2012