Surfing în Punta de Mita, Mexic

Kate aventuroasă este format din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Când am luat cunoștință de retragerile hrănitoare Evading to Sayulita anul acesta, am fost foarte extatic pentru un singur lucru: surfingul!

După ce am navigat în Bali, am știut că m -am îndrăgostit – și a trebuit să -mi păstrez un nou interes!

În timp ce Sayulita este un mare oraș de surfing, nu a fost ideal pentru o lecție în acea zi – așa că ne -am îndreptat spre Punta de Mita, la aproximativ 20 de minute.

Înainte de călătorie, tot ce știam despre Punta de Mita a fost că au avut patru sezoane și unul dintre cele mai bune patru sezoane pentru închirieri de închirieri (aceste informații pe care le -am păstrat de la fosta mea slujbă ca concierge pentru cei ridicol de bogați).

Se dovedește că Punta de Mita este poreclită „Mexic Malibu” și găzduiește o comunitate de expatribili. O comunitate mai veche, bine făcută, plină de apartamente și magazine de lux. Și întinderea plajei este pur și simplu minunată.

Lecția noastră de surfing a fost condusă de operatorul local Wildmex. După o scurtă lecție pe plajă, ne -am îndreptat spre apă.

A fost o singură problemă. Poate vă amintiți îngrijorarea mea pentru pește – bine, preocuparea mea pentru păsări este și mai rea! Sunt îngrozit de o mulțime de păsări. Și Punta de Mita era plină de pelicani – pelicani gigantici care s -ar înfunda în apă pentru a prinde pește.

Am țipat mult mai mult sau mai puțin constant. Și mi -am sărit de pe placa de surf ori de câte ori părea că aș putea naviga în ele, ceea ce este prea rău, pentru că a tăiat o mulțime de alergări care ar fi fost grozave.

Singurul meu obiectiv a fost să fac poze cu mine arătând feminin în timp ce navighez. După ce arătam ca un tip în Bali, îmbrăcați în pantaloni scurți de bord necorespunzători, gardă cutanată și cască (!), Am vrut doar să arăt ca o fată. Într -un bikini.

Și în Punta de Mita, am făcut exact asta. (Deși într -adevăr aveți nevoie de pantaloni scurți de bord și de un paznic cutanate dacă nu doriți să vă răzuiți!)

Fetele din grupul nostru s -au descurcat atât de bine – în special Terri și Kim, doamnele care aleargă hrănesc retrageri! .

Majoritatea fetelor din grup au fost newbies complete, dar asta nu le -a împiedicat să se descurce grozav. Câteva borduri de palete selectate în schimb (practic, stând pe o placă de surf cu o paletă, care arată ca multă distracție și pe care mi-ar plăcea să le încerc cândva).

Ceea ce a fost grozav este faptul că Terri și Kim ne -au planificat antrenamentele zilnice în jurul lecției de surfing. În timp ce surfingul este un antrenament cu corp complet (ai încredere în mine, vei fi dureros zile întregi!), Este deosebit de obositor pe brațe și umeri. Ședințele de yoga restauratoare ale lui Kim au ajutat umerii noștri să se recupereze; Terri a făcut ca următoarea noastră tabără de boot un antrenament pentru a le oferi brațelor să se odihnească.

În timp ce instructorii noștri WildMex au fost foarte mari și de ajutor, nu am fost atât de mulțumit de lecția în sine. Tot ce aveam cu care puteam compara, a fost lecția mea de surfing din Bali, care a fost exemplară.

Când am navigat în Bali, ori de câte ori am intrat dintr -o fugă, instructorii mei ar critica tot ce am greșit, de la postură la calendarul și mi -ar spune cum să mă îmbunătățesc pentru data viitoare până când am navigat ca un campion. În Punta de Mita, instructorii mei nici nu știau că m -am ridicat în picioare decât dacă le -am spus!

A fost un pic ca o linie de asamblare – ne -au dat o lecție rapidă pe plajă și ne -au împins afară când au venit valuri – dar acolo s -a încheiat. Nu au existat evaluări sau sugestii.

Din fericire, am avut ceea ce am învățat în Bali pe care să cad înapoi. În timp ce o mulțime de oameni ar putea să-i placă abordarea de la Wildmex, nu a fost ceașca mea personală de ceai. Dar m -am distrat mult!

A fost o zi minunată de navigare cu noile mele prietene – și cea mai mare activitate pentru o escapadă de fitness!

Lecția mea de surfing de la Wildmex a făcut parte din săptămâna mea ca invitat al Retreaturilor Nourish. Toate opiniile, ca întotdeauna, sunt ale mele.

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 14 motive pentru care sunt lovit cu Asheville, Carolina de Nord
Next post Unde să stai în Valea Hunterului – Aldora Cottage, Pokolbin