Conducerea în jurul Toyota Highlander 2017 față de 2017 Toyota Rav4 Hybrid

ultimele săptămâni au fost destul de agitate atât pentru Jonathan, cât și pentru mine. A trebuit să reparam orice cu S/V Empress, deoarece ne îmbunătățim. Pe lângă faptul că, într -adevăr, îl folosesc – este un efort de echipă, deși face 99% din slujbă. Haha. Eu sunt Cheerleader în timp ce Jonathan rezolvă orice (sunt atât de norocos să am un bărbat ca el)! Îi înmânez instrumentele, precum și pregătesc și mese pentru căpitan: P

Oricum, în ciuda programului nostru agitat, încercăm cel mai fin pentru a captura într -un pic de întâlnire sau pentru a face o excursie rutieră în jurul cheilor din Florida. Suntem încă turiști aici, până la urmă. Great Thing Toyota SUA a trimis vehicule pentru noi pentru a revizui – Toyota Highlander 2017, precum și Toyota RAV4 Hybrid 2017. Surprinzător, data noastră, precum și „Roadtrip” s -au încheiat într -un magazin de hardware pentru a obține lucruri pentru barca cu pânze! Haha.

Două mașini, exact aceeași marcă, precum și un nume atrăgător. Cu toate acestea, care a ieșit în evidență? Pe care ne -a plăcut mai bine?

Cuprins

Interiorul
Exteriorul
Controalele
Masuri de siguranta
Performanţă
Verdictul general

Interiorul

Partea interioară a aspectului mult mai formală, precum și asemănătoare cu afacerile. Are atât de mult spațiu, cel mai bun pentru o familie. Scaunele, precum și volanul sunt acoperite în piele fină, scaunul șoferului este luxos, precum și confortabil – cel mai bine pentru unități lungi. Toyota Highlander Designs posedă locuri din al treilea rând, precum și creează spațiu pentru opt în configurațiile de bază. Atunci când este echipat cu scaune elegante de căpitan din al doilea rând, Highlander furnizează confort fără pei pentru șapte. Măsurători ale zonei de marfă pentru standul Toyota Highlander la 13,8 metri cubi în spatele celui de -al treilea rând, la 42,3 metri cubi în spatele celui de -al doilea rând, precum și la 83,7 metri cubi, cu scaunele așezate plat. Scaunele din al treilea rând sunt destul de mici, doar suficiente pentru copii, mult mai mult decât va fi necesar să vă capturați-cu toate acestea, scaunele din al doilea rând pot fi alunecate în față, precum și în spate, deci nu este o problemă la toate. Zona de marfă este destul de mică, precum și tratamentul este doar pentru a plia scaunele din al treilea rând, dacă nu, o mulțime de oameni sunt în mașină.

Hibridul Toyota RAV4 din 2017 arată mai pozitiv decât Highlander. Scaunele sunt acoperite cu piele de imitație moale, precum și părțile laterale acoperite în plastic dificil, precum și în plastic moale. Face spațiu pentru cinci pasageri într -o cabină spațioasă care deține 38,4 metri cubi de zonă de marfă în spatele celui de -al doilea rând. Cu scaunele din spate de 60/40 de pliere împărțită, Toyota RAV4 furnizează un cavernos de 73,4 metri cubi de zonă de marfă, ceea ce face cel mai bun pentru excursii de weekend. Tabloul de bord este acoperit cu piele. Zona de marfă este masivă, ceea ce cred că este potrivit pentru excursii de weekend. Anvelopa de rezervă este ascunsă în spatele zonei de marfă care se deschide, precum și se închide perfect.

Verdictul nostru: ne place interiorul Toyota RAV4 Hybrid 2017. O descopăr mult mai atractivă, precum și mai atrăgătoare. Îmi place clasic decât să fiu la fel de bine relaxat, precum și asemănător cu afacerile. De asemenea, personal îmi place zona de marfă din hibridul Toyota RAV4. Este suficient de mare pentru a ne toni instrumentele, precum și dispozitivele, fără a fi nevoie să facem nimic pentru a schimba scaunele.

Exteriorul

Grătarul de pe frontul Toyota Highlander 2017 extinde toată metoda în partea de jos, ceea ce o face să apară ca o mașină dură. Partea din spate pătrată este cumva similară cu modelele vechi. Cu toate acestea, sticla care se deschide individual din hayon este o funcție excepțională, astfel încât lucrurile nu ar merge să cadă în vehicul atunci când încercăm să obținem ceva, în special atunci când lucrurile sunt destul de încurcate în interior.

Toyota RAV4 Hybrid 2017 este unul dintre primele 3 traversări compacte oferite pe piață. Există o cameră în față, în spate, precum și pe ambele părți ale vehiculului, care cred că toată lumea i -ar plăcea. Partea din spate este destul de de bază, dar impresionantă. În general, este uriaș pentru un vehicul compact în comparație cu concurenții.

Verdictul nostru: ne place exteriorul hibridului Toyota RAV4 2017. Există ceva despre hatchback -uri care îmi plac. Arată elegant, dar și elegant, extrem de exact. Oferă RAV4 mentalitatea care îl face să pară regele drumului.

Controalele

Toyota Highlander din 2017 are o navigație cu ecran tactil, precum și un sistem de plăcere, controlul climatic Tri-Zone, 3 porturi USB; Stabilitatea Gestionarea butonului, modul de zăpadă, echipamentul standard cu modul sport. Ecranul de pe scaunul șoferului are exact aceeași funcție ca fiecare mașină: vitezometrul, afișajul cu funcții multicolore, etc. Gestionarea plăcerii, precum și gestionarea ecranului multifuncțional pot fi, de asemenea precum și sistemul de atenuare a plecării pe benzi. Alte controale pot fi descoperite în spatele volanului.

Toyota RAV4 Hybrid 2017 are exact același monitor de ecran tactil-include gestionarea pentru camera de 360 ​​de grade, Energy, care vă arată starea Electric MOTnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cer de iarnă, midii și un platou de perfecțiune
Next post Nepal, Circuitul Annapurna – drumeții înalte în Himalaya