Escapada familiei din Chicago Southland

a fost invitată recent să petreacă un weekend în Chicago Southland, format din 62 de comunități chiar în afara limitelor orașului, avem un nou loc preferat pentru a ne întinde picioarele și a pune mâna pe o mușcătură pentru a mânca. Cu o multitudine de linii de transport public Metra, Chicago Southland este un loc minunat pentru a urca trenul și a vedea ce are de oferit zona. Definiți-vă propria aventură sau consultați unele dintre descoperirile noastre prietenoase pentru familie.

Parcul acvatic cu canion de apă albă, parcul Tinley

Cu cinci acri de acțiune acvatică, veți face o dublă luare atunci când vă dați seama că parcul acvatic White Water Canyon este menținut de districtul Tinley Park Park. Cu atât mai mult ca o atracție privată decât o piscină comunitară, White Water Canyon are o intrare în adâncime zero, o zonă splash, râul leneș de 600 de metri, zona de joacă interactivă pentru copii (ilustrată la stânga), diapozitiv de picătură, scânduri de scufundări, Înotul în poală și două diapozitive de apă „nemaipomenite” (un corp, un tub). Complet cu standul de concesiune și zona de joacă cu nisip, puteți încerca să vă relaxați la soare sau sub o umbrelă de plajă. Pentru familiile cu un buget, folosiți banii pe care îi economisiți pe taxa de admitere zilnică de 13 dolari (9 dolari după ora 17:00) pentru Tinley Junction Miniature Golf, la aproximativ o milă până la drum.

Tinley Junction Miniature Golf, Tinley Park

Sub umbra copacilor maturi de la McCarthy Park din Tinley Park se află un teren inteligent de golf în miniatură de 18 găuri dezvoltat într-o temă „Model de grădină unică”. Simțindu -se un pic ca și cum ai ajuns în cartierul Mister Rogers, un tren electric alimentat face o buclă pe parcursul cursului în timp ce te înșeli. Nu este prea provocator pentru un jucător mai tânăr, cea mai semnificativă problemă poate fi menținerea copiilor concentrați pe sarcina la îndemână. Obțineți o mușcătură pentru a mânca la standul de concesiune și vedeți copiii mari în cuști de luptă din pavilionul acoperit. Verificați site -ul pentru reduceri de grup la golf, mâncare și evenimente speciale.

Windy City Thunderbolts Baseball, Crestwood

Călătorind cu tineri sportivi, am inclus în mod intenționat un eveniment sportiv în itinerariul nostru de weekend. Echipa profesională de baseball din Chicago Southland, Windy City Thunderbolts, numește convențional Bank Stadium din Crestwood casa lor (ușor de pe calea bătută, dar merită să conducă). De obicei mai puțin costisitoare, mai puțin aglomerate și mult mai ușor accesibile decât liga mare, alegem jocuri de ligă minore acasă și pe drum. Atunci când parcarea vehiculului costă la fel ca o pungă de bomboane de bumbac, copiii pot părea mâinile cu mascota și la fel de numeroși oameni văd shenaniganii între niveluri ca jocul, știți că ați găsit o dată americană adevărată.

Little Red Schoolhouse Nature Center, Willow Springs

Nefiind opus să se strecoare într -o mică educație pe drum, ne -am aventurat spre Micul Red Schoolhouse Nature Center din Willow Springs. Mergând pe teren într -o zi ploioasă, explorarea noastră a fost oarecum limitată la clădirea principală și la casa de școală „One Room” originală. În instalația modernă de ultimă generație, am explorat atât aripa copiilor și am discutat cu naturaliștii care tind spre păsări, reptile și pești în călătoria autoguidată prin restul clădirii. Învățând despre diferența dintre un slough, o mlaștină și un iaz, ne -am ridicat aproape și personal cu niște broaște țestoase și un corb numit whisky. Admiterea este total gratuită și lăsați ceva timp pentru un picnic sau o drumeție pe una dintre traseele pavate.

Muzeul Copiilor, Oak Lawn

Adăugând la ziua noastră de învățare la distanță, Muzeul Copiilor din Oak Lawn este un loc minunat pentru copii (și părinți) să se joace. Fiecare expoziție de la Muzeul Copiilor din Oak Lawn a fost creată în mintea curriculumului Consiliului de învățământ din Illinois, concentrându -se pe mâini pe învățare. Organizat atât cu copiii mici, cât și cu copiii de vârstă elementară, am verificat fiecare expoziție pe ambele etaje pe parcursul a două ore. Într -un mall spațial suficient pentru a păstra filele pe frații săgeți, dar suficient de mari pentru a -i ține pe toți angajați, am uitat complet de după -amiaza ploioasă.

Unde să stai

Cu o mulțime de opțiuni de cazare într-o aruncare de piatră de la Interstate-80 (luați ieșirile Harlem și Lagrange Avenue), ne-am bucurat de camera noastră de dimensiuni mari și de micul dejun continental la Comfort Suites. În apropiere de cumpărături, de luat masa și de modernul Tinley Park Convention Center, Chicago Southland este un loc sigur și convenabil pentru a re-grupa, re-combustibil, odihnă și reîncărcare.

Legate de

Mâncarea în familie în Mantra din Chicago Southlandthe Road „Feed Me”, este simplă, dar nu întotdeauna ușor de realizat. În călătoriile familiei noastre, căutăm extinderea „Cina acasă” unde ne plimbăm vreodată. În căutarea continuă a mâncării de înaltă calitate, accesibile, regionale, delicioase, i-am împachetat pe băieți tineri și m-am îndreptat spre Chicago …
26 iulie 2011in „Alimente și băuturi”

Un loc neobișnuit: agricultură urbană și mese de familie în Chicagothe, cel mai verde restaurant din orașul Chicago, terță parte certificată de Green Restaurant Association, Uncommon Ground ne învață despre agricultură urbană și sustenabilitate într-un mod ușor de făcutnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Explorarea lacului Geneva, Wisconsin
Next post Sunteți #ReadyToski Aspen, precum și Snowmass?