Unde să stai în Byron Bay – aspecte ale aspectelor lui Byron

ale lui Byron în orașul răcit Byron Bay se referă la relaxare în lux. Romanța tuturor celor 4 aspecte ale naturii se reunesc în această nouă stațiune pe coasta de nord a New South Wales. Este vârful nostru fierbinte de unde să stăm în Byron Bay.

O mare parte s -a modificat în Byron Bay încă de la prima dată când m -am rostogolit în oraș în acei ani în urmă. Descoperirea unei locații care să rămână care nu era o pensiune sau o comună hippy a fost în totalitate dincolo de înțelegerea mea, precum și de buget, precum și, prin urmare, nu existau.

În aceste zile, credința de a mă înnebuni într -un spațiu de cămin ambalat mă îngrozește – așa că poate nu este faptul că Byron a modificat mult; Poate că sunt eu.

Cu toate acestea, dovezile din trecutul său alternativ este încă atât de simplu de văzut, cu toate acestea este mai puțin cânepă, precum și vopsea de egalitate, mai multă durabilitate, precum și produse regionale. Mă face să mă întreb dacă istoria crustă a lui Byron a mers cu adevărat la pășuni mai ecologice. Poate că a crescut doar un pic.*

*Vedeți mai jos pentru progresele către aspecte pe care un vizitator ne -a explicat -o că ar trebui să înțelegeți cel mai probabil.

Cu siguranță obțineți percepția că cea mai recentă adăugare a lui Byron la arsenalul său de cazare-aspecte-este atât în ​​creștere, cât și în legătură cu partea sa spirituală. Cu numele său extrem de mare, obțineți percepția această nouă stațiune este în termeni mari cu mama Pământ. La fel ca și locul Elementelor chiar pe superba plajă aparțin, înconjurată de pădure sugerează o afinitate cu mediul său.

Elementele lui Byron

Foaierul

În timp ce intrați în recepția elementelor, sunteți lovit instantaneu de sentimentul de spațiu. Tavanele înalte, stilul deschis, precum și fluxul clădirii te fac să te simți cu adevărat destul de relaxat.

Restaurantul, precum și barul sunt, de asemenea, în această cameră primară, așezate înapoi de la recepție, precum și separate de o funcție enormă de tavan strălucitoare, care rulează lungimea clădirii.

Prin cealaltă parte a clădirii este acces la complexul fantastic al piscinei, precum și la groapa de terminare.

Piscina

Mai mult ca o lagună creată de om decât o piscină, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune părți ale stațiunii. Poduri, șezlonguri, scaune de balansare în apă, precum și paturi de zi înconjoară, precum și fac parte din această piscină. De asemenea, este accesibil doar dacă aveți o cheie spațială.

Există porți în toată piscina, astfel încât să puteți intra, precum și în mai multe puncte diferite, cu toate acestea, sistemul de blocare electronică îl face fără riscuri pentru oaspeți-în special pentru tinerii dvs.-atât în ​​cadrul cât și în afara zona piscinei.

Camerele

„Camerele” chiar aici sunt mai mult ca cabanele. Toate sunt clădiri de sine stătătoare legate de străzi cu tăiere de grădină care rulează cu proprietatea. Acest lucru înseamnă că conduceți la fel de mult ca propriul spațiu, precum și parc lângă el. Acest lucru este cu adevărat la îndemână, precum și privat, cu toate acestea mi -a amintit puțin de un parc de rulote (elegant).

Cabanele sunt făcute din aceleași lucruri, de asemenea, caravane demonstrate pe termen lung, astfel încât pereții se simt un pic fragili. Cu toate acestea, de aici se încheie complet comparația parcului de rulote.

În interior, spațiul nostru-o vilă pe plajă-a fost o configurație cu un pat la nivel împărțit, cu un spațiu de locuit puțin în timp ce intrați cu un foc superb cu gaz, TV, precum și canapea perfectă pentru serile de iarnă. Apoi, câteva scări este dormitorul, precum și Minibar. Cu o altă ușă în lateral este uriașa vanitate a chiuvetei.

Oricare parte a chiuvetei sunt ușile către o suită, precum și un spațiu uriaș de duș pe o parte, precum și o punte de baie pe cealaltă. Puntea de baie este o cadă de sine stătătoare, precum și înfrumusețată cu albastru, precum și lemn de drift. Este uimitor.

Cabana este bine înfrumusețată, cu niște mobilier moi superbe, cum ar fi covorul de ascundere de la intrare, precum și s -au descurcat bine pentru a întruchipa acea senzație de plajă fără a -l exagera.

Patul a fost cu adevărat confortabil, precum și sistemul TV are o atingere plăcută de a avea un flux video online pe plajă, dacă vă întrebați cum este surf -ul!

Bara

Drift Bar servește o varietate fantastică de băuturi mixte, precum și beri de la amiază, cu toate acestea, îndatoririle sale depășesc un pic dincolo de un bar de hotel de rutină. Înapoi la piscină este groapa terminată, precum și mai multe locuri unde vă puteți bucura de băuturi.

Chiar și mult mai bine decât atât, între ora 17:00, precum și ora 19:00, vineri, puteți sărbători pe stridii de 1 dolar, s -a aruncat la comandă aici, plus că nu se vor încerca înainte de cină.

Aveți nevoie să mergeți la registrul restaurantului pentru a cumpăra mai întâi „biletul” de stridii, apoi mergeți la Shucker pentru mâncarea dvs. Nu este un sistem fantastic, cu toate acestea este mult mai bun decât tipul Oyster care trebuie să se descurce cu bani, precum și împarte orice tip de cozi.

Restaurantul

În stânga intrării primare în clădire, vizavi de zona de recepție, Graze oferă câteva prânzuri incredibile, precum și alegeri de cină atât vizitatorilor, precum și oaspeților. Frecvent, un hotel nou cu un restaurant nou poate începe să arate găuri în serviciul său, precum și în hrana high quacând abia începe. Nu aici.

Am fost cu adevărat impresionați de cina noastră, precum și de dorința de a include această locație în locațiile noastre de top pentru a mânca, precum și în jurul Byron Bay. Meniul aduce o creare regională la tabelul dvs. din abundență – de la ocean până la interior – precum și totul este gătit superb.

Tot ceea ce am comandat chiar aici a fost gustos – de la coada de bug -uri a lui Moreton Bay, prăjită de doamna Romance, precum și friptura mea de filet de 250 g Cape Grim, în vârstă de 250 g Cape Grim, până la desertul semnat al lui Graze – versiunea lor arhitecturală a unei înghețate Golden Gaytime.

Ne -am lăsat masa simțindu -ne plin, precum și mulțumiți.

Micul dejun, care este servit chiar aici, este minunat. Există un bufet impresionant, precum și alegeri la carte, care ne -au dat cu adevărat ziua liberă la un început minunat!.

Spa-ul

Osprey Spa, ascunsă lângă intrarea în elemente, este epicentrul liniștit al acestei stațiuni liniștite, precum și care induce pacea. Din momentul în care vă prezentați în zona Bright Bit Recepție până când plutiți înapoi după tratament, această locație vă va duce relaxarea la nivelul următor.

Când doamna Romance, precum și am vizitat Osprey Spa, am selectat două tratamente diferite. Doamna R a avut mama din La Gaia Earth, precum și chiar lângă ea, am ridicat high-end-ul aspectului meu valoros masajul complet al corpului.

Înainte de tratamentele noastre de o oră, ni s-a oferit înmuiarea piciorului pe bază de plante într-o zonă personală exterioară, precum și spațiul de tratament în sine a fost parțial deschis. Acest lucru a însemnat de -a lungul experienței, am putea auzi aspectul naturii în toată lumea. A fost atât de relaxant.

Împrejurimi

În afară de plaja superbă a apartamentului de pe ușa ta, există, de asemenea, o cantitate corectă de pădure de a verifica în jurul stațiunii. Există 5 piese diferite care leagă împreună 1,5 km pistă care explorează diferitele părți ale rezervației.

Ne -a plăcut cu adevărat să ne plimbăm de pe plajă cu pădurea tropicală, precum și pe zonele umede, toate metodele din nou spre plajă. La fel ca și cele mai bune, aspectele au înființat o zonă de club de plajă în cadrul gardului, unde vă puteți relaxa pe un recliner cu băutura mixtă după drumeție. Nu este o metodă slabă pentru a -ți suprafata 10.000!

Conform surselor noastre din stațiune, aspectele lui Byron au planuri uriașe de a se extinde și mai mult în următorii câțiva ani. Până atunci, grădinile din jurul cabanelor, precum și lacul vor fi complet stabilite – precum și încerc să imaginez mâncarea care va ieși din acele bucătării până atunci!

Evoluțiile recente

Am fost trimis prin e -mail de un vizitator la sfârșitul anului 2017, care stătea la aspecte la acea vreme. Vizitatorul mi -a spus că aceste progrese asupra aspectelor s -au modificat semnificativ de când am fost acolo în 2016.

Stațiunea este mult mai mare acum, ceea ce ne așteptam, precum și ceea ce ni s -a spus de personal la aspecte când eram acolo. Cu toate acestea, sentimentul de ultimă generație al locației, precum și romantismul său pare să fi fost înlocuit cu mai mult dintr-o atmosferă de evadare a gospodăriei.

După cum a explicat vizitatorul nostru, nu este nimic în neregulă cu aspectele dacă vizitați cu familia dvs., cu toate acestea, ca o destinație fermecătoare, lasă foarte mult de dorit. Aceasta este o milă groaznică – în special, întrucât o mare parte din cazare este doar o ocupație dublă. Sper că administrarea aspectelor rezolvă rapid această problemă.

Apreciem cu adevărat e -mailul care ne spune despre acest lucru de la cititorul nostru. Ne place întotdeauna să primim comentarii de la oameni care și -au investit timpul, precum și încrederea pe site -ul nostru.

Aveți o zonă preferată pentru a sta în Byron Bay? Unde te duci să te răcorești, precum și să descoperi acea pace importantă în viața ta? Spune -ne în comentariile de mai jos!

Imagini de doamna Romance folosind o cameră OM-D E-M5 Mark II Olympus. Am stat la aspecte ca oaspeți ai destinației NSW.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post WHY travel CAN change THE world
Next post TNN: Sfaturi pentru a fi un aliat mult mai bun pentru oamenii negri atunci când călătoresc