10 motive pentru care călătorii (și bloggerii de călătorie) ar trebui să treacă la Huawei P9

Călătorii pe termen lung, în special bloggerii de călătorie sunt încurajați să poarte smartphone -uri de calitate din câteva motive.

Unul, nu este util să achiziționați cele mai accesibile gadgeturi care au durate de viață scurte. Ai nevoie de ceva rezistent și ideal pentru stilul tău de viață activ. Vă puteți imagina achiziționând unul nou de fiecare dată? Nu cred că ți -ar plăcea asta. Mai degrabă am cheltui banii pentru următoarea noastră aventură de călătorie, nu? Acum, dacă primiți cele mai favorabile bugetului, veți „plăti în cele din urmă prețul real”.

Doi bloggeri de călătorie își împărtășesc experiențele online. Postăm fotografii, videoclipuri și, în unele cazuri, folosim smartphone -urile noastre pentru a răspunde la e -mailuri sau chiar pentru a redacta postări pe blog. Astfel, avem nevoie de ceva care nu este doar rezistent, ci poate face față cea mai mare parte a muncii pe care o avem. Viteza și performanța sa ar trebui să facă față tuturor activităților pe care le desfășurăm.

Norocos pentru noi, deoarece Huawei Mobile ne -a oferit un tratament. Am reușit să punem mâna pe smartphone -ul lor minunat, Huawei P9. Este un cadou ideal pentru nunta noastră și un gadget minunat pentru a depune aventurile noastre de călătorie cu luna de miere. Și trebuie să spunem, dacă nu folosiți unul, treceți la Huawei P9 cel mai bun acum!

De ce, s -ar putea să întrebi? Vă voi oferi 10 motive pentru care vă puteți scăpa deja telefonul vechi pentru acest lucru sau puteți citi multe mai multe informații despre telefonul de aici.

Cuprins

1. Fotografii de calitate
2. Videoclipuri fantastice
3. Ecran mare
4. Afișare clară
5. Performanță mare a vitezei
6. Scaner de imprimare a degetelor
7. Durată de viață lungă a bateriei
8. Durabil
9. Grip confortabil
10. Pricare sensibilă te -a făcut pe Pinterest? Fin!

1. Fotografii de calitate

Ați văzut fotografiile noastre recente? Dacă credeți că acestea se îmbunătățesc, șansele sunt, am luat -o folosind noul nostru Huawei P9 cu camera de lentilă Dual Leica! Unele dintre fotografiile noastre au fost lăsate „neatinse” și aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece nu trebuie să petrecem ore întregi editare imagini înainte de a le împărtăși cu călătorii noștri.

Faceți fotografii, adăugați titlul și toți suntem pregătiți să postați.

2. Videoclipuri fantastice

Kach a făcut o mulțime de videoclipuri live pe Facebook în ultima vreme și ne ajută să comunicăm cu colegii noștri călători. A avea un smartphone bun pentru a înregistra viața reală și evenimentele live este util, astfel încât să putem da dreptate experiențelor noastre minunate.

3. Ecran mare

Deoarece folosesc și smartphone -ul meu pentru a funcționa, ecranul mare este util atunci când încerc să citesc e -mailuri sau când vreau să vizualizez site -ul nostru și conturile de socializare. Nu trebuie să derulez de mai multe ori, deoarece de obicei am informația într -un singur ecran.

4. Afișare clară

Și vorbind despre afișaj, este, de asemenea, esențial ca smartphone -ul pe care îl utilizați să aibă unul clar. Bloggerii de călătorie sunt de obicei lipiți de gadgeturile lor și ar fi ochi – încordând dacă afișajul nu este vibrant și clar. În plus, trebuie să apreciați fotografiile și videoclipurile chiar mai mult dacă telefonul dvs. are o rezoluție bună.

5. Performanță mare a vitezei

Un alt motiv pentru care vă va plăcea Huawei P9 este faptul că are o performanță de viteză potrivită pentru călători. Avem nevoie de ceva rapid și de încredere. Nu dorim un smartphone care durează mai multe secunde pentru a schimba aplicațiile. Huawei P9 este serviciul dvs. pentru o astfel de provocare.

6. Scaner de imprimare a degetelor

Și cine nu dorește o caracteristică suplimentară de siguranță și securitate? În unele cazuri, smartphone -urile noastre dețin informații esențiale, unele dintre ele fiind personale. Astfel, ar trebui să fiți capabil să vă protejați telefoanele în întregime. Puneți și activați un cod de trecere, un știft și scanerul de amprente pentru a vă proteja de furtul de identitate. Acesta este unul dintre coșmarurile noastre!

7. Durată de viață lungă a bateriei

Ceea ce îmi place la Huawei P9 este durata de viață lungă a bateriei. De multe ori, suntem pe drum și călătorim ore întregi. Nu puteți avea întotdeauna o priză de putere pentru a vă încărca gadgeturile. Prin urmare, smartphone -urile cu o durată de viață lungă a bateriei este ar trebui, astfel încât să putem face în continuare fotografii și videoclipuri ale călătoriei noastre. Deși există o bancă de energie care ne ajută să ne reîncărcăm smartphone -urile, nu ar fi atât de ideal să avem un telefon care să fie scurs după doar câteva ore.

8. Durabil

Huawei P9 a trecut o serie de teste de cădere. Este crucial pentru oricine călătorește ca noi. Nu vrem ceva care să se poată rupe cu ușurință doar pentru că cade de pe un scaun. Putem sa? Pentru a striga cu voce tare – sărim de pe stânci și avioane, telefoanele noastre ar trebui să se potrivească cu acel stil de viață.

9. Grip confortabil

O altă caracteristică care îmi place la acest nou smartphone de la Huawei este faptul că este atât de confortabil de manevrat. Nu aș putea sublinia suficient modul în care îmi folosesc întotdeauna smartphone -ul ori de câte ori călătorim. Și, desigur, nu vreau ceva care să -mi încordeze în cele din urmă palma.

10. Preț sensibil

Pentru puțin peste 500 de dolari, puteți avea propriul dvs. Huawei P9 și încântați -vă în fantastnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Chengdu, China: Vizita noastră la Baza de Cercetare a Bătării Panda Giant Panda
Next post 10 lucruri pe care ar trebui să le vezi în Pompei