Din gura producătorului de vin-7 vinării Mudgee deținute de familie pentru a merge la

una dintre multe frumuseți despre orașul regional NSW din Mudgee este cantitatea de vinării de înaltă calitate pe care le are. Cu toate acestea, care le doresc vinificatorii înșiși să viziteze? Chiar aici sunt 7 vinării Mudgee administrate de familie, care primesc căpușa albastră de la localnici.

Înlăturat în propriul colț de biți din New South Wales, la aproximativ patru ore la vest de Sydney, precum și doar cealaltă parte a celui de -al doilea canion din lume (fratele său mai mare este destul de faimos), Mudgee are o locație specială în inimile noastre.

Nu numai că este o casă pentru cei mai prietenoși localnici pe care i-am mulțumit oriunde, mâncarea, precum și vinul alb de pe mesele Mudgee sunt cu adevărat extraordinare, precum și o mare parte din acestea provin din operațiuni de familie.

Aceste trei calități lucrează împreună pentru a produce cea mai bună furtună pentru călătorii foodie.

7 vinării Mudgee deținute de familie pe care localnicii le iubesc

Am vorbit cu proprietarii de vinuri Rosby, conduse de familie-Norton-Knights-pentru a obține scăderea pe care alte vinării deținute de familie din zona pe care o iubeau.

Acestea sunt trucurile regionale pe care le obțineți doar de la punerea întrebărilor ideale.

1. Estate Di Lusso

Imagine amabilitate a paginii de Facebook a lui Di Lusso Wines

Cu cea mai mare varietate de soiuri de vinuri albe italiene din Australia, Di Lusso Estate, precum și proprietarii săi Rob Fairall, precum și Luanne Hill produc câteva dintre cele mai bune exemple de Barbera, Sangiovese, Vermentino, Aleatico, Lagrein, Greco di Tufo, Picolit ca De asemenea, ca Nebbiolo veți descoperi în această țară.

De asemenea, își cresc propriile măsline pentru ulei, precum și pentru masă, precum și ușa lor superbă de pivniță de pe malul lacului, cu vedere la podgorii, servesc pizza cu aspect delicios, precum și alte tarife italiene pentru a se potrivi cu vinurile lor.

2. Huntington Estate

Imagine amabilitate a paginii de Facebook a Huntington Estate

De-a lungul istoriei sale interesante, care datează din 1969, când precedentul său proprietar Bob Roberts a stabilit vinăria, Huntington Estate a sculptat un record crucial, precum și mult lăudat pentru un vin excepțional.

Proprietarii actuali ai vinăriei Tim, precum și Nicky Stevens, s -au asigurat că tradiția lui Bob continuă, producând vin alb, adevărat stilului Huntington Estate, precum și de înaltă calitate, în timp ce o ridică, precum și pentru a -l face. Cu toate acestea, indiferent de metoda pe care o transformați, vinurile Huntington Estate se disting pentru sofisticarea lor, precum și sofisticarea.

3. Pieter Van Gent Winery & Vineyard

Imagine amabilitate a paginii de Facebook a lui Peter Van Gent

Cu premiul excelent de a face primul Chardonnay din Australia în 1971, Pieter Van Gent, precum și vinăria sa eponimă au câștigat la fel de bine, precum și a făcut destul de mult orice puteți în lumea vinului alb australian. La fel ca și copilul lui Pieter, Philip, care a preluat frâiele, aduce o mare lucrare a tatălui său.

Dar ușa pivniței de la Pieter Van Gent este cu adevărat excepțională. Amplasat printre marile butoaie de lemn din sala de butoaie a vinăriei, nu puteți ajuta totuși toamna ca și cu vinurile pe care le gustați. De la podeaua pietruită până la căpriori de cherestea, istoria acestei locații îți umple sufletul.

4. Robert Stein Winery

Odată cu o istorie care se întoarce în 1838, când Johann Stein a adus primele butași de succes din Rin Riesling în Australia, Robert Stein Winery (pronunțat „Steen” apropo) este în mod justificabil destinația pentru Riesling în Mudgee.

Dar, dincolo de asta-și rafinarea Shiraz, precum și chiar și în vârstă de rom în vârstă pe care Robert, precum și copilul său Jacob îl fac-ușa pivniței de la Robert Stein Winery este minunată. Situat printre butoaie, precum și tancuri ale vinăriei, precum și cu vedere pe dealuri, precum și podgorii cu ușile, această vină este una de vizitat.

5. Vinuri de vulpe lente

Imagine amabilitate a paginii de Facebook a Slggish Fox Wines

Lucrând pe o bază incredibil de mică, vinurile de vulpe lenente sunt aleatate, presate de coș și, de fiecare dată când este posibil, fermentat în drojdie sălbatică. Proprietarii acestei vinuri de familie-Kate a crescut, precum și Rob Gregory-își creează cu grijă vinurile pentru a reprezenta cu adevărat stilul, precum și strugurii cât mai mult posibil.

Ușa de pivniță cu cheie joasă Slow Fox este creată pentru o experiență primitoare, care dă înapoi, unde poți să stai, precum și să te bucuri de Rob, precum și de vinurile gustoase ale lui Kate.

6. Vinuri Yeates

Imagine amabilitate a paginii de Facebook a lui Yeates Wines

Gospodăria Yeates a condus această vină, având în vedere că 2010, cu toate acestea, înainte de aceasta, podgoria a avut un cuplu de proprietari precedenți care au avut un succes extrem de mare, precum și un vin alb cel mai mare înțeles ca albastru de munte.

Sandy, precum și Vicki Yeates, au continuat această tendință, creând vinuri excelente cu ajutorul copilului lui Robert Stein, precum și al producătorului de vinuri, Jacob Stein. Ușa lor de pivniță, creată, precum și dezvoltată în 2020, este intimă, precum și are o perspectivă senzațională asupra barajului vinăriei, precum și a podgoriilor.

7. Vinuri Rosby

Aproape la fel de mult o galerie de sculptură cât este o vină, Rosby Wines este o ușă superbă a pivniței către VIsta. Sunteți garantat să descoperiți cel puțin un membru al fermecătorului gospodărie Norton-Knight, pregătit să vă ghideze cu lista de vinuri albe sau cu lucrări de artă-sau ambele!

Când am fost aici, am avut norocul suficient pentru a -l satisface pe Gerry, precum și pe Kay, precum și una dintre cele patru fiice ale lor Amber.

Amber ne -a povestit un pic despre vină, precum și despre ușa pivniței, apoi Gerry ne conduce cu vinurile superbe ale lui Rosby (shiraz -ul lor este de neoprit), care sunt realizate de Tim Stevens extrem de propriu al Huntington Estate.

De asemenea, Gerry ne -a oferit lista – Sans Rosby, desigur – asta a influențat această poveste.

În cele din urmă, Kay ne -a dus în jurul sculpturilor. Momentul nostru a fost cel mai bun, deoarece au pus atingeri la sculpturile lor anuale în Festivalul Grădinii. Gospodăria lucrează pe tot parcursul anului pentru a reuni artiști din întreaga țară.

Este o șansă excepțională pentru artiști – în 2021, din cele 300+ sculpturi expuse, două treimi oferite, precum și un premiu general de aproape 46.000 de dolari pentru apucături. De asemenea, este o locație excepțională pentru a verifica cu atâta artă excelentă într -un singur loc.

Înțelegerea lui Kay despre sculpturi, precum și creatorii lor este profundă, precum și încântătoare, oricât de fină dintre toate – dacă aveți șansa – descoperiți câteva dintre lucrările sale de artă excepționale, precum și o complimentați pe ea.

Kay -ul normal elocvent va mormăi ceva, precum și modificarea rapidă a subiectului. Distracție fantastică!

Vezi câteva dintre celelalte povești ale noastre despre Mudgee, NSW:

– Ghidul nostru important pentru Mudgee, NSW

– Unde să stai în Mudgee – Glenayr Farm

-Așezătoare fină în Mudgee-PipeClay Pumphouse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ghidul complet al idiotului pentru geocaching: în evaluare
Next post Bologna, Italia: Sexy, deliciosul, cel mai neîngrădit.