TNN: Călătorii Q&A Hacking cu mine!

buna tuturor,

Mi -am dorit să mai împărtășesc încă un videoclip de la un eveniment recent de rețea nomadă. Este vorba despre „Travel Hacking Q&A”.

Ce faceți pentru a vă pregăti pentru călătoriile viitoare – începeți hacking -ul călătoriei astăzi!

Ce este hackingul de călătorie?

Hacking-ul de călătorie este arta colectării de puncte frecvente, precum și kilometri pentru a obține zboruri, hoteluri, tururi, tururi, precum și multe altele. Vă permite să aveți acele experiențe o dată în viață: un bungalou peste apă în Tahiti, un zbor de zbor de primă clasă …

Hei! Îmi pare rău să întrerup, dar ….

Se pare că te-ai împiedicat de un articol numai pentru abonați!

(Deja membru? Conectați -vă aici.)

Acest scurt articol este doar pentru membrii Nomadic Matt Plus! NM+ este singurul program al membrului nostru care oferă vizitatorilor ca tine să obțină acces la postările de pe blog. De asemenea, membrii primesc cărți complet gratuite, ghiduri, cursuri de blogging, acces la evenimentele noastre, replici de evenimente, cadouri lunare, tricouri, reduceri speciale de călătorie cu economii de bani, precum și multe altele!

În calitate de membru al Nomadic Matt Plus, nu numai că primiți tone de avantaje pentru a face călătoriile mai puțin costisitoare, cu toate că ne ajutați să producem materialul extins de călătorie pe care îl iubiți!

Cel mai bun dintre toate, abonarea costă mai puțin decât cheltuielile prânzului!

Dacă doriți să aveți acces la acest scurt articol (precum și la alte 100 de alte articole doar pentru membri), precum și toate celelalte avantaje remarcabile, alăturați-vă Nomadic Matt Plus, precum și începeți să vă scoateți mult mai mult din călătoriile dvs. astăzi!

Aflați mai multe

Autentificare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 travel shows To Binge-Watch on NETFLIX
Next post FOUR reasons THIS IS THE YEAR OF THE budget plan TRAVELER