Cele mai bune 12 lucruri pe care le -am mâncat în 2012

Kate aventuroasă este formată din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Dacă ați citit acest site pentru o perioadă de timp, știți că tind să înnebunesc un pic atunci când mâncarea este în jur. Ador mâncarea și îmi mănânc drumul prin noi locuri este una dintre părțile mele preferate absolute ale călătoriei.

Am mâncat atât de bine anul acesta – dar care au fost cele mai bune feluri de mâncare dintre toate? Am luat o decizie să rotunjesc top 12. Când am început să restrâng alimentele din 2012 pentru acest post, am ținut un țesut în apropiere pentru a șterge saliva rezultată. Când am terminat, aveam un prosop de plajă.

Iată: cele mai bune 12 lucruri pe care le -am mâncat în 2012!

12. Čevapćiki în Sarajevo, Bosnia

Primul articol din lista mea este un pic ciudat. Urăsc ceapa crudă și nu am reușit niciodată să le tolereze – excluzând acest fel de mâncare neobișnuit. Este doar pâine pita, carne (cel mai probabil vițel) și o mulțime de ceapă crudă, dar aceste trei ingrediente deblochează împreună ceva magic. M -am trezit că îmi doresc Čevapćiki!

Unde să -l obțineți: le puteți găsi peste tot în Bosnia și Balcani. Este pronunțat Chev-up-Chee-Kee. Nu veți plăti niciodată mult mai mult de 5 note (3 dolari) pentru una.

11. Rocambolesce Gelato în Girona, Spania

Am mai cerut poetic despre acest gelato înainte. Rocambolescest face unele dintre cele mai bune și absolut cele mai creative gelate pe care le -am văzut vreodată. Gelatul meu de caise a fost completat cu sirop de mandarină, tort de ceai verde și un fior de coco. Absolut impresionant – și nu este în fiecare zi că veți primi înghețată de unul dintre cei mai buni bucătari din lume!

Unde să -l obțineți: rocambolescerul este în inima Girona, ideal de podul Eiffel. Un con ca acesta vă va reveni la 4 € (5 dolari) sau cam așa ceva.

10. Pasteluri de Nata în Evora, Portugalia

Am devenit un pic dependent de cofeină în Portugalia în acest an, având în vedere toate șansele să mă opresc pentru un espresso. De ce? Pentru pastelurile însoțitoare de nata, torturile de ouă cremoase care sunt o bază a dietei portugheze! Am avut câteva zeci de acestea pe parcursul lunii mele în Portugalia, dar cea mai bună a fost la o cafenea din Évora.

Unde să -l obțineți: Pastelurile de Nata sunt în fiecare cafenea și brutărie din Portugalia. Nu -mi amintesc numele acestei cafenele, dar a fost un ideal de cafenea luminos și modern pe piața principală din Évora. Veți plăti aproximativ 1 € (1,20 USD) fiecare.

9. Arbroath Smokie în Arbroath, Scoția

Ce este un smokie? O hașită care este gâfâită, uscată și afumată în orașul scoțian Arbroath – și probabil cel mai bun pește pe care l -am gustat vreodată. Ne -am oprit aici la întoarcere de la Shetland și fiecare a luat un smokie, pe care l -am ținut și am mâncat ca un con de înghețată. Nu am gustat niciodată pește atât de bogat și aromat.

Unde să -l obținem: ne -am oprit la M&M Spink în Arbroath. Costurile variază în funcție de greutate, dar nu am plătit absolut mult mai mult de 3 GBP (4,50 USD).

8. Friptura de miel cu sare de miel fermentat în Tórshavn, Insulele Feroe

Sarea este de obicei ingredientul care face cea mai mare diferență într -un vas. În ceea ce privește sarea obținută din miel fermentat, a ridicat acest fel de mâncare la 11! Dacă există vreun fel de a obține un fel de mâncare pentru a trece de la gustos la schimbarea vieții, adăugați doar o linie de sare de miel fermentat. Am avut acest lucru ca unul dintre cursurile delicioase, creative la Koks, cel mai apreciat restaurant din Insulele Feroe.

Unde să -l obțineți: Koks este situat în hotelul Føroyar în capitala Tórshavn. Restaurantul folosește meniuri de patru/șase/opt feluri pentru 460/680/850 kroner (82/122/152 USD).

7. Skyrcake în Reykjavik, Islanda

Icelanderii își iubesc skyr -ul – un iaurt gros și tart. M -am instalat în cafeneaua Funky Laundromat pentru o după -amiază de lucru și am cumpărat o cafea și un skyrcake. Bucăți de prăjituri drapate în straturi pe straturi de skyr și completate cu fructe de pădure luxoase, suculente și bucăți de ciocolată albă? Meniul s -a lăudat cu sănătatea farfuriei; M -am minunat de cât de delicios a fost!

Unde să -l obțineți: Cafeneaua Laundromat se află în centrul orașului Reykjavik. Skyrcake costă 850 ISK (7 dolari).

6. Desertul post-desert în Constantia, Africa de Sud

După ce ne -am răsfățat în velouté de prepeliță, friptură de vițel și un fruct de pasiune bizar, spumă roz și desert de bezea la La Colombe din Constantia, inima țării de vin alb din Africa de Sud, am crezut că am terminat. Și apoi, după ce plăcile noastre au fost curățate, a apărut desertul post-desert. Trebuie să încercăm unul dintre fiecare: bezea de arțar, delicii turcești de trandafir, finanțatori de lămâie, marșuri de piersici și trufe de caramel sărat. Și oh, m -am bucurat de fiecare dintre ei.

Unde să -l obții: La Colombe. Meniul set costă 570 RAND (65 USD) și include amuzează bouche, trei cursuri, demachiant palat și această placă de deserturi post-desert.

5. Breizh Cafe Crepes din Paris, Franța

Palii mei Edna a făcut ravagii atât de mult despre Breizh Cafe, am murit să plec din momentul în care am ajuns. Și era ideală – Ashley și Mario și cu mine am descoperit curând că acestea au fost cele mai bune crepe și galete absolute din Paris. Uitați oriunde altundeva – acestea sunt adevărata afacere. Tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sunshine Coast se referă la Sydney și o noapte spumantă la cinema
Next post 10 motive pentru care Istria, Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! #Shareistria