Geocaching în Hawaii: Cache de pământ la Diamond Head Specificați monumentul din Honolulu, O’Ahu

, cu planuri de a face ca Hawaii să specifice suvenișul de geocaching în vacanța noastră de gospodărie până la mijlocul Oceanului Pacific, am consultat geocaching.com pentru O serie de tipuri de cache care au permis șanse academice adecvate atât pentru O’Ahu, cât și pentru insula imensă. După cum ar avea norocul, cache-ul de pământ cu cap de diamante a apărut într-o scurtă distanță de mers cu mașina de hotel în apropiere de Waikiki.

Observând rock -ul tuff

O mulțime de reper geologic recunoscut în Hawaii, Craterul Diamond Head este unul dintre cele trei conuri de tuf de pe O’Ahu dezvoltate în timpul erupțiilor vulcanice ale Munților Ko’olau care au început în urmă cu aproximativ 300.000 de ani. Numele pentru tipul de rocă dezvoltat din cenușă vulcanică consolidată care este evacuată în timpul unei erupții vulcanice, conuri de tuf în jurul centrului activității vulcanice.

Unde să stai

Găsiți cazare pentru familie în Hawaii, de la hoteluri standard până la închirieri personale de vacanță cu Stay22.com:

Un loc perfect pentru un cache al Pământului – un tip special de geocache administrat de Societatea Geologică din America – am tipărit întreaga descriere a Geocache de treisprezece pagini, precum și am formulat un plan de asalt în timpul avionului. Special în cererea lor de a arăta o lecție de știință a Pământului, precum și de a avea nevoie de geocachers pentru a participa la o sarcină academică sigură pe site -ul geologic special, cache -ul de pe cap de diamant Craterul de pământ ne -a făcut să citească broșuri, precum și semne, notând culoarea, precum și structura a rocilor de tuff pe măsură ce se modifică pe traseu, precum și măsurarea diferențelor de altitudine folosind un dispozitiv GPS.

Pietonii care se plimbă, precum și pe traseul de murdărie.

Deschis zilnic de la 6:00 la 18:00, admiterea la Diamond Head Specificați că Monumentul costă 5 USD/vehicul sau 1 USD/persoană dacă intri cu poarta primară. O urcare dus-întors de 1,6 mile vă duce la 560 de metri deasupra podelei craterului, precum și părți ale căii sunt neasfaltate, precum și cele mai bune navigate folosind încălțăminte puternică. Venind la 6:30 am, am descoperit că parcarea auto a completat cu autobuze de excursie în grupuri mari, precum și cu alte grupuri de turiști cu ochi zombie, de asemenea, treziți, având în vedere că ora 4:00. Aduceți apă, folosind pălării, precum și ambalarea gustărilor, precum și echipamentul digital într -un rucsac, am asortat harta pampului Park cu preocupări determinate pe pagina Descriere Geocache.

99 scări!

Mergând pe calea asfaltată (ultimul apel telefonic pe instalațiile sanitare interioare, precum și băi pentru următoarele 1,5 până la 2 ore), ne -am mulțumit curând cu țesutul, precum și traseul de murdărie înfășurat. Rețineți că punctul de vedere din zona 4 este o zonă grozavă pentru o imagine, precum și pauză de apă. După acest punct, aveți de -a face cu două scări care merită propriul antrenament Stairrmaster. Între scări se află un tunel luminat lung de 225 de metri. După ce scările sunt … mai multe scări. O cale „ușoară” alternativă după tunel, precum și înainte de scările ucigașe este o cale pavată care duce la mult mai multe scări. În cele din urmă, veți urca – și veți ieși din – o clădire atunci când serviți ca stație de gestionare a terminării active atunci când craterul adăpostea cinci baterii ale forțelor armate.

Honolulu de la stația de observație

Merită arsura calorii, priveliștea atât de la stația de gestionare terminată, cât și de stația de observare este la fel de uluitoare pe cât de plină de satisfacții. Privește spre vest, precum și vei vedea orizontul Honolulu; Estul este craterul de 350 de acri în toată măreția sa inactivă. Prinzându -ne respirația, precum și descoperirea unui geocache standard (alertă spoiler dacă te uiți la imaginile de mai jos) înainte de călătoria de întoarcere, ține cont pentru a face măsurători corespunzătoare de ridicare, precum și observații geologice înainte de a merge. Cu toate acestea, așteptați, există mai multe!: O geocache online poate fi înregistrată, de asemenea, înainte de a se aventura pentru mai multe.

Legate de

Călătorii de geocaching, cache departe blues -ul de iarnă! Cache departe de blues -ul de iarnă! Geocaching Journeys, o companie specializată de călătorii în grup, se potrivește cu căutătorii de experiență cu gânduri similare cu itinerarii de călătorie all-inclusive. Alăturați-vă unui grup de geocachers legați de insulă din Hawaii în perioada 22-29 ianuarie 2011.
15 septembrie 2010in „Geocaching”

Geocachingul în vacanță, cel mai actual model în vacanțele gospodărești este geocaching pe drum. Călătoriile rutiere pentru gospodării sunt încă pe Valachen, precum și joacă în cea mai mare vânătoare de comori de ultimă generație din țară.
18 august 2010in „Geocaching”

Călătoria rutieră la geocacheiful original sunteți un geocacher, înțelegeți că descoperirea cache -ului original de tribut (gcgv0p) este ca sfântul graal al geocachingului. Iată un extras din descrierea cache-ului: pe 3 mai 2000, un container de cinci galoane a fost pus ideal în această zonă extrem de mare de Dave Ulmer, formată dintr-un Delorme Topo SUA, …
30 mai 2015 în „Geocaching”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 30 de băuturi mixte în 30 de zile – Ziua 5: Martini francezi
Next post Paso Robles, California pentru gospodării