Bologna, Italia: Sexy, deliciosul, cel mai neîngrădit.

Kate aventuroasă include legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Uneori, intri într -un loc și simți o revelație imediată – asta am căutat și nu am știut până acum.

Așa m -am simțit despre Bologna – La Grassa, La Dotta, La Rossa – noul meu oraș preferat din Italia.

Nu am fost străin să mă îndrăgostesc de Italia – am fost agățat imediat din momentul în care am ajuns pentru semestrul meu în străinătate în Florența în 2004. Italia este unul dintre locurile mele preferate pentru a călători solo – îmi place să merg pe străzi singur, Făcând poze, consumând Caffe în timp ce stăteam la baruri, să fii încărcat de bărbați, cumpărături pentru ferestre pentru articole incredibile pe care nu le pot permite.

Dar în Bologna, am descoperit ceva ce nu am mai experimentat niciodată – un oraș italian frumos, plin de localnici la modă și arhitectură frumoasă și alimente fotogene nesăbuite în fiecare colț – dar fără turiști străini la vedere.

Da. Acest lucru a meritat așteptat.

Orașul Universității din Italia

Pe măsură ce sunt astăzi numeroase orașe europene, Bologna este un amestec dintre cele convenționale și moderne. Unele orașe, precum Viena, au clădiri vechi și moderne cele mai bune unul lângă altul. În Bologna, este mult mai mult ca un caleidoscop sălbatic al tradițiilor, toate amestecate împreună.

Luați acele arcade în poza de mai sus. De fapt, continuă 40 de kilometri! Au fost construite inițial, astfel încât oamenii să poată avea mult mai mult spațiu în casele lor, în timp ce părăsesc spațiu în stradă. Astăzi, veți vedea tinerii studenți universitari care beau sub aceleași arcade, aruncând aceleași vinuri de altădată în timp ce purtau moduri care nu au devenit încă tendințe.

Cultura universitară este cea care îi oferă lui Bologna o mare parte din vibrația sa. Bologna găzduiește cea mai veche universitate din Europa, iar o mare parte din cultura din Bologna este centrată în jurul faptului că, de secole, orașul a fost plin de tineri învățând.

Și mi -ar fi plăcut să studiez în Bologna cu ei. Bologna are un haos despre asta – nu la fel de nebun ca Roma, dar totuși destul de sălbatic – iar orașul se simte ca pulsarea energiei.

La Grassa

Emilia-Romagna a fost mult timp regiunea alimentară din Italia, iar Bologna a fost mult timp în primul rând orașul alimentar al Emilia-Romagna. Mâncarea este luată foarte în serios în Bologna. Mesele sunt pe îndelete, iar unele restaurante au doar un loc în fiecare seară! Și în Bologna, casual este chic – am mâncat o masă incredibilă după ce am comandat un meniu imens realizat dintr -o cutie de carton.

Probabil că ar trebui să spun acest lucru cât mai curând posibil-sosul Bolognese din Bologna nu este nimic asemănător cu bologneza plină de tomate care populează restaurantele italo-americane și pensiunile de rucsacs din Asia de Sud-Est! Adevăratul Bolognese din Bologna este în mare parte carne într -un sos subțire cu roșii și alte legume, adesea servite cu tagliatelle.

Un alt avantaj al mâncării în Bologna este faptul că există atât de numeroase comori în orașele și satele din jur din Emilia-Romagna-oțet balsamic în Modena, castane de marron în Castel del Rio, trufe în Sant’agata feltria și, desigur, brânză Parmesan și prosciutto în Parma.

Veți găsi sute, dacă nu mii de comori culinare, doar de la rătăcirea străzilor din Bologna – în restaurante, în magazine și în standurile de stradă. În Bologna, mâncarea bine nu ar putea fi mai ușoară și de aceea îmi place!

Tot farmecul, niciunul dintre turiști

Mi -a plăcut Florența și întotdeauna o va face – dar popularitatea sa vine cu un preț. Uram să trebuiască să evadez mai multe grupuri de călătorii japoneze care purtau umbrele în drum spre clasă și să văd restaurantele de tractoare de călători încercând să păcălească oamenii de pretutindeni și să mi se vorbească în engleză în multe locuri.

Majoritatea orașelor au un sezon în afara sezonului când turiștii dispar. Dar chiar și în morții iernii, Florența, Veneția și Roma se învârt cu grupuri de călătorie.

Ceea ce este fantastic la Bologna este că este plin de tot ceea ce îmi place la Florența – arhitectură frumoasă, localnici absurd de atractivi, străzi fotogene la nesfârșit și piazzas, mâncare fantastică – fără mulțimile călătorilor. Și, în timp ce Bologna nu are la fel de numeroase comori artistice ca Florența, are o scenă culinară mai bună.

Din această cauză, ca călător solo, aș putea „trece” ca local mult mai ușor în Bologna. Și aceasta este realizarea supremă.

Vizitarea Bologna

Dacă călătoriți prin Italia cu trenul, există șanse mari să treceți prin Bologna la un moment dat. Bologna este situat în triunghiul dintre Milano, Florența și Veneția, iar numeroase trenuri majore trec cel mai bine. Dincolo de asta, aeroportul este mic, dar conectat la toată Europa, iar companiile aeriene bugetare vă vor oferi oferte de vacanță la un preț scăzut.

Bologna este cea mai apropiată de Florența-este doar o plimbare cu trenul de 90 de minute. Deci, dacă mergeți în Toscana, lăsați -l pe călători în urmă și veniți la Bnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Din gura producătorului de vin-7 vinării Mudgee deținute de familie pentru a merge la
Next post Cum să obțineți o viză turistică iraniană la Londra pentru cetățenii britanici