Paso Robles, California pentru gospodării

Pauza de primăvară pentru gospodării nu primește suficientă atenție. Mass-media este copleșită de utilizări pentru sărbătorile Frat-Boy, precum și pentru plaje topless. Dar, pentru o mulțime de familii, este un moment să vă bucurați într -o vacanță rapidă înainte de acea lună trecută sau două de instituție, precum și vara.

Enumerați orice doriți cu adevărat într -o vacanță de primăvară. Destinația trebuie să fie simplă pentru a ajunge, să aibă ceva pentru toată lumea să se bucure (chiar dacă tinerii tăi soi la vârsta de 2-15 ani), soare, precum și prețuri ieftine. O excursie rutieră către Paso Robles, California, este cea mai bună soluție.

Poate că nu ați auzit niciodată de Paso Robles, chiar dacă joacă Hold la Târgul de la mijlocul statului din California. Orașul se găsește în județul San Luis Obispo, precum și în aproximativ jumătate de drum între San Francisco, precum și Los Angeles, pe coasta centrală. La doar aproximativ 20 de minute spre interior de Oceanul Pacific, puteți selecta la călătoria rutieră de -a lungul coastei sau puteți lua calea mai rapidă (și mai puțin pitorească) pe 101.

Cunoscut pentru izvoarele fierbinți care circulă sub oraș, vizitatorii au venit pentru puterile curative ale apei, având în vedere că anii 1700. Astăzi, Paso Robles este, de asemenea, o casă cea mai mare, precum și o mulțime de regiuni viticole albe din California. Aproape 200 de vinării acoperă acum zona, precum și degustarea de vinuri albe sunt ieftine, academice, precum și nu intimidante. La o mulțime de vinării, puteți satisface vinificatorul propriu -zis, precum și descoperi despre procesul lor. O mulțime de vinării sunt, de asemenea, extrem de prietenoase cu gospodăria, așa că este simplu să alunecați în câteva degustări în timp ce excursiți celelalte atracții agricole. Există chiar și o serie de vinării care oferă degustări gratuite. Dacă sunteți în oraș pentru o escapadă fermecătoare, încercați Paso Robles Inn. Grădinile sunt spectaculoase, precum și spațiile clubului de sănătate de lux, precum și apartamentele cu două camere au băi minerale personale cu cadă cu hidromasaj.

Paso Robles Inn

Juxtapunerea orașului de stațiune de înaltă calitate, de înaltă calitate, cu ranșurile din jur, precum și agricultura a devenit într-un oraș special, unde America prietenoasă, mică, într-un oraș, satisface vinul alb, precum și festivalurile de artă. Nu este un mediu scump, snob, al regiunilor vinului alb din nord, aceasta este o locație în care vă puteți răsfăța poftele alimentare, în timp ce întreaga gospodărie are o perioadă excelentă – cu un buget.

Holiday Inn Reveal este o locație excelentă pentru a -ți ancora vacanța. Spațiile sunt create pentru a fi favorabile familiei cu frigidere, oferte mari de spațiu, facilități contemporane, precum și mic dejun gratuit. De asemenea, centrul de service este destul de capabil, precum și când am verificat într -un weekend extrem de agitată, hotelul a fost surprinzător de liniștit. Ați găsit doar un bloc scurt de la cafeaua de dimineață, precum și o serie de restaurante prietenoase pentru familie, inclusiv săracul BBQ al lui Bubba, un favorit regional. De asemenea, sunteți la doar cinci minute de mers pe jos de terenurile de târg, dacă sunteți în oraș pentru festivități. Hotelul are o serie de pachete prietenoase pentru familie, inclusiv pachetul de parcuri acvatice gospodărești din parcul de apă Close-by Ravine. Ravine are ceva pentru toată lumea, de la diapozitive cu flume lungi de 325 de metri până la Kiddie Cove. Trecerile de zi privată sunt extrem de ieftine, precum și o varietate de costuri de la 16-22 USD.

Ravine Waterpark

Planificați -vă să vă bucurați în cel puțin o cină într -una din multe alegeri fine. Abundența de componente cultivate local împerecheate cu pricepere cu vinurile regionale este o experiență pe care nu ar trebui să o ratezi. Rental Property Creek servește doar componente organice durabile, în stilul bucătăriei din California, cu costuri accesibile, precum și este prietenos cu tinerii. De asemenea, puteți excursia în centrul orașului, precum și câteva dintre celelalte oferte pentru a vedea dacă sunt tipul dvs. de familie. Dacă cina nu este o opțiune, o mulțime de prânz. Panolivo este deschis zilnic pentru micul dejun și prânz (servesc cina vineri și sâmbătă). Atmosfera bistrot este suficient de elegantă pentru a se simți ca un tratament fără a fi neprietenos pentru copii. Luați acasă câteva produse de patiserie pentru o gustare târziu de noapte, cu o sticlă de vin alb după ce adormirea tinerilor.

În timp ce sunteți în centrul orașului, nu ratați Muzeul Copiilor Paso Robles. Muzeul este adăpostit în Old Volunteer Firehouse, precum și „Old Mac”, motorul original de terminare, dezvoltat în 1944, este cu mândrie. Nu vă faceți griji, acesta nu este un muzeu „aspectul nu atingeți”. Tinerii pot urca, să joace, precum și să verifice fiecare ung, precum și Cranny. Orice este interactiv, precum și tinerii de toate vârstele vor avea un moment atât de grozav încât veți avea o perioadă dificilă de a pleca. La fel și centrul orașului, The Great Times Cafe folosește mâncare în stilul de mese din 50 de ani, cu acces simplu la toate atracțiile din centrul orașului.

Înainte de a părăsi orașul, asigurați -vă că încercați degustarea uleiului de măsline. Pare ciudat până când o faci, apoi ești agățat. Magazinul Olive’s Downtown folosește cea mai bună primă oprire. Lasă profesioniștii prietenoșinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Geocaching în Hawaii: Cache de pământ la Diamond Head Specificați monumentul din Honolulu, O’Ahu
Next post O înot cu rechini de balenă face lista de hituri