TNN: Sfaturi pentru a fi un aliat mult mai bun pentru oamenii negri atunci când călătoresc

Hei toată lumea,

Am dorit să împărtășesc o înregistrare video mai remarcabilă, precum și o informație video de la un eveniment online recent TNN (Rețeaua Nomadă). Este vorba despre „sfaturi pentru a fi un aliat mult mai bun pentru oamenii negri atunci când călătoresc”.

Cum poți fi mai conștient de experiența călătorului negru/negru atunci când călătorești?

Ce pași mici puteți face pentru a fi un aliat mult mai bun pentru oamenii de culoare – atât la casă, cât și la străinătate?

Ce lecții cheie puteți informa alți aliați pentru a face viața mai echitab …

Hei! Îmi pare rău să întrerup, dar ….

Se pare că te-ai împiedicat de un articol numai pentru abonați!

(Deja membru? Conectați -vă aici.)

Acest articol este doar pentru membrii Nomadic Matt Plus! NM+ este singurul program al membrului nostru care oferă vizitatorilor ca tine însuți să obțină acces la bonusuri de ofertă de bloguri. De asemenea, membrii primesc cărți gratuite, ghiduri, cursuri de blogging, acces la evenimentele noastre, replici de evenimente, cadouri lunare, tricouri, reduceri speciale de călătorie cu economii de bani, precum și multe altele!

În calitate de membru al Nomadic Matt Plus, nu numai că primiți tone de avantaje pentru a vă face călătoriile mai ieftine, cu toate acestea ne ajutați să producem materialul aprofundat de călătorie pe care îl iubiți!

Cel mai bun dintre toate, abonarea costă mai puțin decât cheltuielile prânzului!

Dacă doriți să aveți acces la acest articol (precum și alte 100 de alte articole numai pentru membri), precum și toate celelalte avantaje excepționale, alăturați-vă Nomadic Matt Plus, precum și începeți să vă scoateți mai mult din călătorii astăzi!

Aflați mai multe

Autentificare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Unde să stai în Byron Bay – aspecte ale aspectelor lui Byron
Next post Zburând steagul pentru aromele NSW – Restaurantul Le Petit Flot, Sydney