TNN: Planificarea călătoriei de vis în Noua Zeelandă

Bună tuturor,

Ați visat vreodată să mergeți în Noua Zeelandă, cu toate acestea, nu este sigur de unde să începeți? – exact cât timp ar trebui să fie? – Exact cum ar trebui să vă deplasați? – Exact cât va costa? În această discuție, toate acestea, de asemenea, toate acestea întrucât mai multe vor fi acoperite de cineva care a petrecut 30 de zile călătorind peste tot în Noua Zeelandă, împărțit în mod similar între nord, precum și Insulele de Sud, precum și abia așteaptă să se întoarcă pentru a vedea și mai multe idei despre itinerarii, precum și despre Planificarea, pe lângă ideile despre pensiuni, mâncare, precum și să vă ocoliți pe aceste insule magice …

Hei! Îmi pare rău să întrerup, dar ….

Se pare că te-ai împiedicat de un articol numai pentru abonați!

(Deja membru? Conectați -vă aici.)

Acest articol este exclusiv pentru membrii Nomadic Matt Plus! NM+ este singurul program al membrului nostru care oferă cititorilor ca tine să obțină acces la postările de blog bonus. De asemenea, membrii primesc cărți gratuite, ghiduri, cursuri de blogging, acces la evenimentele noastre, replici de evenimente, cadouri lunare, tricouri, reduceri de călătorie exclusive de economisire a banilor, precum și multe altele!

În calitate de membru al Nomadic Matt Plus, nu numai că obțineți tone de avantaje pentru a vă face călătoriile mai accesibile, cu toate că ne ajutați să creăm materialul de călătorie complet pe care îl iubești!

Cel mai bun dintre toate, abonarea costă mai puțin decât cheltuielile prânzului!

Dacă doriți să aveți acces la acest articol (precum și alte 100 de alte articole numai pentru membri), precum și toate celelalte avantaje excepționale, alăturați-vă Nomadic Matt Plus, precum și începeți să vă scoateți mai mult din călătorii astăzi!

Aflați mai multe

Autentificare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Beguiling Guilin: Li River Bamboo Rafting to Yangshuo, China
Next post Laguna către NAIA / NAIA către Laguna: Rutina de autobuz P2P (UBE Express)