Degustare de vinuri roșii de la mijlocul iernii – 3 roșii fierbinți care vă vor menține cald și confortabil

Sorbing și învârtind un pahar de vin roșu bogat este îngăduința ideală peste iarnă, iar aceste trei roșii îndrăznețe Aussie se încadrează în deldepurile reci și Izolare înghețată. Iată notele noastre de degustare pe vinuri care vă vor ține cu adevărat mulțumit până în primăvară.

Când am crescut în Marea Britanie, exista un spectacol pe BBC numit Simply Food and Drink. Într-una din secțiuni, gazda Jilly Goolden ar vorbi despre vinul roșu cu co-gazda ei Oz Clarke, iar descrierile lor despre vinul roșu pe care îl probeau au devenit un pic de glumă.

Gădurele, bărbieritul creionului, solul și chiar cauciucul erau toți descriptori de care îmi amintesc că râdeau și care erau lămuriți de numeroși un comediant al vremii.

Toată lumea – posibil chiar și colegii oenofili – au crezut că o duc un pic departe.

Și cine știe dacă aceste epitete aparent incongruente au fost cu adevărat ceea ce Jilly și Oz au gustat în ochelari, problema este că cred că a pus o mulțime de oameni.

În loc să încurajeze oamenii să încerce diferite vinuri și să -și exploreze aromele, spectacolul a evidențiat cea mai proastă latură a vinului: snobismul efect, pretențios, care îi scoate pe oameni să plece la vinării sau chiar să fie entuziasmați de arome.

O asemenea rușine; O astfel de oportunitate risipită.

De atunci, îngrijorarea de a „intra în” vin roșu s -a stins. Motivele pentru care oamenii învârt vinul roșu ca o mașină de spălat, de ce adulmecă vinul roșu înainte de a gusta, de ce se uită la vinul roșu prin părțile laterale ale paharului se întorc la aprecierea celor mai buni vinuri roșii, mai degrabă decât să arate ca și cum ar fi doar un wanker.

Dar eu digress.

Aceste trei vinuri pe care le -am încercat și au gustat sunt absolut ideale pentru a evita lunile reci și pentru a vă încălzi din interior.

Puteți vizualiza videoclipul nostru cu gust de vinuri din aceste trei vârfuri în episodul nostru IGTV aici:

Mid-Winter Wine Tasting-3 roșii pe care le puteți banca

În timp ce aceste vinuri nu sunt swigger -urile tale de zi cu zi – mai ales din cauza punctului de preț – sunt o valoare grozavă pentru calitatea lor și sunt ideale pentru o cină, o ocazie specială sau un cadou de ziua de naștere sau un semn de apreciere pentru Ziua Tatălui sau a Mamei.

Bay of Fire Pinot Noir 2018

Pinot Noir este un stil fantastic de vin roșu, care este versatil pentru a se potrivi cu multe bucătării și suficient de complexe pentru a bea de unul singur fără mâncare. Și acest Pinot Bay of Fire este exemplul ideal în acest sens.

Arome intense de fructe de piatră și note blânde cu anason și condimente de scorțișoară face din acest Pinot Noir un vin răcoritor, dar exuberant. Culorile dinamice stacojii și aromele dulci de căpșuni se combină cu aromele acestui vin roșu pentru a crea un vin roșu frumos echilibrat, bine structurat, care persistă și impresionează.

Climatele uimitoare din Tasmania creează oricum vinuri frumos complexe, iar această vină arată cu adevărat bine.

Disponibil la vânzătorii de top la nivel național la 62,00 USD RRP.

Grant Burge Filsell Shiraz 2018

Am fost fani ai Grant Burge Wines de ceva vreme-vinul lor roșu spumant este remarcabil-iar acest bodat, Rich Barossa Shiraz, face mândru vină.

Chiar în timp ce turnați acest vin, culoarea captivează. Culoarea sa roșie închisă și închisă, cu o strălucire de Ruby, renunță la indicii despre ceea ce urmează să te bucuri.

Pe nas, acest Filsell Shiraz are o aromă ciocolată, caldă, cu o notă de scorțișoară și vanilie. Mirosurile de fructe întunecate ne asociem cu toții cu sezonul de iarnă, ceea ce se reflectă în gust.

Smooth, bogat și dens, acest vin roșu acoperă gura luxuriant și lasă notele de ciocolată întunecată și cafea pentru a vă încânta mult după ce ați terminat prima înghițitură.

Bine, acest vin roșu ar străluci și lângă o friptură plină de inimă, o friptură sau chiar un trabuc bun. Păstrați -l (dacă puteți) până la 20 de ani, prin care aromele și textura acestui shiraz se vor dezvolta exponențial.

Disponibil de la toți vânzătorii majori și magazinele independente de sticle la RRP 44,00 USD.

Brookland Valley Reserve Cabernet Sauvignon 2017

O vină discernantă în râul Margaret, Brookland Valley nu își produce rezerva Cabernet Sauvignon în fiecare an. Ei așteaptă până când vița de vie își dau cea mai bună recoltă de struguri și apoi aleg cu mâna recolta și feribuna deschisă vinul roșu-o tehnică convențională și mult mai complexă.

Apoi maturizează vinul roșu în cel mai bun butoaie de stejar francez pentru a crea ceea ce este cabina emblematică a acestui vinar. Rezultatul este extraordinar.

Din momentul în care vinul roșu lovește paharul, știi că ești pentru ceva special. Practic negru, acest vin roșu îndrăzneț, dar profund, eliberează arome bogate de ciocolată neagră, cireș negru și condiment.

Aromele din Cabernet -ul Rezervației din Valea Brookland sunt profunde. Sugestii de vanilie și mocha se amestecă cu o pământeală savuroasă care provine doar dintr -un vin roșu excepțional care îmbătrânește bine. Dacă puteți rezista, acest vin roșu va fi și mai bun în următorii 10-15 ani.

Acesta este un vin roșu mare ideal pentru o friptură mare sau o friptură cu tăietură groasă. Chiar și o pastă sau o farfurie gnocchi cu un ricH, Ragu gătit lent ar fi uimitor cu acest vin.

Disponibil la Brookland Valley Cellar Door sau online și de la vânzători independenți la RRP 70,00 USD.

Chiar nu puteți greși cu niciunul dintre aceste vinuri – mai ales în lunile sezonului de iarnă. Sunt sufletești, reconfortante și încălzesc chiar sufletul.

Singurul risc de a le bea este că veți dori dintr -o dată să deveniți un expert în vinuri roșii, cu ceară lirică despre garduri, bărbierituri de creion și sol … deși sperăm că nu cauciuc!

Ni s -a oferit aceste probe de vin roșu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PUNTA BULATA resort in Cauayan, Negros Occidental (Splurge Option)
Next post Bariloche, Argentina: Prima noastră oprire în districtul lacului