Biscocho Haus: De la biscuiți la companie din Iloilo City, Filipine

din toate locurile în care sărmanul călător și bietul său prieten au mers în Iloilo, cred că la Biscocho Haus am stat cel mai mult timp (altul decât hotelul nostru Cameră desigur).

Am încercat un singur mango butterscotch și următorul lucru pe care îl știam că țin opt pachete mult mai mari care se aliniază la tejghea! Este acel delicios. Desigur, nu am uitat să cumpăr niște Piaya și Biscocho.

Biscocho Haus servește delicatese Ilonggo de acum 30 de ani, începând cu 1975. A fost o companie construită de Dr. Carlos Guadarrama și doamna Therese Guadarrama.

Biscocho a fost gustarea preferată a lui Ilonggos și a fost specialitatea magazinului. Deoarece cererea pentru aceasta a crescut, Biscocho Haus a început să devină un nume asociat cu biscuiți cerești. Curând, au fost furnizate alte produse și Biscocho Haus a devenit sinonim cu delicatesele Ilonggo.

În 1894, Jaro a fost binecuvântat să poarte o ramură. Au urmat numeroase alte sucursale și acum puteți găsi produse Biscocho Haus în alte provincii Panay precum Capiz, Aklan și Antique și chiar în Cebu.

Aceasta face parte din călătoria noastră Iloilo-Guimaras-Cebu. Pentru mult mai multe mesaje despre celelalte locuri pe care le -am vizitat, consultați colecția noastră aici.

Mai multe sugestii pe YouTube ⬇️⬇️⬇️

Postări asemănatoare:

Tabo-an Market: Unde să cumpărați Danggit în Cebu City, Filipine

O zi frumoasă în Iloilo City, Filipine

El Nido, Palawan: A face prieteni la plaja Payong-Payong

Cafe Milflores: Unde să mănânci în Batangas City, Filipine

Cafe de ruine: Unde să mănânci în Baguio City, Filipine

Chiang Mai Saturday & Sunday Markets

6 restaurante populare din El Nido, Palawan, Filipine

10 rețete ușoare de kakanin pentru a încerca acasă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post LEARNING TO FISH IN TAUPO, new ZEALAND
Next post Backpacking India: călătoria noastră la Delhi