Barele de pe acoperiș Bangkok, precum și Vegas, care se petrece cu hoteluri Yonderbound

Kate aventuroasă este formată din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi face o compensație fără cheltuieli suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Respectarea publicării de materiale de cea mai bună calitate vă este oferită de Yonderbound, un nou site de rezervare a hotelului. Această publicație mi -a oferit capacitatea de a -mi arăta hotelurile preferate, precum și am luat o decizie de a vă duce la o excursie a hotelurilor mele de petrecere preferate din Bangkok, precum și a Vegas. Bucurați -vă!

Dacă o să vă plimbați pe un hotel de înaltă calitate pentru prima dată, cele două locații cele mai bune pentru a face acest lucru sunt Bangkok, precum și Las Vegas.

De ce aceste două orașe? Ambele oferă un volum uriaș de hoteluri de înaltă calitate, precum și au întotdeauna o disponibilitate bună-precum și din acest motiv, cheltuiesc mult mai puțin decât ar trebui. Puteți obține o stațiune de înaltă calitate în Bangkok sau Las Vegas pentru același cost pe care l-ați plăti pentru un hotel de plan bugetar într-o comunitate non-centrală din New York sau Londra.

Este chiar mult mai acut ideal acum în Bangkok. Respectând lovitura de stat, călătoria în Thailanda este în scădere, precum și costurile hotelului sunt mai mici decât oricând-cu toate acestea, un lucru niciodată sacrificat în Asia este luxul, precum și orientală high-end este la un nivel cu totul diferit. În ceea ce privește Vegas, este doar Vegas. Este extrem, precum și nebun, precum și distracție.

Așadar, dacă v-ați petrecut viața pentru adulți, precum și planul bugetar călătorind, precum și ați dorit întotdeauna să încercați ceva mult mai mult, acestea sunt două locații fantastice pentru a începe fără a rupe banca.

Introducerea Yonderbound

Tocmai am fost introdus recent în Yonderbound, un nou site de rezervare a hotelului, cu o răsucire distractivă – Yonderboxs sau colecții de listări alese de hoteluri cu o temă. Puteți căuta în topul Yonderbox -urilor sau puteți produce propriul dvs. – în esență, este ca Pinterest pentru hoteluri, precum și este simplu să vă rezervați hotelurile instantaneu din interfață ori de câte ori sunteți gata.

Căutați cele mai bune piscine de hotel din lume? Există un Yonderbox pentru asta, deoarece există călătorii bugetare în Costa Brava, Spania (o regiune care îmi place cu drag), precum și hoteluri apropiate de plaje nude, dacă încercați să găsiți o plimbare pe partea sălbatică.

Ceea ce îmi place la YonderBound este că vă permite să organizați orice lucru pe care doriți, precum și are, de asemenea, o colecție substanțială de proprietăți.

Am reunit trei cutii de yonderuri ale mele: hoteluri Bangkok cu baruri pe acoperiș, elegante, precum și hoteluri contemporane din Boston, precum și cele mai bune locații de sărbătoare în Las Vegas. Toate locațiile cu care sunt extrem de familiar!

Hoteluri Bangkok cu baruri pe acoperiș

Ați înțeles că Bangkok este unul dintre cele mai bune orașe din lume pentru barurile pe acoperiș? Există tone de ele. Starea meteorologică este caldă pe tot parcursul anului (deși este mai ploioasă din mai cu octombrie), este murdărie ieftină, precum și este un oraș de sărbătoare.

Această cutie de Yonder pe care am pus-o împreună conține o gamă de hoteluri de înaltă calitate cu baruri pe acoperiș, inclusiv Hotel Muse, House, până la un SpeakEasy pe acoperiș, precum și Hotelul Baiyoke Sky, casa celui mai înalt bar pe acoperiș din Bangkok.

Hotelul meu preferat de pe listă? Arborele Banyan. Îmi place atmosfera de la lună (ilustrat în partea de sus a acestei postări).

Cele mai bune locații pentru sărbătoare în Las Vegas

Am petrecut mult timp petrecând în Las Vegas (și intenționez să mă întorc în decembrie sau primăvară), precum și am descoperit că locația în care stai joacă o funcție uriașă în exact cât de distractivă este călătoria ta.

Dar este atât de crucial unde stai? Da. Vegas este o iluzie optică – distanțele sunt mult mai mari decât par. Odată mi -a luat amicii, 30 de minute pentru a merge de la spațiul lor de hotel la TI până la spațiul meu de hotel de la Palazzo, ideal peste stradă!

Ceea ce doriți este să fiți fie la cele mai bune cluburi de noapte, precum și la mediu (cum ar fi palmele) sau în mijlocul tuturor (precum Mirage) sau, în mod ideal, ambele (precum venețianul). Proprietățile furnizate în Yonderbox -ul meu sunt cele 10 proprietăți de top pe care le -aș sugera dacă mergeți la Vegas la petrecere.

Hotelul meu preferat, unde am stat până acum în Vegas este Palazzo (deși am dorit întotdeauna să stau la Palms!).

Consultați Yonderbox-urile, consultați recomandările mele, precum și chiar dacă nu ați stat niciodată într-un hotel de înaltă calitate, acest lucru ar putea fi cu adevărat în viitorul vostru!

Ai fost la Bangkok sau Las Vegas? Credeți că sunt cele mai bune locații pentru a se împrăștia? !

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Geocaching în Florida
Next post Mărturisire: nu pot suporta Luang Prabang.