Mărturisire: nu pot suporta Luang Prabang.

Kate aventuroasă este format din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Ah, Luang Prabang. Bijuteria Indochina. Orașul despre care toată lumea face rave. Desigur, aș putea doar să -l iubesc, nu -i așa?

Ei bine, iată adevărul:

Luang Prabang mi -a făcut pielea să se târască și a trebuit să scot dracul de acolo.

Blasfemie, nu? La fel de bine ar putea fi, pentru că aproape fiecare blogger de călătorie din lume este nebun de acest oraș.

Dar Luang Prabang s -a simțit excepțional de fals pentru mine. Era ca și cum un Lao Disneyland ar fi fost scufundat în mijlocul țării, oferind turiștilor occidentali și nimeni altcineva.

Pe vremea mea în Laos, am verificat Pakse, cele patru mii de insule (Si Phan Don) și am traversat platoul Bolaven vizitat foarte rar pe o motocicletă. Am plecat înot în Mekong. Am petrecut în Vang Vieng. De asemenea, am călătorit peste țară în toată țara.

Asta mă face un expert în toate lucrurile Lao? Desigur că nu. Chiar dacă aș fi petrecut timp în Vientiane, în nordul nordului și la Central Laos, încă nu aș fi. Dar cred că am o idee destul de respectabilă despre genul de loc laos.

Și nu este nimic ca Luang Prabang.

O prezentare de modă … unde fetele zâmbeau. Haide. Laos zâmbește rar. Și o fată din Lao nu ar visa să -și pună în față și să ceară într -un spectacol de genul acesta – arătând această piele multă pentru turiști!

Piața de noapte avea o mulțime de lucruri frumoase de vânzare, multe dintre ele au un preț mult mai mare decât ar fi în altă parte din Asia de Sud -Est. Pentru înregistrare, nu ați vedea niciunul dintre aceste lucruri purtate de niciun Lao.

Orașul a fost plin de baruri de vin alb, ceea ce m -a încântat cu adevărat (nu am avut un pahar de roșu respectabil în luni!), Dar, desigur, au fost pline doar cu occidentali. Același lucru este valabil și pentru locurile de pizza.

Nu am nicio problemă cu faptul că se adresează turiștilor. (Haide, am petrecut două săptămâni în Vang Vieng!) Am o problemă cu faptul că se prezintă ca Laos autentic.

În schimb, Vang Vieng nu se preface că este altceva decât orașul de petrecere care este.

Voi spune acest lucru: Luang Prabang este foarte frumos, arhitectura este fantastică, iar cadrul romantic nu este nimic extraordinar.

Așa că prietenul meu Jon și cu mine am luat o decizie de a închiria biciclete și de a explora mediul rural din jur.

De îndată ce am părăsit limitele orașului, am fost înconjurați de drumuri prăfuite, copii care se jucau pe stradă, magazine minuscule decorate cu semne de berelao, familii întregi pe motociclete și colibe de paie înconjurate de noi dezvoltări moderne, cu trei etaje.

Acum, asta s -a simțit ca Laos.

Văzând Luang Prabang m -a îngrozit de fapt pentru iubitul meu Kampot, Cambodgia. Ca un oraș fermecător, cu arhitectură prăbușită și infrastructură turistică în creștere, are un potențial imens de a deveni următorul Luang Prabang. Și asta mă îngrozește.

Du -te la Kampot. Mergi acum. Luang Prabang poate fi o cauză pierdută, dar mai avem acel frumos oraș Riverside din Cambodgia. Înainte ca turiștii să ajungă acolo, oricum.

Dacă decideți să vizitați Luang Prabang, puteți găsi hoteluri aici. Găsiți hoteluri Kampot aici.

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Barele de pe acoperiș Bangkok, precum și Vegas, care se petrece cu hoteluri Yonderbound
Next post Recapitularea lunară AK: aprilie 2018