O Odyssey Queensland

a doua zi a șederii noastre pe Insula Fraser. Ieri, s -ar putea să vă amintiți, am făcut zoom, precum și pe plaja Kingfisher Bay pe Segways, precum și să ne uităm la orizont urmărind soarele apus peste ocean.

Astăzi, după cum puteți vedea, am fost dus în aer ca parte a turului nostru de o zi întreagă din Insula Fraser, cea mai mare insulă de nisip din lume. Surprinzător, este exact același cost pentru a lua zborul pitoresc de 15 minute peste insulă ca și călătoria de 30 de minute pe Segways!

Zborul pitoresc este absolut genial. Doamna Romance a fost îngrozită să urce în mici avioane înainte de acest zbor, cu toate acestea, acest HA a ajutat-o ​​să-și facă peste vestire.

Nu sunt surprins – părerile sunt incredibile. Acesta este faimosul naufragiu Maheno în timp ce zburăm. La fel ca și talke-off-ul, precum și aterizarea pentru zbor, toate apar pe plajă. Aceasta este una dintre cele două locații rămase în lume unde puteți face asta în continuare. Deci este o experiență destul de specială.

Vă vom spune mai multe despre acest zbor pitoresc, precum și despre Insula Fraser în posturile viitoare, așa că urmăriți câteva lucruri grozave!

Am împrumutat această imagine de la noul nostru prieten, Jenn of Tourism, precum și de evenimente Queensland (din dreapta). În stânga se află doamna Romance, precum și în mijloc este Alexx de la Alexxstuart.com – care a fost la fel în avion pentru zborul pitoresc, precum și cine a avut, de asemenea, frica de a zbura în mici aeronave înainte. Bravo, Alexx. Astăzi unele cuceriri serioase de frică!

Femeile sunt aeriene în fața epavei Maheno, care a fost bătută pe coasta de est a insulei Fraser în 1935. Este un punct culminant al oricui să vadă în acest loc uimitor.

În turul nostru, toți vom găsi în acest loc extrem de special. Acesta este Lacul McKenzie, numit după gospodăria care a început cea, precum și doar o moară de exploatare pe insulă. Există peste 100 de lacuri de apă dulce pe insulă, cu toate acestea, acest lucru este, fără îndoială, cel mai minunat, precum și cel mai faimos. Din aer, puteți vedea, de asemenea, că este un lac în formă de inimă, care se adaugă oarecum la romantismul acestei zone!

Pe măsură ce ultima noastră zi de pe Insula Fraser se apropie, precum și ne îndreptăm spre est spre Hervey Bay, precum și continentul, am fost tratați cu un apus de soare mai incredibil din prova feribotului. Mulțumesc încă o dată lui Jenn la @jennheitz pentru acest genial-interval de timp al evenimentului:

Cina noastră din această seară la Bistro Aubergine (din păcate nu mai rulează) este excelentă – precum și umplere! Cu toate acestea, este exact ceea ce cerința tuturor pentru evenimentul uriaș de mâine! Cu toții suntem cu toții epuizați cu activitățile zilei, precum și Alexx, Jenn, doamna Romance, precum și cu toții mă întorc spre spațiile noastre respective, la cele mai bune retrageri din Western Quarterdecks.

Și, în sfârșit, a venit: unul dintre acele lucruri mari, de tip lista de găleată, de interpretat în viața mea. Vom vedea balene cu cocoașă! Cu toții suntem atât de încântați, precum și barca pe care ne aflăm este perfectă. Nu la fel de imens, precum și nu este supraaglomerat – precum și skipperul Keith este pozitiv, vom vedea câteva lucruri excelente astăzi pe mare.

Cu toții am apărut cu toții o tabletă de mare, doar în caz. Astăzi există un pic de tocat pe apă.

Ce vedere! Pur și simplu nu putem crede asta. Aceste creaturi incredibile sunt atât de apropiate de barcă, cât și de interacționează cu noi complet în mod natural … este o experiență cu adevărat incredibilă. Acesta este un vițel care încalcă la aproximativ 20 de metri de barcă. Au fost altele mai bune, precum și balenele mai mari, cu toate acestea, cu toții suntem la fel de agitați să fac poze … ei bine, poate că Jenn are unele grozave. Este un pic foto!

După un zbor rapid înapoi spre Brisbane, suntem pe care să le pregătim să coboară, precum și să ne răcește pentru seară. Cu toate acestea, Nikki de la stylingyou.com.au nu ar permite niciodată asta! Avem norocul suficient să rămânem cu minunatul nostru bun prieten – precum și cu domnul Sy of Program – pentru următoarele zile. Suntem la fel de încântați să fim obosiți în mod corespunzător – mai ales când Nikki a pus o indicație specială pentru noi!

Într -adevăr, o romantică fină – am căzut destul de mult ca cu Queensland!

Am cronometrat -o corect! Suntem chiar aici, în Brisbane, pentru a merge la cel de -al treilea eveniment al lui Gin Queen al lui Caroline Childerley (am fost acum la fiecare! Este încă un eveniment mai incredibil, precum și avem norocul să -l mulțumim pe Mark, proprietarul, precum și distilatorul șef al Botanic Australis – un gin incredibil de la Instalarea Uncle Distillery. Avem foarte multe lucruri pentru a afirma despre acest număr de biți!

Bravo, Caroline! Fie ca regimul reginei Gin să fie mult timp!

La o recomandare pupa, ne -am deplasat la Shouk Cafe din Paddington, pe marginea vestică a Brisbane CBD pentru brunch astăzi. Este o cafenea excelentă cu un meniu excepțional. Aceasta este mielul meu shwarma flatbread-grămezi de miel mărunțit gătit lent, ceapă murată minunată, hummus, măsline negre, precum și inimi de anghinare.

În această seară, am ieșit din nou cu Nikki, precum și cu domnul Sy! Nikki a organizat un tur al câtorva baruri grozave din vale. Al nostruPrima oprire este această bară pe acoperiș, precum și cinematograful în aer liber (cu un spa!) Numit Limes Hotel. Este neted, la modă, precum și priveliștile sunt imbatabile!

Pentru cină, ne îndreptăm spre Alfred & Constance, care face parte dintr -un complex semnificativ de bare. Toate sunt pe străzile de traversare ale – ai ghicit – strada Alfred, precum și pe strada Constance. Geniu! Mâncarea, băutura, precum și afacerile nu sunt deloc … deși domnul Sy, precum și eu, pe care ne -am mâncat -o într -o comă alimentară … am avut toate dovezile fotografice despre acest lucru distrus din motive legale!

Când suntem pe cale să părăsim casa minunată a lui Nikki, doamna R lipsește. Ea este în camuflage -ul ei din Queensland, ceea ce îngreunează să -i zoneze în gazonul din spate al lui Nikki, unde a decis să fugă, precum și să se ascundă. Nu vrea să plece, precum și am înțeles exact cum se simte.

Cu vicleanul viclean (dar la fel de degrabă previzibil), ne descurcăm să -l readucem pe doamna R în mașini și camioane, precum și pe drum. Ne îndreptăm spre Redcliffe-un peninsular nord-est al orașului Brisbane, pentru a-mi vedea fratele, precum și familia lui minunată. Doamna romantică se conectează la acest somon gustos afumat, avocado, precum și salată feta de la măslinul rustic de pe malul apei din Redcliffe.

Sandwich -ul meu de păsări Cezar este, de asemenea, grozav – precum și burgerul Wagyu al fratelui meu, de asemenea, arată senzațional, cu toate acestea cred că doamna R câștigă acest meniu.

Doamna Romance are un lucru despre palmierii din sudul Californiei. Ea este atât de asemănătoare cu ei, îi vede peste tot. Chiar și în Coastal Queensland … de fapt, ea are un punct!

Shot de pe malul mării gratuite!

Cartierul Redcliffe a făcut ceva incredibil astăzi. Și-a cronometrat sărbătoarea anuală de zmeu-Kite Fest-complet cu un sud-vest constant. Vântul este un pic mai drăguț, cu toate acestea zmeurile zboară bine astăzi. Exact cât de mișto este acel zmeu de balenă?!

Așadar, este în sfârșit timpul să ne îndreptăm spre casă. Este o zi nefericită, cu toate acestea, suntem încântați să fim din nou acasă.

Mulțumesc, Queensland! Ne -ați oferit excelent pentru noi – precum și ne -ați oferit chiar și un ultim răsărit spectaculos pentru a ne vedea.

Și chiar aici suntem: înapoi unde a început această experiență. Orașul mare din Sydney. Vom compune toate locațiile pe care le -am menționat în următoarele săptămâni, cu toate acestea, dacă aveți vreun fel de îngrijorare cu privire la ceea ce am făcut, trageți -mi un e -mail.

Cum a fost săptămâna ta? Ai ceva grozav organizat pentru restul acestei săptămâni? Spune -ne în comentarii!

Imagini ale domnului, precum și ale doamnei Romance prin Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, precum și a programului @angybastard!
Domnul și doamna Romance au vizitat coasta Fraser ca invitați ai turismului și evenimentelor Queensland ca parte a evenimentului Problogger 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Călătorind în Columbia: Cele mai bune momente
Next post Unde să stai în LA: The Mondrian Hotel, West Hollywood Review