Vecinul nespus de la Milano – de ce ar trebui să -l vezi pe Bergamo

Bergamo – orașul Wallflower pentru a înflori de la Milano de înaltă modă – lipsește mult credit. Străzile sale aglomerate, precum și orașul vechi de deal au tot farmecul, romantismul, precum și secretul unui oraș italian fin. De ce nu vin mai mulți oameni aici?

Dacă ar fi să vă rog să numiți primele 3 aeroporturi cele mai aglomerate din Italia, ați presupune că terminalul de zbor Orio Al Serio de la Bergamo a fost numărul 3? Pentru un oraș care este practic necunoscut pentru majoritatea călătorilor, are un aeroport destul de agitată.

Ca și celelalte 6 milioane de sosiri anuale la BGY, am ales recent să zburăm la Bergamo în locul aeroportului Malpensa din Milano.

Dar, mai degrabă decât să ne respectăm cu mulțimea până la trenul din oraș, am sărit într -o mașină de închiriere și camion, precum și ne -am îndreptat în oraș.

Ceea ce am descoperit încă ne confundă acum.

Bergamo – Vecinul necunoscut al Milanului

Bergamo este un oraș mic, la aproximativ 35 de minute nord -est de Milano. Este prezentat în două secțiuni de înlăturare: Città Bassa – partea inferioară contemporană a orașului, precum și Città Alta – partea veche originală s -a aflat în sus pe un deal.

Città Alta

Frumos, străvechi, precum și atmosferic, bergamul original este un oraș cu ziduri venețiene pe un vârf de deal, precum și datează din secolul al XVI -lea.

În timp ce consultați străzile înguste de răsucire ale pietruilor, există aproape un aer de Toscana despre acest vechi oraș Lombardy. Bisericile, piazzas-urile regale, precum și barele de cafea asemănătoare cu nook accentuează cadrul bogat în istorie.

Lucruri de interpretat în Bergamo – Città Alta

Căi ferate funiculare

Există două trenuri funiculare care te pot duce pe dealul abrupt până la istoricul Cittá Alta, care este o experiență distractivă în sine. Trenurile sunt colorate genial, precum și pline de farmec din lumea veche.

Rătăci pe străzi

Doar rătăcirea străzilor orașului vechi este o încântare. Magazinele de biți, precum și cafenelele aliniază străzile înguste. Bisericile care se ocupă, arcade elegante, precum și priveliști spectaculoase spre nord, spre Alpi, ar trebui să -l facă pe Bergamo cu atât mai mult o destinație decât sugerează lipsa de reputație.

Cittadella, precum și muzeele sale

Această curte uriașă din estul Città Alta este uneori folosită ca un parc, uneori ca piață. Cu toate acestea, cu Muzeul de Istorie Naturală, precum și Muzeul Arheologiei, ambele aici, există în mod obișnuit ecrane distractive, cum ar fi acest model de dinozaur de dimensiuni complete.

Piazza Vecchia

În centrul orașului vechi, Piazza Vecchia este un pătrat minunat înconjurat de restaurante, precum și de obicei declanșat cu ecrane fascinante, precum și evenimente.

De aici, puteți merge cu Basilica Di Santa Maria Maggiore, precum și cu spire -ul său dominant, Catedrala Bergamo, precum și Piazza Padre Reginaldo Giuliani.

Mănâncă la Ristorante Lalimentari

Acest restaurant face cel mai fin pentru ce este faimos Bergamo: Polenta. Acest exemplu fin include cea mai extraordinară placă din Gorgonzola! Doar nu solicitați cafea aici. Meniul, precum și costurile sunt nebunești.

Cappuccino la Pasticceria Cavour

Vino chiar aici pentru micul dejun, precum și ceea ce credem că este cel mai bun cappuccino pe care l -am avut vreodată. Este absolut superb. Comandați și o patiserie pentru a se îndepărta. Este de ajutor, așa că atunci când ați plătit, trebuie să vă apucați tortul de pe afișaj.

Città Bassa

Città Bassa se simte cam ca Milano. Străzile plate, largi, bine pavate, cu clădiri contemporane intercalate cu arhitectură originală din secolul al XIX-lea.

Cafenele tradiționale, amestecate cu baruri contemporane, precum și restaurante, punctează piazzas. Există o senzație plină de viață, trăită în această parte a Bergamo.

Lucruri de interpretat în Bergamo – Città Bassa

Înțelegerea Bergamului

Città Bassa merită verificat pentru a înțelege mai bine Bergamo. Este o parte extrem de răspândită a orașului, cu suburbii care înconjoară orașul vechi aproape în totalitate de nord-vest, ceea ce semnifică începutul Alpilor.

Cu toate acestea, există un district central al orașului până la extinderea bergamului contemporan. Într-o linie directă între gară, precum și marginea de sud-est a lui Città Alta, am descoperit câteva magazine cu aspect excelent, precum și restaurante.

Mananca aici!

În special, Bù Cheese Bar, lângă Piazza della Liberta, merită încercat. Mâncărurile tradiționale servite cu o mentalitate contemporană – totuși, cel mai important, accentul lor este pe brânză!

De ce nu este Bergamo mai popular?

Așa cum puteți vedea, există o mulțime de motive pentru a rămâne în Bergamo când ați aterizat. Cu toate acestea, preocuparea rămâne în continuare: de ce oamenii nu se lipesc?

S -ar putea doar că Bergamo este o alternativă mai ieftină la zborul la Milan Malpensa, precum și vizitatorii se gândesc cu adevărat doar să ajungă la Milano.

De asemenea, s -ar putea să fie, deoarece Bergamo este extrem de aproape de Monza, precum și astfel de vizitatori pentru Formula 1 nu se gândesc la ce are acest oraș să ofere atunci când există curse F1 de urmărit.

Oricare ar fi motivele, adevărul este acela chiar în mijlocul a ceea ce este acest oraș puțin plin de cultură, istorie, mâncare, precum și frumusețe.

Pentru a opri acel wPiesa cu căldură Ell nu este niciodată la fel de dificilă în Italia. Pentru a descoperi o locație în care turismul nu și -a săpat mai degrabă ghearele încă la fel de adânc. La fel ca și Bergamo este cel mai bun exemplu de asta.

Dacă v -a plăcut această poveste, vă va plăcea acestea:

– Top 10 lucruri de efectuat la Milano
– Exact cum să ajungi la Lacul Como de la Milano cu trenul
– De ce nu ar trebui să -ți fie frică să vezi Napoli
– precum și biblioteca noastră de povești despre Italia

Ați vizitat Bergamo? Ați găsit vreodată o bijuterie ascunsă aproape prin neplăcere când ați călătorit? Povestește -ne despre asta în comentariile de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sunteți #ReadyToski Aspen, precum și Snowmass?
Next post Un zbor, un mic dejun, precum și o convenație cu natură