O reuniune pugliană în Sydney, precum și planuri de vacanță

este Christina aici, preluând de la Jim pentru ediția IG din această săptămână. Am oferte excelente de împărtășit despre reuniunea mea cu femeile minunate pe care le -am mulțumit în Puglia, precum și cu planurile noastre pentru sărbători.

Este amuzant să compui actualizarea din această săptămână acum, deoarece o vei citi de ziua mea!

Ceva se simte diferit în acest an … starea meteorologică este puțin imprevizibilă, Crăciunul vine la fel de repede la fel de repede, așa cum nu am vizionat nici măcar filmul meu preferat de Crăciun (pentru înregistrare, este „Die Hard”). Poate fi dificil când ziua ta de naștere este aproape de sărbători, așa că am decis să mut evenimentele în noul an, când ne putem relaxa cu toții, precum și să ne prindem corect.

Așadar, evenimentele de naștere de astăzi vor fi destul de scăzute, precum și aștept cu nerăbdare să finalizez munca, precum și să fac o pauză de Crăciun. Mai multe despre asta de mai jos.

În primul rând, să respirăm, precum și să ne relaxăm printre setările spectaculoase ale grădinii trucului lui Wendy Whiteley …

O excursie rapidă cu feribotul de la locul nostru, la jumătatea distanței dintre punctul lui Milson, precum și punctul de vedere al lui McMahon, veți descoperi grădina de truc a lui Wendy Whiteley.

Dacă vă aflați în Sydney, această zonă mai inferioară înțeleasă este o locație fantastică pentru un picnic cu oferte mari de alcove pentru a sta la fel de bine. Este disponibil pentru public gratuit, precum și este o locație superbă pentru a verifica cu oferte mari de lucruri ascunse de descoperit.

Această superbă oază din oraș este primul meu punct satisfăcător cu echipa mea din Puglia.

Aproape tot grupul nostru original din turneul de fotografie din Puglia se reunesc la Sydney pentru încă un atelier cu Carla Coulson. Cu grupul care zboară de la WA, QLD & Victoria Plus Singapore, facem un weekend la fel de bine, precum și atât de mult să ne ocupăm.

După ce am verificat grădinile, ne descoperim flămânzi, precum și ne plimbăm spre Blues Point Rd. Nu trebuie să mergem departe pentru a descoperi o zonă perfectă la North Spoon Cafe, total cu o vedere a podului Harbour.

Suntem bucuroși să descoperim un meniu de mic dejun de toată ziua care mai servește vin. Există oferte mari de toast, precum și de sărbători, plus oferte mari de amintit despre faptul că împărtășim ceea ce se întâmplă de când am călătorit împreună în Italia.

Dar acesta este doar începutul unei după -amiază excepțională …

În continuare, ne ducem în port (mulțumită minunatului Kim!) Care a aranjat o croazieră în port pentru noi. După o vreme mai puțin decât fantastică din Sydney, am fost binecuvântați cu cerul perfect în timp ce vizităm portul.

Nu trec niciodată peste cât de mult este acest oraș, precum și exact cât de recunoscător sunt legat de un grup atât de superb de femei. Am în minte nervozitatea mea despre rezervarea programului de fotografie, precum și când mă uit la locul unde sunt acum, am înțeles că a fost o experiență neprețuită.

Înapoi la barcă, prietenul nostru de pescăruș, Sally, ne -a urmărit încercând să ne luăm gustările …

Ca orice tip de grup de fotografi profesioniști este probabil să facă, petrecem după -amiaza împușcând fiecare unghi al portului – între a vorbi, amintirea, precum și bea șampanie.

Când am mulțumit pentru prima dată pe parcurs, am avut câteva obiective personale pentru a -mi dezvolta abilitățile de fotografie, totuși nu aveam niciun concept că valoarea autentică va fi cu atât mai mare. În cadrul clasei, am fost influențat de fotografia lor, precum și am învățat atât de mult din studierea muncii lor, însă dincolo de acei ziduri, am învățat mult mai mult.

Am împărtășit poveștile noastre, precum și acele adevăruri autentice mi -au deschis lumea. Am mulțumit un grup incredibil de femei puternice care cred în ele însele.

Sunt atât de recunoscător, încât prietenii noastre au continuat să crească, precum și ne -au readus împreună.

(Ne -a fost dor de tine Lisa, Kay și Jilly – ai fost mereu în mintea noastră!)

Îmi place să fiu în port, deoarece obțineți o viziune atât de diferită asupra orașului nostru. Este visul unui fotograf, precum și timpul zburat în timp ce priveam soarele apus peste podul Anzac.

De la timpul nostru împreună, am împărtășit fotografii pe un mesaj de grup, precum și mi -a plăcut această lovitură pe care Petra a surprins -o, precum și Michelle, sub podul portului.

După ce am debarcat din croaziera noastră de apus, ne -am îndreptat spre cină la Apollo din Potts Point. Ca de obicei, cu ochii mai mari decât stomacul meu, am sugerat un meniu de partajare. V -aș sugera să comandați doar sărbătoarea „grecească completă” dacă vă este cu adevărat foame.

Era atâta mâncare!

Dar partea mea preferată a nopții a fost să primesc un text de la Michelle, în timp ce se opri de Gelato Messina pe metoda ei acasă. Această femeie este eroul meu gelato.

Și înainte de a începe să te înnebuni de Bad Jim, abia suferea …

În timp ce navigam în portul superb al Sydney cu prietenii mei minunați, Jim era blocat acasă. La fel ca și „blocat acasă”, vreau să spun că avea o minge!

I -am cumpărat o carte despre Winston Churchill tocmai recent – unul dintre eroii săi – precum și nu numai că o citește, ci o trăiește! Un trabuc cubanez, precum și un pahar de whisky. Bravo, domnule.

Ne -am aruncat cu privire la el în timp ce navigam pe lângă.

Atelierul Carla WAS -a pus pe traseu duminică, precum și a fost o casă completă pentru a fi publicată.

Ținut ușor lângă Archie a crescut distileria, ne -am îndreptat alături pentru o băutură pentru a prinde mai mult. Nu voiam ca acest weekend să se încheie!

Mulțumesc, Carla, că ai adunat împreună un grup atât de genial de femei. Munca ta a atras în câteva dintre cele mai amabile, precum și cele mai calificate persoane pe care le -am mulțumit, precum și sunt atât de recunoscător să le înțeleg.

Aici este următoarea reuniune, unde urmează …? Singapore? Italia? Oriunde ar fi, voi fi acolo într -o bătaie de inimă.

Săptămâna nu s -a oprit acolo pentru câteva din echipa Puglia, precum și am prins cu Mandy și Julie pentru o băutură finală, precum și pentru cină. Ne -am oprit lângă Peekaboo Bar, precum și ne -am îndreptat spre Stanley Street pentru cină.

De asemenea, am avut unul dintre acele momente „în niciun fel” care să -i satisfacă pe nepotul lui Julie, Ben. Discutam despre Cuba, așa cum tocmai a vizitat în decembrie, precum și am dorit să descopăr exact cum s -au schimbat lucrurile. Abia mai târziu am menționat că am făcut bloguri chiar aici, precum și se dovedește că Ben a folosit postările noastre de călătorie din Cuba pentru a cerceta să -și studieze călătoria! Exact cât de remarcabilă este asta?

Dar înapoi la viața autentică, precum și la munca nu se oprește. Simt că ar crește toată metoda până la Crăciun în acest an.

Am avut cei mai buni clienți în acest an, precum și lucrez la mai multe videoclipuri cu Schwarzkopf anul acesta pentru romantismul pentru păr. Jim își face dublă datorie în spatele camerei, precum și este redactor extraordinaire. Nu înțeleg ce aș face fără el.

Mulțumiri mari pentru Grant pentru că a fost o legendă pentru aceste videoclipuri! Vor fi pe romantismul părului săptămâna aceasta. Asigurați -vă că le inspectați aici. Sunt încă cele mai bune viduri ale mele. Grant este atât de cunoscător, cât și atât de amuzant.

Chiar și Jim a fost distrat în timp ce ne -a filmat … precum și – așa cum afirmă el – are o rată de dobândă „limitată” pentru păr!

Și pentru a-l face la fel de mult ca Jim, îl păstrez de afaceri în timp ce am lovit încă câteva petreceri de Crăciun, completând la petrecerea pro-hohoho-Ibtion din Royal Albert.

Mick ne ține să chicotim cu aceste coșuri amuzante (consultați imaginile de mai jos), despre care credem că face o umplutură excelentă pentru Crăciun. Sau poate că ar trebui să mă gândesc la o barbă …?!

Și dacă tot citiți după acele poze groaznice, avem un tratament pentru dvs. …

Mai multe actualizări de la Super Adorable Raven! A avut prima sa călătorie pe plajă, precum și i -a plăcut în fiecare secundă. A fost atât de distractiv încât a dormit aproximativ 4 ore când a ajuns acasă.

Nu putem aștepta să ne ocupăm de ea de sărbători. Ea este cea mai bună.

Și o lovitură finală de la biroul nostru săptămâna aceasta. Vom face o pauză peste sărbători, cu toate acestea, mai poate apărea cu câteva actualizări.

Fii atent la o nouă publicație video înainte de Crăciun (este la fel de mare ca aceasta din Italia pe care am publicat -o săptămâna trecută), precum și postările de rutină vor reveni la 9 ianuarie 2018.

Sper că v -a plăcut această actualizare de la mine, precum și Jim va reveni cu poveștile sale de rutină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post O carte despre bărbați, un marș despre femei, precum și o discuție despre perle
Next post 30 de cocktail -uri în 30 de zile – Ziua 28: The Toblerone Cocktail