Clasa de Aur Sundaes, un Dr Black Special și Valentine’s Day Fun

, indiferent dacă îți place sau nu, Săptămâna Valentinei este facturată ca cea mai romantică săptămână a anului. Și, de fapt, doar ziua de Crăciun bate pe 14 februarie cu mai multe propuneri de nuntă.

Desigur, Ziua Îndrăgostiților a prezentat un pic pentru noi săptămâna trecută, dar nu atât cât ai putea crede. Nu este nimic mai puțin romantic decât să vi se spună să fie romantic!

Christina și cu mine o vedem doar ca un fel de memento pentru a ne lua în considerare și a ne recunoaște reciproc. Și o scuză pentru un pahar de vin sau două!

Așadar, săptămâna aceasta vorbim de ciocolată și vin pentru Valentine’s, știri despre o nouă gamă incredibilă Sundae disponibilă la cinematografele de evenimente de Arnott și o nouă ediție specială, dl Black Coffee Liquer, nu ar trebui să ratezi.

Sperăm să vă bucurați de această ediție săptămânală.

Cheers – Jim & Christina xx

În această seară, Christina și cu mine suntem la cinematograful de eveniment din Bondi Junction – în clasa de aur de fapt! Dacă nu ați mai fost la un cinematograf de clasă de aur, trebuie să verificați acest lucru. În primul rând, obțineți scaune imense de recliner care au acțiuni motorizate de înclinare și odihnă a piciorului.

Mai bine decât atât, puteți avea mâncare și băutură pe ecran – comandați la bar când intrați și personalul de așteptare vă aduce comanda pe scaun.

Singurul lucru de care trebuie să vă faceți griji este să vă stricați experiența obișnuită de cinema. Este cam ca să pleci în vacanță; După ce ați avut un gust al lucrurilor bune, este greu să vă întoarceți regulat.

Și lucrul care ne -a adus aici în această seară vă va face să vă uitați la următorul dvs. desert, gândindu -vă că aveți nevoie cu siguranță de o vacanță!

Am fost invitați aici în această seară, deoarece chiar și cinematografele lucrează cu biscuiții lui Arnott pentru a scoate la iveală o serie de Sundaes Epic disponibile pe ecranele clasei de aur din Australia …

Dar mai întâi, avem o mușcătură de mâncat. Glisoarele pe care le puteți obține la clasa de aur sunt de fapt incredibile. Cu siguranță comandând acestea data viitoare când vom veni aici.

Directorul grupului pentru Culinary for Event Hospitality and Entertainment Adam Petta, care este responsabil și pentru glisoarele noastre, ne arată cum sunt făcute Sundaes. De asemenea, subliniază cât de epice sunt aceste lucruri.

Scooop după scoolă de înghețată, învârtiți după vârtej de sos. Și apoi s -au prăbușit și integral, biscuiții semnați din gama Arnott merg deasupra pentru a crea patru capodopere diferite.

Adam ne conduce prin toate cele patru diferite Sundaes ale lui Arnott care prezintă Tim Tams, felii de mentă, Monte Carlos și Caramel Crown.

În dreapta – clădirea terminată a lui Adam – este clasicul Tim Tam. În această vază a unui pahar Sundae (exact așa este servit atunci când îl comandați apropo) este fasole de vanilie și obsesie de ciocolată înghețată, fudge de ciocolată caldă, napolitane, bucăți de malț crocante, biscuiți Tim Tam (întregi și sfărâmați), Whippe Frișcă și – desigur – o cireșă deasupra!

Iată o privire asupra unui alt monstru Sundae-sau „Sundae cu lungime de lungmetraj” cum o numește Adam.

Acesta este Full Monte Carlo. Acesta este plin de fasole de vanilie și înghețată de fructe de pădure, biscuiți Monte Carlo, crumble de zmeură, coulis de căpșuni, fid de malț de vanilie, frișcă și căpșuni proaspete pentru o culoare de culoare!

Christina și cu mine încercăm o sundae fiecare – și îmi doresc brusc să nu fi avut atât de multe dintre acele glisoare! Aceste ochelari sunt cu adevărat masivi, așa că așteptați valoare pentru bani atunci când comandați unul.

Vorbind despre acestea, aceste frumuseți sunt de 25 de dolari fiecare și sunt disponibile la cinematografele de la Event și BCC Gold Class din Australia.

În stânga, puteți vedea felia de mentă de mentă. Are buzunare de cipuri de ciocolată și înghețată de obsesie de ciocolată, fudge de ciocolată caldă, biscuiți de felie de mentă, crumble de malț de ciocolată, napolitane acoperite cu choc și frișcă.

Nu mă așteptam să -mi placă mult, dar sfârșesc să -l prefer decât ceilalți. Este mentă, dar nu copleșitoare. Este dulce, dar nu într -un fel prost, bolnav.

Cealaltă Sundae este coroanele sărate ale caramelului, iar aceasta este o creație cu adevărat incredibilă. Te uiți la înghețată de caramel sărat, floricele de caramel sărat, crumble de malț, coroane de caramel, fudge caldă de caramel, frișcă, napolitane clasice și – pentru acea glorie finală de încununare – fagure!

Singurul lucru care lipsește din această vizită la cinema este un film. Și acest lucru este remediat rapid. Suntem aici pentru a urmări o pre-screening a comediei ceea ce doresc bărbații, cu Taraji Henson, Aldis Hodge, Josh Brener și Tracy Morgan.

Henson joacă un agent sportiv cu care se confruntă un plafon de sticlă pus în aplicare de șeful ei și colegii de joc. Un psihic misterios (Erykah Badu) aruncă o vrajă asupra ei, astfel încât să poată auzi gândurile bărbaților. Este o putere care îi ajută cariera, dar dăunează vieții personale. Toate cu consecințe comice, desigur.

Cu filmul nostru (și înghețate enorme), trebuie să încercăm aromele de popcorn ciudate ale evenimentului. Caramel și brânză cu branză Parlor, și floricele nacho de condimente – lucrurile au parcurs un drum lung, deoarece doar dulce sau savuros!

În această după -amiază, mă uit în sus de la tastatură pentru a vedea acest monstru care vine în colțul portului. Cu un orizont în continuă creștere în urmă, este greu să obții o scară pe acești monștri plutitori. Abia până nu suntCisterne semi-trailer pot parca pe navă, care îmi dau seama cât de puțin este.

Suntem foarte norocoși să avem această părere de unde lucrăm. Cu toate acestea, face mai greu să puneți stilouri la sfârșitul fiecărei zile!

În această după -amiază, Christina și cu mine suntem în Charlie Parker din Paddington. Acest mic vorbitor subteran chiar pe strada Oxford este un favorit ferm al nostru.

Se simte ca locul perfect pentru a întâlni două genti dintr -un bar din Londra, care a obținut statutul de top al unuia dintre primele 50 de cocktail -uri din lume. Swift Bar din Soho – Epicentrul de cocktail din Londra – este condus de Bobby Hiddleston, care ne vorbește prin succesul lui Swift.

Între timp, premiatul barman premiat al lui Swift, Hamish Dowie, se află în spatele saltului, amestecând-o pe ilustrarea cafelei irlandeze. Admiterea sa modestă: „Cafeaua irlandeză este un cocktail popular la Swift. Tocmai am făcut unul rece. ”

Acum este unul dintre cele mai solicitate cocktail -uri ale lui Swift.

Duo este în oraș nu doar pentru a arăta despre cât de bun este Swift Bar sau cât de bune sunt cocktailurile lui Hamish. Sunt aici pentru a vorbi despre cea mai recentă creație a domnului Black.

Dacă nu ați auzit de domnul Black, este un lichior de cafea Aussie care a luat lumea de furtună. Îi urmărim pe acești tipi de când s-au lansat pentru prima dată în 2014, originalul lor frigat la rece filtrat și distilat cu drag este o operă de artă.

Am făcut câteva cocktail -uri cu originalul Mr Black – un special de Halloween numit Black Promise și o abordare a espresso -ului pentru minunatul nostru prieten Nikki Parkinson, de la care te -a stilat.

Dar domnul Black a conceput un nou lichior de cafea cu ediție specială, numit Black Amaro.

Erbacee, inteligent amar, citrică, picantă și ușor fructată, cea mai recentă creație a distilerului principal Phillip Moore este excelentă. Amestecând aromele clasice ale semnăturii Mr Black Black Cold-Drip filtrate lichiorul de cafea cu o gamă fascinantă de botanici. Amaro este aproape ca un gin de cafea fără ienupăr.

Orange, lămâie, var, grapefruit, angelica, prunul Illawarra, coriandru, rădăcină de lichior, macadamia, gentian, quassia, caraway și cardamum – este destul de lista de cumpărături, nu -i așa?

Domnul Black și domnul Black Amaro sunt disponibili de la BWS și Dan Murphy la 55 și 75 de dolari RRP.

Și deci Ziua Îndrăgostiților. E aici! De obicei, Christina și cu mine nu facem mare lucru pentru Ziua Îndrăgostiților, deși, evident, încă mai prezintă în viața noastră. Este un mic memento minunat să recunoști și să apreciezi persoana cu care ai ales să -ți împărtășești viața – și asta se poate extinde și la prieteni. Nu trebuie să fie vorba despre acel tip tradițional de romantism.

Astăzi am luat un pic de timp pentru a coborî la apă și a ne bucura de vremea uimitoare de vară. Această grămadă excelentă de flori de la Bloom Daily ajută și ziua de -a lungul unui pic.

Puteți obține buchete unice ca aceasta pentru o ocazie specială sau chiar mai bine, Bloom zilnic are abonamente unde puteți avea livrări de flori săptămânal, în fiecare zi de zile sau lunar-doar Sydney și Melbourne.

Alături de florile, ne -am unit forțe cu ciocolată belgiană Guylain de -a lungul Zilei Îndrăgostiților. Au produs aceste casete de „nume de cuplu” cu ediție limitată pentru a crea un portmanteau unic de romantism.

De ce?

Pentru că de aici provine numele Guylian. În 1960, Guy și Liliane Foubert au început să facă bomboane de ciocolată din casa lor din Sint-Niklaas, Belgia. Acum trufele lor de mare și coajă de mare sunt una dintre cele mai recunoscute forme de cofetărie.

Și văzând că este Ziua Îndrăgostiților, ne -am îndreptat spre hotelul Exchange din Balmain pentru câțiva obrazuri. Alan și Alan Sudale au preluat această instituție Balmain a unui pub și au făcut -o din nou. După câțiva ani tumultuoși de închidere, deschiderea din nou, închiderea din nou … este minunat să vezi o mână constantă la cârmă.

Mai bine este să vezi o oră fericită sănătoasă pentru Ziua Îndrăgostiților, iar cel mai bine este să înveți că Alan este un fan Mad Chelsea. Întotdeauna mi -a plăcut tipul acela!

Cine poate spune nu la o roză de 5 dolari? Lista de vinuri la schimb este destul de bună, deși suntem încă din greu la campanii pentru ca un Chardonnay Scarborough să vină pe listă. Cine e cu mine?

De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să se deschidă bucătăria în curând. Va fi bine, îl simt în oasele mele.

Este întotdeauna periculos să intri în supermarket după câteva vinuri. Cu toate acestea, pe măsură ce zicala iese „de la începuturile beat vine lucruri grozave”.

Am descoperit recent virtuțile din LA FAMIGLIA Bucătărie cu usturoi de usturoi pe care le puteți obține. Sunt absolut delicioase.

Dar dacă blocați o jumătate de roată a lui Brie în felii și introduceți totul înapoi în cuptor timp de câteva minute, creați ceva cu adevărat frumos.

În această dimineață, Christina și cu mine am apărut pentru a -l vedea pe perechea noastră Paul Frasca. S-ar putea să pară un tânăr Kenny G, dar este de fapt jumătate din mega creier din spatele a ceva destul de excepțional.

Paul și partenerul său Ewelina au o companie numită saloane durabile. Ei iau lucruri care au fost întotdeauna considerate gunoi din saloanele de păr și îl transformă în ceva uimitor. Folile aruncate de la ColourinPăr G, s-au re-tăiat în rulouri de aluminiu, carton și hârtie, se colectează pentru a recicla și împreună cu o serie de alte inițiative.

Dar cel mai uimitor, colectează și tăieturi de păr.

În spatele lui Pavel și Christina se află un munte de păr. Toate acestea vor fi transformate în „boom-uri”-tuburi de păr umplute într-un material asemănător cu ciorapi, care este folosit pentru a înmuia scurgerile de ulei. Se pare că părul absoarbe uleiul într -un ritm imbatabil.

Saloane durabile este o companie remarcabilă care face lucruri grozave pentru mediu și pentru industria părului. Întrebați -vă dacă coafurile dvs. au coborât pe traseul Saloanelor durabile. Dacă nu au făcut -o, poate că ar trebui să -i dea lui Paul un inel.

În această seară sunt cu flăcăii. Câteva beri aici și acolo și apoi cină la Fratelli Fresh în oraș. Dacă nu ați mai fost la unul dintre aceste restaurante italiene, ar trebui să faceți o prioritate. Mâncarea lor este excelentă. Acesta este platoul de acțiune al Antipasto. Impresionant.

Pizza mea (nu este ilustrată așa cum am mâncat -o prea repede) a fost, de asemenea, superbă, la fel ca și calitatea personalului. Serviciu excelent pentru clienți. Cu siguranță voi reveni aici.

Ei bine, iată până la sfârșitul unei alte ediții săptămânale. Sperăm că v -a plăcut.

Cheers – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cum să fac un Slam Tim Tam perfect
Next post READING PEOPLE: ONE skill travel has TAUGHT ME