10 motive pentru care Istria, Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! #Shareistria

Istria Croația alcătuiește cea mai mare peninsulă din Marea Adriatică, o utopie de coastă accidentată, plaje și apă albastră strălucitoare care se prăbușește pe țărmuri. Este una dintre cele mai bune destinații de cupluri din Europa. Regiunea folosește liniștea mediteraneană de -a lungul coastei cu ritmul blând al satelor de pescuit standard – Istria albastră – care curge în mod natural în dealurile verzi și pădurile din interiorul sau Istria verde, unde unele dintre cele mai bune vinuri și uleiuri de măsline din Europa sunt produse în natural, natural, sunt produse naturale, Soluri fertile.

Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor!

Mii de ani de istorie și cultură și -au lăsat amprentele înrădăcinate în Istria, în clădiri, peisaje, agricultură, alimente, limbaj și, desigur, oamenii. Există o mulțime de lucruri grozave care fac din Istria cea mai bună destinație de cuplu, pentru orice, de la o pauză romantică, o călătorie foodie, un tur de istorie, aventură în aer liber sau chiar toate cele de mai sus!

Cuprins

Iată cele 10 motive pentru care Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor!

1. romantism mediteranean în Istria, Croația
2. Apa atât de albastră în Istria, Croația
3. Mese romantice lângă mare în Istria, Croația
4. Apusuri de soare spectaculoase în Istria, Croația
5. Hoteluri romantice de lux din Istria, Croația
6. Degustare de vin alb și ulei de măsline în Istria, Croația
7. Activități de adrenalină în Istria, Croația
8. O varietate de peisaje pentru a explora împreună
9. Explorați o întreagă țară într -o singură săptămână!
10. Tot farmecul și atracția Italiei, fără mulțimile din Istria, Croația

Iată cele 10 motive pentru care Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor!

1. romantism mediteranean în Istria, Croația

Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor!

Istria Croația, în timp ce se află tehnic în Marea Adriatică, se simte intens mediteraneană, prin faptul că Mediterana este mult mai mult decât o locație. Mirosul mării, căldura soarelui, bucătăria proaspătă și sănătoasă și sensul că viața se mișcă într -un ritm diferit, rătăcind de la un punct la altul, mai degrabă, dar întotdeauna „la timp”. Vă cufundați în acest tip de stil de viață este cea mai bună modalitate de a vă face o pauză, de a pune deoparte stresuri inutile și de a vă aminti despre ce este viața cu adevărat – mâncare bună, un pahar de vin, o adiere proaspătă a mării și o mulțime de toate, bucurându -vă Viața ta cu oamenii pe care îi iubești!

2. Apa atât de albastră în Istria, Croația

Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! Portul de pescuit Fazana

Regiunile de coastă din Istria se numesc Istria albastră cu un motiv foarte bun, această parte a Mării Adriatice furnizează unele dintre cele mai clare, mai clare ape care pot fi găsite oriunde în lume! Mergeți împreună de-a lungul căilor de coastă și a promenadelor căptușite de copaci din orașe pitorești precum Rovinj și Fazana, apoi uimitoare în apa revitalizantă și energizantă.

3. Mese romantice lângă mare în Istria, Croația

Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! Vedeți de la Stara Konoba în Fazana

Coasta inegală și stâncoasă din Istria este emulată în orașele și clădirile sale care sunt construite pe partea de sus a rocilor cu vedere la țărm, creând unele dintre cele mai romantice priveliști ale restaurantului pe care le puteți imagina. Imaginează -ți o terasă strălucitoare, însorită, practic feliată dintr -o parte stâncoasă de stâncă, care servește bucătărie mediteraneană proaspătă preparată cu cele mai proaspete ingrediente și ulei de măsline fin, peste o priveliște panoramică a mării albastre strălucitoare și a bărcilor cu pânze alunecând neted. Există atât de multe dintre care să alegem, dar două dintre preferatele noastre sunt Stara Konoba din Fazana, unde bucătarul Sanel Berbić pune un stil cu totul nou de pregătire și prezentare la secole vechi tradiții și ingrediente proaspete, locale, și La Puntulina din Rovinj, unde Puteți sta într -adevăr pe stâncile cu vedere la ocean și să vă bucurați în cele mai proaspete feluri de mâncare cu fructe de mare pe care le -ați gustat vreodată!

Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! Priveliștea de la La Puntalina din Rovinj

Consultați TripAdvisor pentru mult mai multe recenzii remarcabile ale restaurantului Istria.

4. Apusuri de soare spectaculoase în Istria, Croația

Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! (Sunset in Porec de Hans Parthes)

Istria are unele dintre cele mai spectaculoase apusuri de soare din întreaga Europă, cu aproximativ 100 km de coasta orientată spre vest pentru a le vedea, întinzându -se de la Umag în nord, până la enigmaticul far Porer din extrema sud a regiunii .

Nici două apusuri de soare nu vor fi niciodată aceleași, întrucât lumina portocalie, roșie și purpurie a soarelui căzut este împrăștiată în apă, care poate fi fie calmă și netedă, creând reflecții fascinante, sau zdrobite și turbulente provocând un dans de lumină și culoare. Găsiți un loc liniștit pentru a vă așeza și a da înapoi de -a lungul țărmului, a împărtăși un pahar de frig, Istrian Malvasia și bucurați -vă de întoarcerea zilei spre noapte.

5. Hoteluri romantice de lux din Istria, Croația

Istria Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! (Lone Hotel, Rovinj de Jiemin Yoon)

Cu o astfel de abundență de naturnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cele mai bune 12 lucruri pe care le -am mâncat în 2012
Next post O excursie la docuri din Isla Holbox: Încercarea de a găsi captura zilei