Cum să fac un Slam Tim Tam perfect

Vin dintr -o linie lungă de biscuiți.

Tatăl meu s -a scufundat la fel de bine ca tatăl său înaintea lui. Cu toate acestea, Tim Tam Slam este extrem de culminant al excelenței dunking.

Dunking -ul este un proces extrem de calificat. Are nevoie de poezie, încredere, o înțelegere profundă a mediului tău. Un eșec pe orice tip de aceste fronturi se va încheia în biscuitul dvs. căzând în ceai. Dunking -ul este greu – totuși merită!

Strategia necesară pentru a scoate SLAM -ul perfect este mai complexă decât orice tip de biscuiți dunk înțeles omului … oricât de primele lucruri sunt în primul rând.

Un Tim Tam – pentru tine Diavolii răi care nu au încercat unul – este un biscuit de ciocolată cu o umplutură cremoasă, precum și acoperită într -un strat de choc.

Penguinul umil al Marii Britanii McVitie este de unde își provine Tim Tams, oricât de mult ca și oamenii, precum și maimuțele, Tim Tams a evoluat pentru a fi o creatură complet mai avansată.

Un slam Tim Tam apare atunci când „bei” o băutură fierbinte cu Tim Tam ca o paie. Lichidul fierbinte umple biscuitul, topind totul în interior. Ești încredințat unui sac de ciocolată cu geniu Melty.

Tim Tam Slam

Iată ce aveți nevoie:

O băutură fierbinte – ceai, cafea, choc fierbinte, mocca, chai … ai ideea.

Un pachet de Tim Tams.

Dintii incisivi – 1 set de.

Iată ce faceți:

Mușcați colțul de pe Tim Tam.

Întoarceți Tim Tam, precum și mușcați colțul în diagonală opus.

Țineți Tim Tam ca o paie, precum și scufundați capătul în băutură.

Suge -ți băutura cu Tim Tam până când câteva dintre băuturile tale gustoase îți sunt în gură.

Oricum, cu atenție, mănâncă -ți rapid biscuitul.

Stabiliți-vă într-un pat de perne pe jumătate tăiat, precum și bucurați-vă de graba plăcerii, în timp ce gura dvs. experimentează gustul nirvana.

Zonele de pericol:

Nu -ți ține Tim Tam în băutură la fel de mult sau se va prăbuși și va dispărea în ceaiul tău. Acesta este un sentiment oribil, precum și – a fi sincer – o greșeală amatoare.

Nu durează la fel de mult să -ți mănânci Tim Tam. A -l menține, precum și a -l admira, este să faceți semn pe o apocalipsă Bickie. Așa cum este scris, așa se va ridica Tim Tam, deci va cădea. chiar în poala ta. extrem de dezordonat.

Mușcarea biscuitului în jumătate se poate transforma în choc-tastrofie. Inturile interioare sunt atât de moi, precum și de squishy, ​​totul se va toamna. Apăsați totul în gură este cu adevărat cel mai bun pariu.

Ce aromă să alegi:

Aici lucrurile devin personale. Îmi place garanția pe care o oferă originalul Tim Tam. Cu toate acestea, doamna Romance trăiește o viață de opulență, precum și îngăduință, precum și așa se bucură de o haină dublă de la Tim Tam pentru a trânti. Ea afirmă că finisajul dublu de ciocolată oferă biscuitului mai multă structură, astfel încât să nu se prăbușească la fel de ușor. Este cea mai subțire netezută despre care am auzit vreodată.

Există atât de multe arome de selectat de aici, în Australia, suntem cu adevărat răsfățați. Marea Britanie, precum și Canada, au o varietate restrânsă de care să se bucure.

Dar recent, jocul s -a modificat din nou! Celebrul Patissier Adriano Zumbo a lucrat împreună cu Arnott pentru a extrage trei noi arome incredibile. Raspberry White Choc, caramelul sărat, precum și Choc Brownie, toate magazinele de succes 3 martie 2014, precum și Slam Nation vor fi în elementul său!

Într -adevăr, aceste noi arome au adus -o pe doamna Romance, precum și pe mine, mai bine împreună: amândoi ne place caramelul sărat, fie să se trântească sau altfel.

Care este aroma ta preferată de Tim Tam? Sau aveți un bickie preferat personal de scufundat?

Imagini de doamna Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mai mult decât un masterclass – descoperind să -i scoată pe stridii direct din mare
Next post Clasa de Aur Sundaes, un Dr Black Special și Valentine’s Day Fun