3 lucruri de care ai nevoie când ajungi în Japonia

Călătoria în Japonia este – într -un cuvânt – Suberashii. Minunat. Dar, la fel ca toate locurile noi de vizitat, există câteva lucruri despre care ne -am dori să știm înainte de a ajunge în Japonia. Iată trei lucruri care îți vor face timpul în țara soarelui răsărit și mai bine.

Un lucru care te lovește când ajungi în Japonia este ciudatul simț al timpului diametric pe care îl obții aici.

Pe de o parte, există vibrația non-stop modernă ultra-modernă, luminile strălucitoare, trenurile de mare viteză și emoția Japoniei. Dar, pe de altă parte, există o senzație de culoare veche frumos pentru țară.

Și funcționează perfect împreună.

Pe cea mai aglomerată stradă tokyo, luminată de neon, va exista un Izakaya confortabil slab luminat sau un mic ryokan, cu o intrare din lemn întunecat și un altar îmbrăcat în mușchi.

Sau în timp ce vă urcați în trenul Shinkansen cu viteză de glonț, puteți ridica un bento convențional de la stație pentru a muta în timp ce mergeți în toată țara, înclinând coturi rotunde la 320 km/h.

Între timp, în orașele mici abia pe hartă, un antic de sushi va avea meniuri cu ecran tactil și wifi de mare viteză.

Este un anacronism care are sens.

3 lucruri de care ai nevoie când ajungi în Japonia

Poate că cel mai bun lucru despre Japonia este cât de acomodant este țara. Lucrurile sunt organizate pentru a face viața mai ușoară.

Atâta timp cât cunoașteți sistemul și trucurile, sunteți sortat.

Aceste trei lucruri îți vor face viața mult mai simplă, deoarece explorezi această țară cu adevărat fantastică.

Treceri de șină

Rețeaua feroviară din Japonia este incredibilă. Este atât de cuprinzător. Te va duce în cele mai îndepărtate puncte de pe harta din orașele River Valley Onsen până la vârfurile de munte din câmpurile de schi.

Aceste treceri sunt disponibile numai pentru deținătorii de pasageri străine, deci este un program pur și simplu de turism.

Treceri feroviare naționale

A avea un Pass JR Rail este cu ușurință cel mai bun pariu.

Include trenuri cele mai bune în toată țara, precum și Shinkansen și câteva feriboturi.

Adesea, achiziționarea de bilete pentru fiecare călătorie cu trenul este confuză, stresantă, plină de complicare și complicată. La fel ca și mult mai scump, dar acest trecere feroviară te acoperă pentru întreaga ta călătorie.

Cumpărați -vă trecerea de șină aici.

Treceri de cale ferată regională

Dacă doriți doar să călătoriți într -o anumită regiune sau prefectură, achiziționarea unui pas de cale ferată regională JR este mult mai ieftină. Doar selectați zona în care doriți să călătoriți, alegeți cât timp doriți ca trecerea dvs. să dureze și să plătiți.

Puteți chiar să găuriți mai adânc și să alegeți zone mai mici din cele șase regiuni principale pentru a economisi mult mai mulți bani.

Singurul dezavantaj al acestui tip de trecere este dacă treceți dincolo de regiunea pe care ați plătit -o, trebuie să obțineți un bilet diferit.

Sau puteți conduce. Iată sugestiile noastre cu privire la conducerea în Japonia.

Cumpărați aici trecerile de șină regională JR.

Internet de mare viteză în buzunar cu wifi portabil

A avea acces la internet atunci când ne aflăm într -o destinație de peste mări este o necesitate, dar găsirea unui magazin și elaborarea celui mai bun preț pentru o cartelă SIM și prețurile datelor este unul dintre cele mai puțin distractive lucruri de făcut în vacanță.

Acest dispozitiv WiFi de buzunar vă oferă un internet nelimitat în Japonia, permite 10 persoane să -l folosească în același timp și să renunțe la 187,5Mbps.

Tot ce faceți este să vă rezervați închirierea WiFi aici, apoi ridicați -o la aeroportul la alegere. Este atât de ușor și de mult mai puțin costisitor decât multe oferte în magazin.

Puteți închiria un wifi de buzunar pe cont propriu sau îl puteți include cu biletele JR Rail Pass.

Liniște sufletească cu o întâlnire și salut aeroport

Îmi amintesc prima dată când am ajuns pe aeroportul Narita din Tokyo, așa cum a fost ieri – a fost de fapt acum aproximativ 12 ani! Nu știam unde să mergem, nu știam cum să achiziționăm bilete de tren sau să intrăm în oraș.

Doar caritatea și harul unui străin complet am reușit să găsim cea mai bună platformă și să transferăm la Shinjuku.

Serviciul JR Rail Meet & Felicită vă oferă liniște sufletească și scoate tensiunea din primele câteva momente din Japonia – și sunt atât de formative atunci când sunteți în vacanță.

În ultima noastră călătorie în Japonia, am ajuns la Narita în Tokyo, îndreptându -ne spre sud spre Okinawa. Ne -am gândit că va fi destul de simplu, dar se dovedește că a fost într -adevăr complicat, cu un transfer în oraș către celălalt aeroport din Tokyo.

Dacă numai am fi avut o întâlnire și salut!

Vă puteți rezerva întâlnirea și saluta aici.

Un local vă întâlnește la sosiri, vă ajută cu trecerile de șină, colectarea WiFi și călătoria dvs. în continuare.

Aceasta implică că vă puteți concentra pe a vă bucura de fiecare minut din timp în această remarcabilă destinație de călătorie.

Pentru mult mai multe povești despre Japonia și ce am descoperit la timpul nostru aici, consultați biblioteca noastră de povești despre Japonia aici.

Această poveste include legături de afiliere care nu vă vor afecta sau nu vor schimba prețul. Dar vom primi un pic de bani dacă cumpărați ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 5 things to Do at home while your travel is on Hold
Next post 8 things You might get with the P1620 travel tax