Ce trebuie să faceți cu 7 zile în New South Wales

, sud -estul, specificarea New South Wales în Australia este populară pentru orașele de coastă captivante, insulele uluitoare, precum și o multitudine de parcuri naționale. Bijuteria Specificației este capitala sa, Sydney, cu celebra Opera din Sydney, precum și Harbour Bridge, care prezintă apelul acestui oraș port.

În interior, veți descoperi Munții Blue Jagged, pădurile tropicale nelimitate, precum și orașele normale de ieșire pe care vă așteptați să le descoperiți departe de coasta din Australia.

Noua Țara Galilor de Sud a fost mult timp una dintre primele opriri pentru backpackers, precum și călători, deoarece atât de multe terenuri din Sydney pentru a -și începe aventurile australiene.

În acest articol, vă vom ajuta să planificați o excursie de 7 zile în New South Wales, cu concepte despre unde să stați, ce să vedeți, unde să mâncați, precum și ce să nu ratați. Hai să o facem!

Vezi și: Exact cum să obții o viză de lucru în Australia

2 zile în Sydney

Vom începe planul de călătorie de 7 zile în New South Wales, cu 2 nopți rapide în Sydney. Planul dvs. bugetar pentru Australia va fi cel mai probabil suflat chiar aici, în orașul Cosmopolitan, cu toate acestea, Sydney folosește o valoare excepțională pentru bani, precum și merită fiecare ban.

Evident, veți dori să vă îndreptați, precum și să vedeți Opera din Sydney, precum și podul Harbour, cu toate acestea, există câteva locații mai puțin cunoscute cu rata dobânzii în timp ce sunteți aici.

Pentru a obține un pic de pe pista, gândiți -vă să faceți un cârlig de pub în Surry Hills. Dacă o faceți, nu ratați bara de butoane, o gaură generală în articulația peretelui, cu o listă substanțială de băutură, inclusiv whisky -uri excepționale.

Pentru o atracție despre care puțini Sydneysideri înțeleg, inspectați Grădinile Rezervorului Paddington. Acestea sunt sub nivelul străzii, precum și integrează oțelul, precum și structurile de cărămidă ale avansării industriale istorice contemporane, cu un design superb de grădină.

De asemenea, pentru a obține o vedere excelentă asupra Operei din Sydney, vă sugerez să vă îndreptați spre Pylon Lookout Point pentru o panoramă uimitoare a întregului port.

Dacă vă întrebați unde să stați în Sydney, inspectați această publicație care listează cele mai bune cazare, precum și cartiere.

1 zi în Munții Albastri

O excursie în New South Wales nu ar fi totală fără o zi în Munții Albastri. La puțin peste 90 de minute la vest de Sydney, acest soi de munte dur este înțeles pentru peisaje uluitoare remarcabile, păduri de eucalipt dense, sate captivante, grădini, precum și cascade.

S -ar putea să petreceți rapid zile zile verificând această regiune uriașă, cu toate acestea, o excursie de o zi va fi suficientă în acest itinerar NSW de 7 zile.

Pentru a ieși chiar aici, vă puteți lua mașina de închiriat sau puteți angaja o afacere de excursie de la Sydney. Există multe oferte pentru excursii de o zi în Munții Albastri, precum și o mulțime de ele vor include, de asemenea, o croazieră pe râu sau o excursie cu Gondola în parc.

Indiferent de călătoria pe care alegeți să o duceți în Munții Albastri, asigurați -vă că vedeți orașul Katoomba, precum și cascada Katoomba. Chiar aici puteți descoperi totul despre istoria aborigenă din Munții Albastri, precum și despre Legend of the World Popular Three Sisters Formation Rock.

2 nopți în Hunter Valley

Hunter Valley este una dintre principalele regiuni de vinificație din Australia, cu peste o sută de vinării care pun peisajul pitoresc din apropierea coastei. Chiar aici puteți face drumeții cu pădure tropicală antică, puteți vedea cascade care se prăbușesc, precum și să experimentați o diversitate remarcabilă de animale sălbatice.

De asemenea, puteți vedea Parcul Național Wollemi, care este unul dintre cele mai mari din New South Wales. Casa superba Wollemi Want Tree, Parcul Național folosește o alpinism grozav, drumeții, canotaj, precum și oportunități de tracțiune.

Vă sugerez să vă bazați pe coastă, precum și să verificați în interior în fiecare zi de aici. Caves Coastal Beachside Hotel este un set mișto de cazare care este destul de aproape de Hunter Valley. 18 apartamente private pe plajă sunt amplasate ideal sub dune, precum și accesat doar de bordurile de cherestea în stil Hamptons.

Fotografie de: LuxuryEscapes.com
În timp ce vă aflați la hotelul de pe coasta peșterii coastă, vă sugerez să consultați Hunter Valley, cu toate acestea, organizați, de asemenea, vizionarea balenelor, scufundări, drumeții, precum și alte activități de -a lungul coastei. Există multe pentru a vă menține agitați pentru câteva zile.

☞ Faceți clic chiar aici pentru toate opțiunile de cazare din Hunter Valley pe Booking.com

1 zi în Outback NSW

Pregătiți -vă pentru un pământ extrem, precum și pentru dezolant, împrăștiat cu situri aborigene sacre, precum și cu o frumusețe naturală bântuitoare. Topografia chiar aici este fascinantă. Amplasat între pustiile aride până laE -vest, precum și estul de coastă ploios, terenul chiar aici erupe cu vârfuri de rocă spectaculoase, precum și cupole, toate rezultatul activității vulcanice antice.

Aici puteți căuta opale în orașele miniere ale Lightning Ridge, precum și pe stânci albe sau să consultați istoria bogată a Dubbo. Vă puteți petrece timpul în regiunile mai mici sau în sus în munții îmbrăcați de zăpadă.

Oriunde selectați să vedeți în Outback of New South Wales, veți fi uimit de calmul înfiorător, precum și de apelul dezolant care a atras exploratorii de outback de secole.

1 zi în Insula Lordului Howe

Una cu ușurință una dintre cele mai binecuvântate destinații din Noua Țara Galilor de Sud, Lord Lowe a fost întotdeauna una dintre locațiile mele mult iubite pentru a escapa, precum și a căuta ceva soare, precum și natură.

Împărțit de reciful de coral cel mai sud al lumii, această insulă uluitoare poate acasă doar 400 de oaspeți la un moment dat, făcându -l să se simtă un pic VIP.

Imagine de Wikicommons

Deoarece peste 60% din insulă este protejat, face o destinație excepțională de păsări, pe lângă o locație pentru a verifica o diversitate uimitor de bogată de floră, precum și faună.

Parcul marin al insulei Lord Howe protejează, de asemenea, recifurile de corali care se află chiar în largul insulei, care furnizează vizitatorilor cu snorkeling uimitor, precum și oportunități de scufundare.

Insula în sine este oferită ca un patrimoniu mondial, precum și pentru cea mai bună locație pentru surfing, caiac, ciclism, precum și drumeții.

Pentru a ajunge chiar aici, va trebui să luați un zbor de 2,5 ore de la Sydney sau Brisbane, așa că mulți vizitatori selectează să stea mai mult de 1 zi. Cel puțin, trebuie să zbori dimineața devreme, precum și să te întorci la Sydney a doua zi după -amiaza târziu.

Desenați acest plan de călătorie

Încercarea de a forma toate acestea până la 7 zile ar fi extrem de dificilă, cu toate acestea, este posibil. Dacă puteți dubla acest lucru într -un plan de călătorie de 14 zile, atunci l -aș sugera extrem de mult. Petreceți de două ori mai mult timp în fiecare loc sau adăugați noi opriri precum Insula Norfolk, coasta de sud, precum și Byron Bay.

Majoritatea noilor Walers South, precum și călătorii în această regiune vă vor spune că 7 zile nu sunt aproape suficiente, cu toate acestea, dacă este tot timpul pe care trebuie să îl consultați, acest plan de călătorie trebuie să se descurce bine pentru dvs. Asigurați -vă că închiriați un vehicul pentru a vă asigura că aveți flexibilitatea pentru a verifica, precum și nu vă risipiți timpul în așteptarea autobuzelor, precum și excursii de zi.

Îți place acest articol? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un partener Amazon, precum și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru indică că facem comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru, precum și achiziționarea de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Insula Phu Quoc, Vietnam: un mini ghid de călătorie
Next post WHY travel CAN change THE world