Întrebați -l pe Kate: Vreau să călătoresc, cu toate că iubita mea nu

Kate aventuroasă include legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi face o compensație fără cheltuieli suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Preocuparea din această săptămână este legată de conexiuni, precum și exact cum se formează în contextul călătoriei de lungă durată.

Am crezut că pot să apară doar cu o întrebare.

În prezent sunt într -o legătură, precum și de peste un an, cu toate acestea, inima mea este pusă la călătorii pe termen lung la sfârșitul acestui an. Cu siguranță voi merge- nu sunt sigur dacă va veni la fel de bine. Am mai discutat înainte, însă nu vreau să -l împing. Singura problemă este că mă simt extrem de egoist pentru că fac acest lucru. Ce ai efectua în această situație?

Cred că înțelegeți deja răspunsul la acest lucru.

Cei mai mulți călători de lungă durată pe care i-am înțeles că au petrecut ani de zile visând, planificând, precum și economisirea de bani înainte de a face cu adevărat scufundarea, precum și de a pleca în călătoriile lor. Dacă iubita ta nu face niciun tip de lucruri acum, cu mai puțin de un an înainte de data de plecare, când va merge?

Adevărul că abia ați discutat acest lucru cu iubita dvs. este destul de povestitor.

Deci asta răspunde la această întrebare. Dar conexiunea dvs. este salvabilă?

Menținerea unei conexiuni atunci când un partener călătorește de lungă durată este un lucru incredibil de provocator de făcut. Aș sugera să faceți acest lucru doar dacă aveți o relație extrem de puternică, aveți abilități de comunicare fenomenale, precum și planificați un viitor împreună.

Dacă aveți o conexiune de genul acesta, atunci, în toate mijloacele, optați pentru aceasta. Dar dacă nu sunteți mai degrabă acolo, a rămâne împreună va provoca mult mai multă durere pe termen lung.

Mesajul meu către tine: este mult mai bine să ai o despărțire pașnică, amiabilă, acum decât o despărțire dezordonată, desenată, în timp ce ești nenumărat de mile distanță.

Vă rugăm să nu vă simțiți vinovați – nu sunteți egoist. Tu nu esti casatorit. Nu aveți copii. Deși lucrurile pot fi provocatoare la început, toată lumea se va vindeca din acest lucru. Îți datorezi să mergi după visele tale. Nu vrei să fii pe patul tău de moarte, crezând despre călătoria de vis care a alunecat de sub degete.

Am senzația că mi -ai compus, deoarece o parte din tine este pregătită să -ți încheie legătura cu iubitul tău. Vă ofer permisiunea. Să fie aceasta binecuvântarea ta.

Vă doresc tot mult noroc în orice alegeți să faceți.

Vrei ca Kate să -ți răspundă la întrebarea de călătorie? Trimiteți un e -mail la Kate [la] Adventurouskate Dot Com și, eventual, al tău vor fi răspuns la săptămâna viitoare!

Obțineți actualizări prin e -mail de la Katenever Miss a Post. Dezabonați -vă oricând!

PrenumePrenume
Ultimul nume de namelast
E -mailul dvs. e -mail
Trimite

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Găsirea mult mai mult decât Dracula în România
Next post Rețeta perfectă a burgerului