Crăciun, Revelion, precum și orice între ele

Wow! Este întotdeauna uimitor exact cât de mult sunt un Crăciun neclar, precum și un an de Anul Nou, atunci când încercați, precum și priviți înapoi la toate – precum și nu doar din toate plăcintele tocate, precum și de la Brandy.

Oricum, întrucât aceasta este prima noastră publicație pentru 2019, am crezut că vom fi la curent cu ceea ce va trece la pauză bucuroasă. Pe lângă faptul că nu vă faceți griji, nu este vorba doar de acele plăcinte tocate, precum și de Brandy!

În această ediție, avem filme de Crăciun, brunch -uri de roze fără fund, remodelări minunate pe un pub de patrimoniu, furtuni, boluri Buddha, precum și artificii de program!

Sperăm să vă bucurați de această ediție obișnuită, precum și de faptul că 2019 a început superb.

Cheers – Jim & Christina xx

Este penultima noapte înainte de Crăciun (da, asta implică cel de -al 22 -lea!) De asemenea, am ales să intrăm cel mai bine în „spiritul” lucrurilor cu o băutură mixtă, precum și un film de Crăciun la cinematografia din epoca de aur, precum și cu bar în Surry Hills. Această locație este cea mai bună în colțul de unde am folosit pentru a trăi, așa că există chiar și mai multă nostalgie pentru noi să ne întoarcem chiar aici decât dacă am fi chiar aici pentru a ne uita … casa singură!

Desigur, ar fi impolit să nu profitați de băuturile mixte excepționale pe care le au oferit la pre-show-ul epocii de aur. Negronii lor sunt metoda de a merge.

Cinema -ul în sine este destul de mișto. Este în vechea clădire Paramount, unde au fost păstrate filmele, precum și distribuite. Acest ecran readus a fost locul în care directorii vor veni la noile versiuni pre-ecran în anii 50, precum și estetica este încă puternică aici. Acesta se află doar în jur de 60 de persoane, așa că trebuie să fie solicitați fie să rezervați sau să fiți extrem de norocoși.

Cinema -ul din epoca de aur are o istorie interesantă (puteți verifica aici) care se întinde din anii 1920 până în anii ’70.

Nu cred că există un film de Crăciun mult mai bun decât House singur, deși Die Hard este destul de sus acolo, precum și am descoperit recent că mireasa prințesă ar putea conta și ca un flick Chrimbo – am găsit un Moș Crăciun pe Peretele dormitorului nepotului recent. Ce scoolă!

După film (ce clasic) ne -am îndreptat spre Balmain pentru a inspecta încă un clasic vechi. Hotelul Exchange de pe strada Beattie s-a redeschis. Din nou. S-ar putea să vă țineți cont de a vă spune despre redeschiderea din august, după o lungă perioadă de a fi închis.

Ei bine, asta nu a durat mult timp și ușile s -au închis atunci când mult mai mult după aproximativ 6 săptămâni. Din fericire, însă, există un nou nume deasupra ușii, precum și lucrurile nu doar arată promițătoare, ci arată, de asemenea, mult mai durabil.

Am discutat cu guvernul, Alan, care intenționează să construiască mult mai mult un aspect de cooperare în pub, ceea ce, în mod ideal, îl va face nu numai mai aglomerat, de asemenea, de asemenea, mult mai multă parte a comunității regionale. Cu toții cerința mult mai mult din asta.

Suntem atât de încântați să vedem ușile acestei locații rămânând deschise. Este un pub vechi minunat. Asigurați -vă că veți coborî acolo pentru a -l inspecta – precum și pentru a ține pasul cu câteva dintre ofertele speciale pe care le oferă în spatele barului, precum și în bucătării. Lucruri destul de grozave!

Exchange Hotel, 94 Beattie Street, Balmain

În această dimineață – cu o zi înainte de Crăciun – ne grăbim metoda peste portul Sydney spre est – pentru a spori Bay în adevăr – pentru brunch -ul de Crăciun cu prietenii noștri remarcabili, Danny, precum și Vicki. În ciuda vremii diferite, astăzi este ideal pentru o dimineață lângă port.

Regatta a crescut Bay este un restaurant minunat peste apă în mijlocul câtorva dintre cele mai spectaculoase iahturi private din port. Cred că chiar și în sezonul de iarnă, această locație ar fi o zonă excelentă pentru o masă … cu toate acestea, într -o zi frumoasă de vară ca astăzi, este cea mai bună locație.

Ne întrebăm exact cum ziua ar putea obține orice tip de mult mai bun atunci când rosé începe să curgă. Da, sunt doar 10 dimineața, totuși este Crăciunul! Până la sfârșitul lunii martie 2019, Regatta își oferă brunch -ul Rosé fără fund pentru 80 de dolari. Verificați -l chiar aici, precum și toate celelalte lucruri pe care le -au desfășurat.

Mâncarea care include rosé este de asemenea remarcabilă. De la un pic amuzat de iaurt de vanilie, precum și de granola (în situația în care ți -a lipsit micul dejun) până la Jamon, precum și croissantele umplute Gruyere, fluxul stabil de mâncare roșie, precum și convo -uri distractive face pentru cea mai bună duminică noi, noi Am avut de mult timp.

Și tocmai de când masa nu implică faptul că roza este. Ne aducem băuturile pe balconul minunat, precum și încântarea la soare. Când sunteți online în Sydney, este destul de simplu să nu vă amintiți ce este un oraș minunat cu adevărat.

Mulțumită locații de genul acesta, precum și mulțumirii lui Vicki, precum și lui Danny pentru că a venit cu un plan pentru captura noastră de Crăciun, indicatorul Splendor Sydney trebuie să ofere.

Mai devreme sau mai târziu (cred că a fost mai devreme) rosé se termină. Așa că ne mutăm la băuturi mixte, precum și la bere. extrem de înțelept. La fel ca și (probabil) după amiază până acum. comcomplet acceptabil. Am discutat că este Crăciun, nu?

Și cel mai bine pe cue, suntem aici: Ziua Crăciunului! La fel de uimitor, singura dovadă fotografică pe care o avem este aceasta: un pavlova spectaculos (bine făcut, Christina, precum și mama ei), precum și un tort de brad destul de uimitor de la perechea noastră Steph.

Apropo, Pavlova este din rețeta de prostie a mamei Christinei pe care o puteți descoperi aici. La fel ca și topping -ul, care este noul favorit al lui Christina, este un caș de lămâie pe care îl faceți cu toate gălbenușurile de ou rămase din bezea Pavlova. extrem de inteligent.

Cu toată nebunia de Crăciun, Christina, precum și am venit la hotelul Woolwich Pier din Woolwich pentru a inspecta uimitorul reamenajat pe care l -au făcut chiar aici, precum și pentru a proba noul lor meniu.

Cu vedere la padocul de capră (nume excelent), precum și strălucirea podului din portul Sydney, balconul acestui mare pub este uimitor. Pe lângă montarea de noi ferestre din sticlă, s-au ocupat să coboare balustrada balconului, astfel încât să puteți avea o vedere atunci când stați la prânz.

Recondiunile la pub merg toată metoda cu aceasta. De la sistemul de acoperișuri de balcon, precum și de punte până la grădină, la care vom ajunge într -un minut. Totuși, mai întâi, mâncarea!

Meniul a fost dezvoltat pentru a forma un concept de combinație fascinant. parte franceză Bistro, parte japoneză Izakaya. De asemenea, a programului un strat sănătos de licență inovatoare pentru târgul de pub tradițional, stilul italian, precum și bucătării contemporane australiene Laissez Faire pentru a adăuga influență.

Există întotdeauna un pericol cu ​​meniurile de fuziune în care locația nu înțelege ce dorește să fie. Cu toate acestea, bucătarul șef Glenn Tabudlo a păstrat cele mai bune frâiele, precum și a ghidat mâncarea în exact direcția pe care o urmărește, luând tot ce este mai bun din fiecare bucătărie.

Entrele noastre, care ar putea fi rapid plăci sau chiar o masă ușoară pe cont propriu, sunt delicioase. Burrata mea cu vegetale prăjite Mille Feuille, precum și un pesto exultant bogat lovește locul.

Tarta de ton a Christinei are mult mai mult din influența japoneză pe care am fost dornici să o încercăm. Ponzu, precum și wasabi, cu peștele complet tăiat, oferă un zing sărat în farfurie, în timp ce biscuiti de orez, susan, precum și pansamentul shishu au pus o suprafață pe marginea japoneză. De asemenea, pentru a da din cap în direcția Franței, fritele de cartofi crocante oferă tonului încă un mediu până la gură!

Rețelele, pentru care am luat sugestii, sunt abundente, precum și frumoase. Zona de bucătărie a lovit zona minunată care integrează generozitatea mâncării de pub cu finețea, precum și complexitatea bucătăriei unui restaurant la nivel bun.

Surful meu, precum și gazonul – o masă pe care nu am cumpărat -o de vârstă – este o sărbătoare. Friptura de file mignon este groasă, precum și în mod clar o carne de înaltă calitate. Este gătit extrem de mult pe partea medie a mediului-rar, ceea ce este un pic de rușine. De obicei, îmi aleg fripturile rare, cu toate acestea friptura este suficientă pentru a fi încă fragedă, suculentă, precum și aromată.

Crevetele uriașe Yamba sunt practic la fel de cărnoase ca friptura, oricât de ușor aromată, precum și sosul de biscuiți de homar este excelent. Masa include, de asemenea, chipsuri uriașe, groaznice, „Pont Neuf”, precum și Kale braised, precum și frunze de sfeclă.

Totuși, primarul Christinei este altceva. Trei ravioli uriași, umpluți cu creveți, precum și somon, vin cu ardei spanioli prăjiți, arpagic, firimituri de aluat, precum și cheddar afumat. La fel ca și crustașa bogată, precum și bulionul de unt de vanilie creează un fel de mâncare excepțional.

Brațele noastre de cauciuc se răsucesc pentru a indica meniul de desert. Cheesecake -ul deconstruit arată partea, cu cupola roșie strălucitoare, firimituri minunate, precum și ciocolata albastră, cu toate acestea, sorbetul de acasă este crocant, precum și răcoritor într -o zi atât de caldă – precum și pe lângă acea mâncare dinaintea ei.

După prânz, verificăm pub -ul, precum și remodelările sale cuprinzătoare un pic mai mult.

Din cap spre diferite încarnări ale hotelului, precum și epoci, designerii de stil Alexander & Co. s -au descurcat bine pentru a integra strămoșii din anii 1800, precum și vibrația sa de uz casnic, în timp ce încă se modernizează, precum și o fac un loc fermecător de cină. Marea scară cu remarcabila sa murală, luminile Art Deco, precum și cărămida supusă au pus cu adevărat scena.

Fiecare spațiu – în afară de vechea bară, pe care au lăsat -o așa cum a fost – a fost realizat. Odată cu barul, partea modernă în stilul mesei din pub este ușoară, precum și luminoasă, ideală pentru familii.

Afară, grădina de bere este spațioasă, precum și multă nuanță, potrivită pentru întâlniri de gospodărie sau o noapte de întâlnire de seară.

Ne plac atingerile suplimentare, cum ar fi semnalizarea de pe pereți, detaliile din mobilier, iluminarea blândă, precum și programul priveliștilor, care practic fiecare spațiu profită acum la maximum.

Acesta nu a fost un pub sărac până acum, însă acum este unul pe care îl vom recomanda tuturor. Este o zonă excelentă pentru o masă fermecătoare, pentru prieteni buniPrindeți -vă sau – așa cum subliniază proprietarul Justine Laundy – ideal pentru petreceri uriașe de uz casnic: „Nu este neobișnuit de patru generații să satisfacă în acest hotel.”

Cu doar o zi sau două la stânga anului 2018, mai este timp pentru noi să ne ocupăm de câțiva prieteni buni înainte de sfârșitul anului.

Am apărut în oraș pentru a -și petrece ziua cu colegul nostru Tori, care s -a terminat din Marea Britanie. Este întotdeauna minunat să o vedem la fel de bine, precum și ne distrăm foarte mult.

Fără îndoială, în încercarea de a aduce o cultură în chaturile noastre de obicei destul de abstracte, ea este organizată pentru a ne satisface în galeria de artă din NSW. În momentul de față, există un afișaj al artistului aborigen Judy Watson, cu câteva piese extrem de emoționante.

Dacă aveți șansa, ar trebui să o inspectați.

În această seară, avem un vizitator! Bunul nostru prieten Rohan a făcut călătoria toată metoda de pe plajă. Pentru a -și recunoaște eforturile, l -am mulțumit la Ferry Wharf cu un pahar de șampanie. Este cel mai puțin pe care l -am putea face.

Rohan este într -adevăr unul dintre cei mai vechi prieteni ai noștri, pe care Christina îl satisface cu doar o săptămână înainte de a mă satisface!

În această seară, mai avem un vizitator! Colegul nostru James – care este din Melbourne. Prin procură, el este cel mai vechi prieten al lui Christina, fiind partenerul bunului ei prieten Julia, pe care a înțeles -o pentru că anul 7.

Am ajuns la pizzeria noastră regională – a fost conceptul lui James („Alegeri de stil de viață, Jim”), cu toate acestea ne place metoda pe care o crede. Pizzele de la Capello Ristorante de pe Darling Street, Balmain sunt remarcabile, precum și restaurantul, așezat într -o veche casă de gresie colonială, este chintesențial Sydney.

Pentru a totaliza experiența Balmain a lui James, l -am adus într -un loc mai regional: Euforia Cafe, care este chiar pe drumul de la Balmain East Ferry Wharf. În timp ce James, la fel de bine ca și eu pentru sandvișuri prăjite, Christina a ales să încerce unul dintre noile lor boluri Buddha.

Cu o bază de fasole proaspătă, roșii, morcovi, quinoa, porumb, precum și varză, primiți o opțiune de trei suplimente de adăugat. Christina a plecat pentru avocado, FelAfel, precum și hummus. extrem de înțelept. De asemenea, puteți să vărulați în halloumi, slănină, ou … destul de mult, însă nu cred că face ca sănătatea și starea de bine să lovească bolul.

Chiar la timp, se întâmplă 31 decembrie. La fel de bine, cu ea, furtuni!

Am avut toate obiectivele de a vedea noul an într -o sărbătoare a străzii pe drum … Cu toate acestea, cred că acum este în afara cărților. Christina, la fel de bine, am fost lovită de fulgere înainte, precum și nu vreau cu adevărat să se întâmple din nou!

3 … 2 … 1! Anul Nou mulțumit! Artificiile de pe portul Sydney în acest an sunt incredibile. Merită să stai în dușul de ploaie aparent coregrafat, care a început exact în același timp. Uneori, cerul este atât de luminos, este practic ca lumina zilei. Ce metodă pentru a vedea noul an.

Sperăm că v -ați încântat în ediția din această săptămână (și prima) din acest an). Suntem plecați în piscină – precum și eu pot lucra și la stilul meu. Tipul lui Christina mă face să arăt rău!

Happy 2019 – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Jaipur, India – Explorarea orașului roz
Next post TNN: Cum să faci voluntariat în ferme din întreaga lume