Recapitularea lunară AK: martie 2018

Kate aventuroasă include legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Dacă viața mea de călătorie poate fi scindată perfect la jumătate, aceasta este luna în care ar trebui să fie făcută. Înainte de Antarctica. După Antarctica. Cea mai importantă, mișcătoare și frumoasă călătorie din viața mea.

Jumătate de lună a fost petrecută la bordul Diamantului Oceanului, cu șapte zile de explorare a Antarcticii și două zile traversând pasajul Drake în fiecare drum. Am adăugat o zi completă în plus în Ushuaia și odată m -am întors la New York, am petrecut timp explorând celelalte orașe unde am trăit cândva.

Unde am fost

Ushuaia, Argentina

Insula Stonington, Crystal Sound, Insulele Yalour, Port Charcot, canalul Lemaire, Insula Cuville, Paradise Harbour, Insula Danco, Wilhelmina Bay, Graham Passage, Cierva Cove și Deception Island, Antarctica

New York, New York, SUA

Fairfield, CT, SUA

Reading și Melrose, Massachusetts, SUA

Loc preferat

Antarctica, toate, în fiecare minut.

Repere

Fiind umilit de Antarctica. Acest loc nu a fost nimic în schimbarea vieții. Am intrat în ea extinsă în această postare și rămâne una dintre piesele mele preferate pe care le -am făcut vreodată.

Nu doar caiac, ci fiind caiac în Antarctica. Kayaking -ul a fost uimitor – frumos, pașnic și a simțit că ești singur în lume. Dar, dincolo de asta, caiaculii erau un grup separat pe barca din Antarctica – s -a simțit cu adevărat ca și cum am fi cei mai cool oameni de la bord.

Făcând plonjele polare! Am sărit în apă 32F/0C, la sud de Cercul Antarctic din Insula Stonington. La început am fost îngrozit, dar a fost încântător! Și da, saltul este pe film și există un aisberg în fundal pentru a -l arăta!

Întâlnind atât de numeroși oameni interesanți în Antarctica. Într -adevăr, a existat o colecție interesantă de oameni la bord, de toate vârstele, din întreaga lume. Sper să le văd din nou în viitor.

Noroc pe pasajul Drake. Cea mai frecventă întrebare pe care am primit -o de la veterinarii din Antarctica este: „Cum a fost Drake?” Și sincer, am avut cu adevărat noroc. Pasajul Drake este acasă la unele dintre cele mai dure mări din lume, iar unii dintre prietenii mei blogger și -au petrecut trecerile aruncând. A fost tăios pe drumul în jos, dar nu la fel de rău pe cât ar fi putut fi; La întoarcere, căpitanul a ales să plece cu o jumătate de zi devreme pentru a evita furtunile și a fost doar puțin mai rău.

Aterizarea în Ushuaia. Probabil cea mai frumoasă aterizare pe care am avut -o vreodată – astfel de munți zimțiți uimitori. Dacă zburați spre Ushuaia, încercați să obțineți un loc pe dreapta!

O zi frumoasă în Tierra del Fuego. Am ajuns în Ushuaia cu o zi mai devreme, am avut noroc cu vremea și am ajuns să explorez un parc național spectaculos Tierra del Fuego din Sunshine. L -am oprit perfect cu un meniu interesant de degustare Patagonian la Kalma Resto.

O mulțime de activități distractive în New York. Stau într-o peșteră cu sare, un bar japonez de jazz, se plimbă prin Central Park, văzând toți prietenii mei, chiar și prima mea sesiune de cupping ca parte a terapiei mele pentru o accidentare. Oh, și Stormy Daniels la 60 de minute, văzând petrecerea la barul meu local a fost distractiv. (Stormy: „Am văzut -o ca o tranzacție.

Marșarea legilor privind armele sensibile în marșul pentru viața noastră din New York. Am fost onorat să particip la acest protest, la aproape 20 de ani după ce am pornit pentru prima dată pentru controlul armelor la un an după Columbine. Și rămân profund plin de speranță că acest moment este de partea sănătății. Cine controlează narațiunea controlează totul și nu am mai controlat niciodată narațiunea ca aceasta.

O călătorie improvizată în Connecticut pentru pizza. Se pare că Frank Pepe merită hype – și cumva am mers la facultate în apropiere timp de patru ani, fără să merg vreodată acolo.

O călătorie acasă – și un duș pentru copii! O prietenă dragă de acasă a fost dusă cu dragoste în timp ce se pregătește să -și întâmpine fetița mai târziu în primăvara acestui an.

Păstrând una dintre marile mele rezoluții pentru 2018: nu mai multe autobuze acasă la Boston. Autobuzul este cel mai accesibil și multe moduri convenabile de a ajunge de la New York la Boston, dar este mizerabil și incomod, mai ales dacă există trafic, iar spatele meu mă doare zilele următoare. (Îmbătrânirea este distractiv.) După Crăciunul trecut, am ales să -mi prioritizez confortul și să încep să iau trenul în schimb. Costă de aproximativ 3-5 ori mai mult decât autobuzul, dar puteți obține rate mai mici în avansare și este de un milion de ori mult mai plăcut.

În cele din urmă, luna aceasta m -am alăturat Societății Scriitorilor de Travel American. Una dintre cele mai dificile dileme din industria blogging -urilor de călătorie este modul de cuantificare care bloggeri au cea mai mare valoare. Numeroase organizații au încercat; Nimeni nu a reușit. SATW este o organizație prestigioasă și este greu pentru mulți bloggeri să îndeplinească cerințele lor, astfel încât numeroși bloggeri de elită se alătură în acest an. De asemenea, au o conferință în Barbados în septembrie …

Provocări

Am avut o reacție proastă la plasturele scopolaminei Inullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Geocaching sau bust! Geocaching pe Etaway
Next post Explorarea lacului Geneva, Wisconsin