O seară în Dallas cu un superstar britanic

Kate aventuros este format din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi face o compensație fără cheltuieli suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Acesta este materialul de marketing sponsorizat de Chase. Toate opiniile, ca întotdeauna, sunt ale mele.

Este seara la Dallas, precum și momentul a sosit. Interpreta noastră, un legendar rocker britanic, precum și cântăreț, a cărui muzică ne-a pătruns viața de zeci de ani, iese pe scenă. Niciun act de deschidere, deoarece cine s -ar putea deschide pentru el?!

Și acolo este, așa cum l -am imaginat întotdeauna. Un costum de lavandă scânteie. Ochelari de soare extravaganți.

Se așază la Marele Pian în piticul pe scenă, precum și joacă o singură coardă. A G, precum și un G cu mâna stângă. A B, precum și un D, precum și un F#, precum și un B cu dreapta lui.

O coardă. Asta este nevoie. Este prompt evident ce melodie urmează să joace, tonul despre cizmele electrice, precum și costumul Mohair. Este unul dintre o mulțime de hituri prețuite, precum și mulțimea îl pierde absolut.

Există puțini interpreți care pot face un strigăt de stadion cu o singură coardă.

Balansare în statul Lone Star

Nu am fost niciodată la Dallas în viața mea, însă sunt chiar aici pentru cel de -al treilea eveniment pentru a alege Chase Cardmembers. Dacă aveți cardul de semnătură British Airways Visa de la Chase, aveți acces la evenimente de semnătură pe tot parcursul anului. Aceste evenimente sunt doar pentru cardmembri, precum și nu sunt disponibile publicului.

La începutul acestui an am fost la o cină formală în San Francisco cu fostul bucătar personal al prințesei Diana, precum și am ajuns să vorbesc cu el despre William, precum și despre Harry. Unde mai poți face asta? Mai târziu, am mers într -o noapte de combinație culturală spaniolă, precum și într -o locație spectaculoasă, pe care am verificat -o vreodată în New York. Urmați linkul chiar aici pentru a vedea o galerie a experiențelor incredibile pe care le pot accesa cardmembrii.

Și această experiență din Dallas a fost un spectacol – puțin mai mult. Acest interpret este suficient de proeminent pentru a oferi un nebun, însă, în loc de doar scaune de rutină, ne bucurăm de o cutie personală. Include toate garniturile, inclusiv tone de alimente, precum și o bară deschisă. Înainte, există o recepție la una dintre o mulțime de clădiri recunoscute ale lui Dallas, precum și a doua zi dimineață, există recepție de mic dejun pentru toată lumea.

Înainte de eveniment

Mă prezint și mă inspectez în Hyatt Regency Dallas, găsit în inima centrului. Orice ar fi cu adevărat mai mare în Texas, cred pentru mine în timp ce inspectez în behemoth -ul unui hotel, răspândind ceea ce pare kilometri în toate direcțiile. O noapte la hotel este inclusă.

Bunul meu prieten Alexa a plecat din New Hampshire pentru a mă alătura la eveniment. Noi PRIMP – selectez o salopetă roz fierbinte, în timp ce Alexa merge pentru o rochie de băutură neagră mixtă – precum și cu capul la parter.

Recepția noastră pre-concert se află în vârful turnului de reuniune, care are cea mai înaltă punte de observație din Texas. O sferă gigantică împânzită cu lumini deasupra unui zgârie -nori, acesta taie o siluetă recunoscută instantaneu cu orizontul Dallas. De asemenea, se întâmplă să fie legat de regența Hyatt, așa că nu trebuie să ieșim nici măcar afară!

Toată lumea aici este chiar aici pentru concert. Avem o trupă de tribut britanică online care interpretează orice de la Rolling Stones până la regretatul excelent David Bowie (nota laterală: orice alt altfel a fost încă devastat că a plecat?). Stewards cu canapés înconjoară spațiul, precum și Alexa, precum și am prăjit două pahare de șampanie.

Ascultând „Space Oddity”, bucurându -se de aperitive, precum și de a simți ușurința bulelor de șampanie, este cel mai bun început de seară. Pe lângă faptul că, chiar dacă îngheță, precum și ploaie, ies pe puntea exterioară pentru a lua în vedere.

Timpul concertului

Cel mai probabil ați observat că nu l-am numit pe cântărețul britanic în cauză. Există un motiv pentru asta. Cu toate acestea, sunt sigur că vă puteți da seama – până la urmă, cine mai folosește sclipici de lavandă cu ochelari de soare extravaganți, precum și cântă la pian?

Este o legendă. Melodiile sale au fost coloana sonoră a vieții mele în creștere – așa cum au fost pentru ceilalți invitați din anii patruzeci, cincizeci, șaizeci, precum și șaptezeci.

Ne confruntăm cu spectacolul în cea mai bună metodă posibilă – într -o cutie personală. Am experimentat câteva cutii personale de -a lungul anilor, precum și dacă veți obține vreodată posibilitatea de a experimenta una, trebuie să. Avantajele? Ajungând să pășești după cum îți place, un bar deschis (cu gustul cocktail -uri specializate din Moscow Mule), camera de duș are acces departe de mase, precum și tone de mâncare. Nu trebuie să vă preocupați de oamenii înalți care vă blochează viziunea sau de a fi ghemuit împreună cu masele bețive. Acesta este exact modul în care stelele ajung la experiența, precum și este uimitor.

Aceasta este poate cea mai bună metodă posibilă pentru a experimenta un interpret legendar. La fel ca și a făcut -onullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Unde să stai în Valea Hunterului – Aldora Cottage, Pokolbin
Next post Chengdu, China: Vizita noastră la Baza de Cercetare a Bătării Panda Giant Panda