Caluwayan Palm Island Beach Resort: Unde să stai în Marabut, Samar

anulat. Aceasta a fost soarta planului nostru de a vizita Parcul Național al Podului Natural Sohoton din Basey, Samar. Biroul de turism de bază a spus că ar fi prea periculos să călătorești pe râu în parc. River Current era prea puternic, au spus ei. Vedeți, parcul era undeva spre interior, iar râul oferă cel mai bun acces la acesta. Bietul călător a trăit din nou la numele său. Bietul meu, într -adevăr.

„Care este planul nostru B?” Întrebă prietenul meu Emcy. Aceasta este o altă problemă, nu a existat niciun plan B. Ne -am așezat în paturile noastre și am încercat să venim cu ceva – orice – care să ne țină ocupat pentru restul zilei. Și apoi ne -am amintit cu o zi înainte, șoferul ne -a aruncat inițial la o altă stațiune de plajă din Marabut. Ne -a plăcut stațiunea, dar unul dintre ceilalți pasageri ne -a izbucnit bula instantaneu. “Nu este marabut extrem”, a spus ea. Așa că am urcat înapoi în autobuz și ne -au aruncat la locul potrivit de data aceasta.

Această stațiune, cea pe care am crezut inițial că este Marabut Extreme, a fost de fapt Caluwayan Palm Island Beach Resort. Când ne -am gândit la un alt loc pentru a vedea în Marabut, cu toții am acceptat să ne mutăm la Caluwayan.

Ce este acoperit în acest ghid?

Despre Caluwayan Beach Resort
Camere și tarife
Bucurați -vă de Caluwayan Beach Resort
Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️ Postări legate de:

Despre Caluwayan Beach Resort

Am mers doar de la Marabut Extreme la această stațiune, trecând prin unele zone rezidențiale. Și când am ajuns, primul lucru pe care l -am observat erau steagurile Filipinelor, Germania și Suedia dansând ușor în vânt.

Situată în Barangay Caluwayan, în Marabut Samar, Caluwayan Palm Island Beach Resort se află la aproximativ o oră distanță de orașul Tacloban. Se află într -un golf retras cu care se confruntă maiestuosul golf San Pedro, cu mai multe insule de stâncă ușor văzute de pe malul mării. Stațiunea oferă o varietate de activități, inclusiv snorkeling, navigație și caiac. De asemenea, au un restaurant și o piscină.

Camere și tarife

Caluwayan are patru vile de plajă și câteva căsuțe deschise pentru a găzdui oaspeții care doresc să petreacă noaptea sau mai mult în stațiune. Iată tarifele camerei lor:

Sezonul de vârf (15 decembrie-12 ianuarie, 15 martie-31 mai, 1 octombrie 9-noiembrie)

Cabana deschisă – PHP 1.600

Beach Villa – Php 5.200

Beach Villa Suite – Php 5.900

Sezonul scăzut (13 ianuarie-14 martie, 1 iunie 30 septembrie, 10 noiembrie 14-decembrie)

Open Cottage PHP 1.300

Beach Villa PHP 4.200 cu micul dejun pentru 2 pax

Beach Villa Suite Php 4.800 cu micul dejun pentru 2 pax

Am rezervat una dintre cabanele lor deschise. Acesta este P1300 Split Threeway – P433 de persoană. La început ne -am gândit că va fi incomod, dar a fost de fapt o experiență frumoasă. Cabanele lor deschise erau cele mai apropiate de plajă. Uneori, dacă aveți noroc, valurile ar putea chiar să ofere podei căsuței o baie bună cu apă sărată. (Doar nu vă puneți obiectele pe podea și ar trebui să fie bine.) Nu am dormit niciodată atât de aproape de mare.

Era doar 1 pat dublu cu un alt pat de scor, așa că era suficient spațiu pentru cei 3 dintre noi.

Singura abandon a fost că cabanele deschise, desigur, nu au toalete private. Când am fost acolo, a trebuit să folosim toaletele comunale, situate la capătul îndepărtat al stațiunii. Nu a fost foarte mult, deoarece toaletele erau impresionant de îngrijite și arătau topnotch. De asemenea, erau destul de spațioși. Nu a trebuit să ne facem griji cu privire la împărtășirea lor cu alți invitați, deoarece eram singurii invitați la acea vreme. #Woo hoo

Bucurați -vă de Caluwayan Beach Resort

Am luat un prânz devreme în acea zi. Am comandat clătite, halo-halo și suc de buko de la restaurant.

De îndată ce am terminat prânzul, a plouat. Greu. cu adevărat greu. Dar asta nu ne -a împiedicat să ne bucurăm de zi. Valurile au fost mult mai violente aici decât în ​​Marabut Extreme Adventure (da, ironia), așa că ne -am stabilit cu piscina. Trecuse ceva timp de la ultima dată când am intrat în ploaie. A fost foarte eliberator. Ca și copilăria mea tocmai fusese eliberată de cușca întristată a prea multor responsabilități aduse de a fi un adult. În acea după -amiază, în mijlocul ploii, am înotat. Am înotat de parcă a fost ultima zi a copilăriei.

Nu ne -am deranjat caiacul, deoarece valurile erau îngrozitoare. Și în afară de asta, utilizarea caiacului nu a fost gratuită.

De asemenea, am găsit o grădină mlăștinoasă undeva în stațiune. Avea o stâncă impunătoare pe fundal, pe care am simțit nevoia să o camhore. LAUGH OUT LOUD.

Timpul a zburat atât de repede încât înainte să -l știm, a venit timpul pentru cină. We ordered tinola and nilasing na hipon. Each serving is good for 2-3 people, by the way.

After a few rounds of cheap wine, we called it a night.

There was a bit of sadness on my part. I knew we could have enjoyed the place better but the weather just wouldn’t cooperate. The waves were too strong and the rain was just heavy. maybe that was a sign that I should come back. and next time, I swear I’ll get the most out of it and will make sure to visit Sohoton natural Bridge national Park, too.

This post was published in July 2011.

Caluwayan palm Island beacH stațiune
Brgy. Caluwayan, Marabut, Samar
Număr de telefon: 63 55 276-5206
Site web: www.caluwayanresort.com

Cum să ajungeți la Caluwayan Beach Resort: Dacă intenționați să mergeți direct în această stațiune din orașul Tacloban, mergeți la noul terminal de autobuz Tacloban. Luați o navetă (autoutilitară) sau autobuz spre Marabut. Rețineți că este foarte probabil ca naveta să plece până când toate locurile vor fi ocupate. Spune -i conductorului/șoferului să te renunțe la Caluwayan Beach Resort. Coborâți la Caluwayan Beach Resort. Autobuzul/autoutilitara se va opri chiar la intrare, deoarece stațiunea este chiar de -a lungul autostrăzii.

Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️

Postări asemănatoare:

Marabut Extreme Experience: Marabut Marine Park Beach Resort, Samar

Altarul Santo Nino din Tacloban, Leyte: Înainte de Yolanda

Memorialul Landing Leyte: MacArthur Park din Palo, Leyte, Filipine

Hunongan Cove în Caramoan: Camarines Sur, Filipine

Insula Salt în Caramoan: Camarines Sur, Filipine

Stațiunea Punta Bulata din Cauayan, Negros Occidental (opțiunea Splurge)

BE Resorts Mactan: Unde să stai în Cebu (opțiunea Splurge)

O zi frumoasă în Iloilo City, Filipine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Orașe misterioase de aur – Ruinele Maya din Mexic pentru a verifica
Next post Mai mult decât un masterclass – descoperind să -i scoată pe stridii direct din mare