6 Activități prietenoase pentru familie în New York

Unii oameni susțin că nu ați bifat un oraș până nu l -ați experimentat noaptea, așa că, oricât ați explorat New York City în timpul zilei, Don Nu uitați să ieșiți și să văd orașul care nu doarme niciodată în toată gloria sa. New York City este orbitor pentru furnizarea plăcerii de seară pentru a se potrivi tuturor, iar în timpul verii și sărbătorilor veți constata că există chiar și multe altele de văzut. Indiferent dacă este vorba despre un afișaj de artificii, un festival sau un patinaj pe gheață în Central Park, trebuie să fie ceva pe care l -ai găsi interesant.

Dar unde sunt unele dintre cele mai bune locuri de văzut în New York noaptea? Aruncați o privire mai jos și vedeți dacă există ceva care vă gâdilă fantezia:

Consultați puntea de observație

La etajul 86 al clădirii Empire State se află o punte de observație fenomenală, cu vederi de 360 ​​de grade asupra orașului-perfect pentru oportunități foto și vederi pentru a vă respira. Puteți închiria chiar binoclu cu putere mare pentru a vă ajuta să profitați din plin. Apoi, dacă vă aventurați la etajul 102 cu ajutorul liftului operat manual, puteți vedea până la 80 de mile la distanță într -o zi senină.

Hop-on the Ferry

Feribotul care se desfășoară între St. George pe Staten Island și Whitehall Street este complet gratuit și folosește un mod orbitor de a vedea orașul seara. Unii ar spune că nu există o modalitate mai bună de a vedea orizontul.

Petreceți noaptea la teatru

Dacă doriți ca o noapte să vă amintiți când verificați New York, o seară la un spectacol de pe Broadway este ceea ce aveți nevoie. Celebrul mondial dintr-un motiv, merită absolut să vă îmbrăcați, să cumpărați câteva bilete de teatru și să vă bucurați de o seară plină de amintiri.

Încercați mâna la alpinismul interior

La Brooklyn Boulders vă puteți aprofunda într -o provocare, dar o experiență distractivă de alpinism în interior. Indiferent dacă sunteți un alpinist cu experiență sau un începător complet, personalul de aici este la îndemână pentru a vă oferi o mână de ajutor și dacă alpinismul nu este pentru dvs., există și activități care includ ateliere de yoga și fitness.

Se descurca cu ceva bowling

Dacă sunteți după o seară de plăcere care o furnizează cu toate, o noapte la Brooklyn Bowl este exact ceea ce aveți nevoie. Fiind un loc de muzică, Bowling Alley și Restaurant, este ușor de văzut de ce atât de mulți oameni fac parte din acest loc. Puteți avea o seară întreagă de distracție aici, să vă așezați și să vă bucurați de o masă și apoi să vă bucurați de niște muzică live de pe scena care este ideală lângă aleile de bowling.

Vârful stâncii

Această punte de observație pe trei niveluri de la Rockefeller Center este unul dintre cele mai populare locuri de vizitat în întregul New York. Dacă doriți o adevărată vedere de trei șaizeci a orașului, atunci etajul 70 este locul în care doriți să vă îndreptați, deși dacă doriți să evitați să fiți deschis la elemente, trebuie să vă lipiți la etajul șaizeci și noua. Nu numai că aveți o vedere de renume mondial în partea de sus, aveți și cumpărături fantastice și restaurante în partea de jos. Cel mai bun pentru o seară de neuitat în orașul mare.

Acestea sunt doar câteva dintre multe aventuri de seară pe care le puteți avea în NYC, aveți alte activități de neegalat pe care să le încercați? Vă rugăm să le împărtășiți în comentariile de mai jos.

Credit foto: Foto de Reynaldo #Brigworkz Brigantty de la Pexels

Legate de

Vacanța iconică din Seattle aveți doar un weekend în Seattle, Washington cu familia dvs., asigurați -vă și vizitați următoarele locuri celebre: The Space Needle este pentru Seattle care este Statuia Libertății pentru New York, podul Golden Gate este la San Francisco, Sau arcul este către St. Louis …
15 februarie 2016in „Big Cities”

Ce să vezi în călătoria ta de vacanță la New Yorknew York este un loc magic în perioada vacanței. Întregul oraș se aprinde și pune afișaje în încercarea de a depăși toate celelalte afișaje. Acest lucru indică faptul că obțineți plăcerea de a verifica toate magazinele și destinațiile care vă adună atenția și niciodată …
20 noiembrie 2018in „Orașe mari”

5 Trebuie să vedeți New York LandmarksNew York, orașul care nu doarme niciodată, este ceva ce trebuie să vedeți în viața voastră. Este unul dintre centrele de servicii ale lumii și absolut bătăile inimii economiei Americii. Peste 10 milioane de oameni locuiesc în New York și, deși este doar al 20 -lea o mulțime de populate …
25 august 2015in „Big Cities”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 lucruri pe care ar trebui să le vezi în Pompei
Next post Știi cu adevărat ce înseamnă relaxare? Day Spa Anise la Spicers Tamarind Retreat