Laguna către NAIA / NAIA către Laguna: Rutina de autobuz P2P (UBE Express)

Ultima actualizare: 5 iulie 2019.

Iată rutina de autobuz P2P, precum și tarifele pentru respectarea rutelor: Naia către Nuvali, Nuvali către NAIA, precum și Robinsons Tagapo la NAIA, precum și NAIA către Robinsons Tagapo.

I Online în Laguna, la sud de Manila. Oricât de mult îmi place să fiu un așa-numit Southerner, include și multe dificultăți. Munca mea are nevoie de mine pentru a călători în diferite locuri, așa că de obicei mă descopăr că sunt șters dintr -o locație în alta. Mai frecvent, călătoriile mele includ plimbări cu avionul, precum și episoade de grabă la, precum și de la aeroport. Trăind în sud, ai crede că ar fi mult mai ușor pentru mine, deoarece terminalul de zbor se găsește în Sud, însă, nu este întotdeauna cazul.

De exemplu, atunci când primiți casă de la aeroport, există mai puține opțiuni de transport disponibile. Taxiurile, precum și apucarea sunt scumpe. Luarea transportului în comun include mai multe transferuri, care pot fi o problemă, în special atunci când am pungi grele în tracțiune. Pentru cei care locuiesc în Manila, Makati, precum și Quezon City, a existat întotdeauna Ube Express, un serviciu de autobuz punct la punct. Cu toate acestea, pentru cea mai lungă perioadă, nu au existat rute P2P care să lege terminalul de zbor direct la Alabang sau Laguna. Din fericire, lucrurile în cele din urmă s -au schimbat! Ube Dezvăluit s -a lărgit pentru a include Alabang, precum și Santa Rosa, Laguna!

Ube Dezvăluire este prima afacere de autobuz „P2P” care a derulat în Metro Manila. Funcționează autobuze punct-la-punct care sunt echipate cu Wi-Fi gratuit, GPS, precum și CCTV. Pe lângă reducerea timpului de călătorie, sărind o serie de opriri, flota se mândrește cu o suprafață suficientă pentru bagaje, precum și accesibilitatea pentru pasagerii cu provocări fizice.

Ce este acoperit în acest ghid?

Ube dezvăluie preluarea, precum și scăderea punctelor
Naia la nuvali / nuvali la naia
NAIA către Robinsons Sta. Rosa (tagapo) / Robinsons tagapo to NAIA
Memento -uri importante
Unde să stai lângă NaiaSearch pentru mai multe hoteluri în apropiere de NAIA!

Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️ Postări legate de:

Ube dezvăluie preluarea, precum și scăderea punctelor

Terminalul NAIA 1: Zona de sosire

NAIA Terminal 2: Zona de sosire, Bay 17

Terminalul NAIA 3: Zona de sosire, Bay 10 Zona de sosire

NAIA Terminal 4: În fața terminalului

Rețineți că autobuzul nu se va opri în ordinea de mai sus. Ca cea mai mare, precum și cea mai aglomerată, Terminalul 3 este frecvent primul, precum și ultima oprire. Apoi trec pe lângă celelalte terminale extrem de repede. Terminalul 4 este doar o scădere. Dacă veniți de la Terminalul 4, trebuie să faceți mai întâi metoda dvs. la terminalul 3.

IMPORTANT! Fiecare secțiune de orar de mai jos indică ultima dată când a fost actualizată. Deși încercăm să facem tot posibilul, nu putem asigura că informațiile de mai jos sunt actualizate tot timpul. Depindem doar de calendarul lansat de UBE Dezvăluit, precum și de publicat la spațiile publice. Încă vă motivăm cu tărie să apelați telefonul pentru a dezvălui direct pentru programele actuale.

Naia la nuvali / nuvali la naia

Fare: P190

Pickup -ul Nuvali, precum și scăderea punctului: centrele comerciale Ayala Solenad la Nuvali, Santa Rosa, Laguna.

Ultima actualizare: 4 iulie 2019.

Timp de călătorie: în experiența noastră, 2 ore. Prima oră a fost de la ieșirea NAIA la Slex Sta Rosa, ceea ce a fost surprinzător de rapid. Cu toate acestea, ne -a luat încă o oră completă pentru a ajunge de la STA. Rosa la Nuvali de la teribilul blocaj de trafic web. Am călătorit în jurul orei 17:30 într -o zi de săptămână. Cu toate acestea, aș sugera totuși să adăugați mai multă indemnizație de timp.

NAIA către Robinsons Sta. Rosa (tagapo) / Robinsons tagapo to NAIA

Fare: P190

Ultima actualizare: 4 iulie 2019

Memento -uri importante

Permiteți ceva timp de plumb, în ​​special dacă aveți un zbor de prins. Acesta este Metro Manila. Fiecare rutină este tentativă, precum și nu veți înțelege niciodată ce se va întâmpla pe drum. Fii la terminalul de zbor cu cel puțin 2 ore înainte de un zbor intern sau 3 ore pentru internațional.

Nu încercați să vă lăsați în afară de opririle desemnate. Aceste autobuze nu se vor opri să ridice sau să scadă pasagerii din altă parte.

Nu vă așteptați ca autobuzele să apară sau să plece la timp. Există mulți factori care îl afectează. Condițiile de trafic web îngreunează rămânerea cu orarul. De asemenea, TripAdvisor are înregistrări de reclamații cu privire la așteptarea lungă, precum și abaterea din program. De asemenea, par să nu se conformeze rutinei strict.

Programul poate modifica fără o notificare prealabilă. Se pare că fac modificări ale rutinei din când în când, totuși, nu le actualizează pe canalele de internet. Dacă doriți să fiți siguri, sunați telefonul direct.

Intrați întotdeauna în legătură cu Ube Dezvăluit înainte de călătoria dvs. Sau descărcați aplicația Android pentru a obține cel mai recent calendar. Cu toate acestea, aplicația este în scădere.

Această publicație este o lucrare în curs. Vom actualiza acest lucru pe măsură ce vom primi mai multe informații. Dacă aveți ceva de adăugat la această postare, să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos.

Unde să stai lângă nAia

Dacă doriți să stați la un hotel din apropierea aeroportului, aici sunt câteva opțiuni.

Holiday Inn dezvăluie Manila Newport City. Imagine de la Agoda.

Holiday Inn dezvăluie Manila Newport City. Inspectați tarifele și disponibilitatea!

Belmont Hotel Manila. Inspectați tarifele și disponibilitatea!

Savoy Hotel Manila. Inspectați tarifele și disponibilitatea!

Hotel Remington. Inspectați tarifele și disponibilitatea!

Căutați mai multe hoteluri în apropiere de NAIA!

Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️

Postări asemănatoare:

8 cimitire neobișnuite în Filipine

Top 12 destinații lungi de weekend din Manila (nu este nevoie de zboruri)

7 locații pentru a merge în apropiere de Manila sub P1000

Manila până la Santa Rosa Terminal de autobuz integrat (SRIT), Laguna: Exact cum să ajungi acolo

Mi -am descoperit tinerețea la Casa San Pablo: Laguna, Filipine

Cum să ajungi la Hulugan Falls din Manila: cu autobuzul sau cu vehiculul personal

Ortigas la NAIA / NAIA către Ortigas: Rutina de autobuz P2P (UBE Express)

12 stațiuni și parcuri de stil lângă Manila (Nou Normal)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post TNN: Planificarea călătoriei de vis în Noua Zeelandă
Next post Boxul în Thailanda