Broome, WA și începutul călătoriei noastre spre nord de -a lungul Kimberley

Știți cum spun ei în unele cazuri, trebuie să luați dur cu linia netedă? Ei bine, acesta este un pic deosebit de lină pe care îl avem în acest moment.

După cum v -ați putea aminti, în acest moment suntem plecați în nord -vestul Australiei. Mergem într -o zonă îndepărtată a WA, numită Kimberley, care este aproape cea mai îndepărtată parte a coastei australiene pe care o puteți găsi.

De ce suntem aici, s -ar putea să întrebi. Ei bine, am vrut să venim la Broome, care este unul dintre cele mai nord -vestice orașe din stat. Se dovedește că prietenul nostru Rohan, care lucrează la bordul unei nave de explorare pentru National Geographic, a reușit să ne obțină sferturi de ultimă oră la bordul Orion.

Așadar, aici suntem în Tropical Australia de Vest, bucurându -ne de vremea caldă din Broome, în timp ce așteptăm să ne urcăm pe nava noastră. Vedeți ce implic despre faptul că este un plasture deosebit de lin?!

După cum am spus, am dorit întotdeauna să mergem la Broome. A fost pe lista noastră de vârste absolut. Această dorință de a veni aici a fost consolidată și mai mult prin faptul că există o bere aici!

Matso face o bere remarcabilă așa cum am scris deja în funcția noastră despre săptămâna trecută a lui Matso.

De asemenea, fac niște mâncare excelentă la Matso. Burgerul meu de porc tras este doar cel mai bun lucru pe care l -am mâncat până acum aici. Merge perfect cu IPA -ul meu!

Așadar, suntem practic pregătiți să mergem la bordul navei Good National Geographic Orion pentru călătoria noastră de 10 zile care explorează Kimberley. Dar înainte de a merge, suntem într -o excursie a fermei de perle Willie Creek chiar în afara Broome.

Este un loc frumos, cu câteva perle remarcabile. Dar adevărata perlă pentru noi este că suntem într -o plimbare cu elicopterul pentru o vedere peste pârâu și râuri care curg în Oceanul Indian.

Amestecul ideal al apei mai albastre și cerul de cobalt se amestecă suprem cu nisipul alb, pământul roșu profund și verdele pădurii. O experiență atât de grozavă.

Suntem atât de mulțumiți că trebuie să vizităm Broome. Este un loc foarte special – puțin pe partea scumpă, dar merită. Mai ales când ajungi să vezi astfel de lucruri. Cămilele care se deplasează de-a lungul țărmului cunoscutului plajă de televiziune prin cablu la apusul soarelui sunt una dintre adevăratele icoane ale acestei părți a țării.

Nu am reușit să mergem pe noi înșine, deoarece a fost deja rezervat pentru plimbarea cu apusul soarelui, dar cred că această fotografie compensează.

Într -adevăr, suntem bine să nu mergem pe o cămilă. Sunt foarte bine tratați aici în Broome și nu par să se supere oamenilor care îi călăresc. Am aflat că fiecare dintre cele trei companii care rulează călătoriile au aproximativ 70 de cămile fiecare, astfel încât nu sunt non-stop. S -au odihnit.

Dar, în ciuda expresiei lor regale, cămilele se strecură destul de rău, așa că, dacă nu te plimbi în sus și te afli în fruntea trenului, o vei face destul de rău.

Cu toate acestea, sunt surprinzător de fotogene, ar trebui să spun.

Apusurile de soare de la plaja de televiziune prin cablu sunt cu adevărat uimitoare. Există ceva despre vizionarea soarelui care a dispărut peste ocean, care este la fel de plină de satisfacții; atât de romantic.

Apusurile de soare aici, în Broome, par să dureze pentru totdeauna. Și dacă puteți marca un loc la barul de apus de soare cu televiziune prin cablu, ajungeți să vă bucurați de această priveliște cu o băutură rece în mână. Lucrurile nu devin mult mai bune decât atât, nu -i așa?

În sfârșit, ne -am aflat la bordul Orionului National Geographic.

M -am întrebat cum vor fi cartierele noastre, știind că spațiul de pe o navă este la un nivel premium. Se dovedește că avem destul de mult spațiu. Și mai bine, partenerul nostru Rohan s -a organizat pentru a avea o sticlă de veuve care ne așteaptă în cabina noastră!

Doamna Romance este … emoționată. Mai ales că aceasta va fi prima dată când a dormit vreodată pe o barcă înainte.

Așadar, modul în care funcționează călătoria noastră este în fiecare seară căpitanul nostru navighează pe navă într -o nouă locație de -a lungul coastei. Apoi, de -a lungul zilei, noi și alți 100 de pasageri la bord se urcă în aceste licitații zodiacale.

Cu ajutorul unuia dintre naturaliștii din echipaj în fiecare zodiac, explorăm zona de coastă în căutarea vieții sălbatice, a formațiunilor geologice și a oricăror situri aborigene arheologice.

Este o modalitate excelentă de a vă deplasa – mai ales când apa arată așa. Este doar o rușine că nu putem înota aici. Numărul de rechini și crocodili de estuar din zonă este destul de mare.

Cu toate acestea, te împiedică să cazi din barcă.

Una dintre primele noastre opriri este aici – la Crocodile Creek. În mod ironic, această piscină și cascadă sunt prea ridicate pentru ca Crocs să poată urca cu ușurință, așa că este sigur să înoți.

Cel mai bun dintre toate, pe măsură ce ajungem în partea de sus a scării care duce la această piscină, găsim că echipajul a înființat un mic bar improvizat care servește margaritas!

Băutura este o atingere ideală pentru această piscină remarcabilă, cu cascada frumoasă, roșu al stâncilor albastrul piscinei salubre și soarele fierbinte.

E timpul pentru o reumplere! Aceste băuturi scad prea bine. Nu cred că vom face mult mai mult să explorăm astăzi!

Culorile și formele în continuă schimbare ale coastei Kimberley sunt atât de frumoaseiful. Din unghiul scăzut ne aflăm la bordul Zodiacului nostru, trebuie să urcăm atât de aproape și personal.

Naturaliștii noștri sunt atât de bine informați încât trebuie să înțelegem cu adevărat cum s-au format aceste stânci de gresie și blufuri de 1,8 miliarde de miliarde. Este o poveste fascinantă.

Această cascadă de la Crocodile Creek este doar uimitoare. Presupun că este disponibil doar cu barca – sau dacă săriți pe un plan. Este doar cel mai spectaculos loc. foarte special.

Unul dintre naturaliști, Adam, ne -a dus pe GoPro în partea de jos a piscinei pentru a trage ceea ce este acolo. El spune că există o meduză mare în partea de jos și niște pești mici. Aștept cu nerăbdare să -l verificăm când ne întoarcem la navă.

Nu putem aștepta să împărtășim mult mai mult din călătoria noastră către Darwin cu tine în timp ce mergem. Sperăm să vă bucurați de ceea ce vă arătăm.

Ați fost vreodată în Outback -ul Australiei de Vest? Care este cel mai îndepărtat loc pe care l -ați vizitat vreodată? Spune -ne în comentarii!

Imagini ale domnului și doamnei Romance prin Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, @christina.butcher – contul Insta al doamnei R și @AngyBastard Desigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Nu puteți alege între bere, vin alb sau whisky? Trebuie să vă îndreptați spre vest
Next post HITACHI SEASIDE PARK: early spring Blooms in Ibaraki, Japan