Rețeta perfectă a burgerului

Un burger grozav este un lucru cu adevărat minunat – o încântare autentică. Departe de atrocități, mulți o articulație rapidă a alimentelor aruncă la noi, un burger bine făcut plin de componente de înaltă calitate face pentru una dintre cele mai bune mese. Iată rețeta noastră pentru a sărbători luna mondială a burgerului din mai.

Îmi încălzește inima pentru a vedea umilul burger obținând atât de multă lumină în aceste zile. S-a ridicat de la statutul său alimentar, vinovat, de fast-food, de la sfârșitul nopții, de la un hamburger, se descoperă acum cu privire la înălțimi gourmet înalte.

Doamna Romance, la fel de bine, îmi place un burger grozav – chiar am enumerat lista mea de 10 burgeri – deși cred că asta va necesita revizuirea încă o dată în curând!

Cu toate acestea, atât cât ne bucurăm de un burger, de asemenea, ne bucurăm (scuzați pun) și un burger de casă suculent. Lucrez la rețeta mea de ceva vreme, precum și sunt destul de încântat de rezultate.

Iată rețeta mea de bază pentru Burger Patty:

Rețeta perfectă a burgerului

Iată ce ai nevoie

Face 6-8 pâine

– 500g Mince de vită

– 2 erupții de slănină fin tocat (opțional)

– 1 ou

– ½ ceapă mare extrem de fin tocat

– 1 cuișor de usturoi extrem de fin tocat

– Oțet alb de 1tbsp

-½ ceașcă-¾ cană de pesmet-muncă fără gluten cu adevărat bine

– sare, precum și piper după gust – nu fi zgârcit cu sarea!

Iată ce faci

1. Amestecați oul, slănina, ceapa, usturoiul, precum și oțetul împreună într -un bol mare, apoi adăugați tocatul, precum și amestecați până la orice este bine combinat.

2. Adăugați pesmetul prin stropirea unui strat pe suprafața amestecului, precum și combinarea. Repetați acest proces până când amestecul nu este complet umed, însă se menține bine.

3. Scoateți suficiente amestecuri pentru a face un sfert de lire (sau mai mic), captura dificilă într -o minge, apoi aplatizați, precum și forma într -un disc.

Folosesc cu adevărat o presă de burger pentru a -mi modela burgerii. Este mai rapid, mai curat, precum și mai ușor. Puneți amestecul în presă, pe care îl aliniați cu un disc de hârtie, apoi aruncați totul pe tot parcursul, precum și apăsați pistonul din partea de sus. Acest lucru comprimă burgerul în formă, precum și stoarce amestecul pentru a se asigura că burgerul își ține tipul atunci când îl gătiți.

Îmi place presa mea de burger – precum și nu doar de când mama mea a cumpărat -o pentru mine. Iată designul precis pe care îl puteți cumpăra și el. De asemenea, aici este un model oarecum diferit, care face aproximativ același lucru.

BIT-urile suplimentare importante

După cum am menționat, aceasta este doar rețeta mea fundamentală de burger. Adăguiez foarte multe oferte de alte lucruri în mixul meu, în funcție de ce arome vreau.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le adaug la amestecul meu de burger:

– Ulei de susan, ulei de trufe sau sos de soia pentru un pic de umami

– sos de tabasco, sos de ardei iute sau pulbere sau sos picant pentru aripi fierbinți de grătar pentru un pumn

– Smokey Paprika, Sumac, Muștar Pudră sau Sos Worcester pentru o notă savuroasă … În adevăr, folosesc Paprika Smokey în destul de mult. Este cel mai bun ingredient.

– Uneori adaug o linie de lapte. Oțetul este un licitator, cu toate acestea, la fel și laptele. De asemenea, adaugă un pic de bogăție amestecului.

De asemenea, descopăr înghețarea lui Burger Patties funcționează cu adevărat bine. Nu eram la fel de sigur că voi începe la fel de bine, precum și îngrijorat că le va face la fel de bine, cu toate acestea le face mai ușor să se descurce la fel de bine, precum și să se lege mai bine. În plus, materialul de apă din ele declanșează un tip de concentrat de burger, care emulsifică în tigaie!

Aveți o componentă specială pe care o adăugați la burger? Unde este cea mai bună articulație de burger din apropiere? Spune -ne în comentarii!

Imagini de doamna Romance folosind o cameră Olympus OM-D EM10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Întrebați -l pe Kate: Vreau să călătoresc, cu toate că iubita mea nu
Next post 4 lucruri de efectuat în vestul Texasului cu gospodăria dvs.